Wkuno

Hvordan å prøvespille for american idol uten å gjøre narr av deg selv

Lyst til å finne ut om du har det som trengs for å bli den neste europeiske idol, men ønsker ikke å ende opp på gag hjul? Med litt planlegging, er det mulig å spankulere sakene uten å falle på ansiktet ditt.

Trinn

Hvordan å prøvespille for american idol uten å gjøre narr av deg selv. Før du gjør noe, fortell dine ærlige venner / familiemedlemmer som du tenker på audition for europeisk idol.
Hvordan å prøvespille for american idol uten å gjøre narr av deg selv. Før du gjør noe, fortell dine ærlige venner / familiemedlemmer som du tenker på audition for europeisk idol.

Før audition

 1. 1
  Før du gjør noe, fortell dine ærlige venner / familiemedlemmer som du tenker på audition for europeisk idol. Spør hva de ærlig mener om dine sjanser til å gjøre det. Understreke ordet "ærlig". Hvis de sier ja, gå til neste trinn. Hvis de sier nei, kan du ikke ønsker å prøvespille.
 2. 2
  Øve på egen hånd. Synger i dusjen, bilen og på soverommet, slik at du kan øve. Lær hvordan du kan være i stand til å fortelle om din egen stemme er på banen. Lag en video av deg selv synge, slik at du kan se de rare små tingene du gjør når du synger, for eksempel rykninger, plukke på neglene, slite i klærne, etc., og prøver å slutte å gjøre dem når du synger. Selv om stemmen din er stor, vil du fortsatt se ut som en tosk hvis du hele tiden dra i øreflippen eller vri håret.
 3. 3
  Ta sangtimer. Spør din instruktør hvis du har det som trengs. Hvis svaret er ja, kan du gå videre til neste trinn, hvis ikke, bli hjemme og se showet på TV.
 4. 4
  Praksis synge offentlig. Selv om du er en god sanger, kan sceneskrekk gjøre narr av deg! Redusere din frykt for å synge i offentligheten ved å gå til en overfylt karaoke bar og synge din lille hjerte ut!
 5. 5
  Velg en sang som fremhever din rekkevidde, vokal evne og personlighet. Spør stemmen din instruktør, venner, familie og karaoke bar lånetakerne for sang anbefalinger. Når du har plukket din sang, lære alle ordene. Vi kan ikke understreke dette nok! Hvis du helt blank ut på tekstene dine når du synger, vil du se dum.
 6. 6
  Øvelse gjør mester! Det er ingen "gjør et mirakel" måte å forberede en audition. Hvis du er seriøs om dette, starter forberedelsene minst seks måneder fremover. Faktum er, har de fleste gode sangere jobbet konsekvent og kraftig i løpet av mange år å utvikle ytelse ferdigheter til et profesjonelt nivå.

På audition

 1. 1
  Kle rimelig normal. Ikke ha en drakt, skinnende jumpsuit, eller noe som du synes er morsom, ingen liker å plukke på folk som bruker ulike ting (ex. Dressing opp som Statue of Liberty, en klovn, eller iført en prom kjole, eller noe altfor forseggjort). Hvis du kler dumt, vil dommerne ikke ta deg på alvor. Kle deg for å imponere, men ikke på en gal måte. Gjøre antrekket gjenspeile din personlighet. Jeans eller slacks og en fin skjorte / bluse er bra hvis du er en uformell person. Hvis du er litt mer avansert, vil en fin sundress passer deg godt.
 2. 2
  Vær deg selv, men også være sjarmerende, søt og fremfor alt, ydmyk. Hvis du er super cocky og über-trygg på før du begynner å synge, hvis du helt blåse audition, vil kameraet ønsker å fange din reaksjon enda mer enn før.
 3. 3
  Forvent å bli sendt hjem med en takk, men nei takk. Bli positivt overrasket hvis du ikke. Dette holder deg ydmyk. Men ikke helt undervurdere deg selv. Ikke noen gang tror du kanskje ikke har en sjanse fordi hvis du tror det, så du vil ikke.
 4. 4
  Når du synger, være lidenskapelig! Selv om du ikke har en god stemme, er lidenskap også ganske stor ting Dommerne ser etter. Elsker det du gjør. Hvis du elsker å synge, og er 100% dedikert til det, vil dommerne vet det.
 5. 5
  Ikke la din audition kjøre for lenge! 30 til 60 sekunder (Om to linjer av notene) på de fleste, eller bare et vers og et refreng. Det viser at du vet at du ikke er den eneste personen dommerne blir nødt til å lytte til og det også hindrer dem fra å måtte fortelle deg, "Alright, det er nok."
 6. 6
  Hvis de kutter deg, prøv å unngå oppløst i tårer og fortelle verden at alle dine drømmer har blitt knust og livet ditt er nå meningsløst. Det tjener bare for å irritere seerne, og gjør at du ser ut som du ikke har et liv, og du mangler noen seriøs ambisjon.

Tips

 • Ikke prøv og se kul. Husk at jenta som cupped hånden over øret hennes som folk gjør på lydstudioer? Jeg vedder på at hun trodde det var super kul. Gutt, Simon får en god latter på henne... og det gjorde resten av verden.
 • Ikke bære en t-skjorte med et slagord på det, spesielt en som sier, "Jeg er den neste europeiske Idol".
 • Hva ingen forteller deg er at din tilstedeværelse på scenen er faktisk viktigere enn din stemme i de første rundene for produsentene. Hvis du ikke er komfortabel preforming for dem, vil de avvise deg uten en tanke. Du trenger ikke å koreografere din sang, men holde seg løs og flytte litt. Lov at du hører det, synger.
 • Plukk en sang som ikke er allment sang, det gjør hele forskjellen. Være utadvendt samtidig.
 • Syng en pop, rock eller country sang. Hvis du kommer til å synge hip hop, rap eller opera, ville du best bli hjemme hvis du ikke ønsker å bli latterliggjort av 35 millioner mennesker. La oss innse det, de er gode sjangere, men folk som ser dette er ofte så ikke, inn i mainstream musikk.
 • Dommerne vanligvis ser etter folk med god holdning, tilstedeværelse på scenen, og karisma. Gjøre alle disse kvalitetene skinne! Dessuten, hvis du har en god stemme, men en dårlig holdning, kan dommerne si ja, men når du får de tøffere runder når publikum stemmer, vil du ikke ha en god sjanse til å vinne.
 • Ikke bli fornærmet hvis de gir deg harde kommentarer (særlig hvis de kommer fra Simon Cowell). Ta det som en lærepenge, jobbe med hva de fortalte deg til, og ikke vær redd for å spørre hva du kan gjøre bedre neste gang. Dette vil vise at du er respektfull og villig til å lære.
 • Ikke hør på en Discman, iPod eller en MP3-spiller mens audition. Du vil finne det vanskelig å høre deg, og vil ende opp med å høres latterlig grunn av hvor mye du prøver å høres ut som den artisten til sangen du synger.
 • Ikke gjør lydeffekter for sangene dine, enten det betyr å bringe en kazoo med deg eller bare lage rare lyder. Dette slår av dommerne. De eneste lydeffekter du bør ta med er dine instrumenter. Når vi sier instrumenter, mener vi gitaren din, ikke din flygelhorn.
 • Ikke vær shticky, skrullete eller rett og slett gal. Showcase din vakre stemme, men beholde stemmene i hodet ditt stille.
 • Scooter jenta var søt, men hvis du ikke ønsker å tjene en fryktelig livslang kallenavn, la rekvisitter hjemme.
 • Viktigst, ikke gjør noe som ville trekke oppmerksomhet til deg selv bortsett fra har en fantastisk stemme. Denne måten, hvis du får et nei, du er mindre sannsynlig å vises på TV og være flau. Produsentene har en tendens til å kutte de normale "nei" auditions fra selve episoden og holde de med banning, gråt idioter i dem. Hvis du vil lagre din verdighet, opptre verdig. Men hvis du er bare i det for 15 sekunder med berømmelse, så skrik, hyl, og flail armene over alt. Lag deg en total latter.
 • Ikke prøv å være sexy. Bikini jente greide seg ganske bra, men innse det, hennes kall var mer av en pornostjerne da en europeisk Idol uansett.
 • Aldri, aldri, inkluderer morsomme stemmer, talt ord eller kompliserte dansetrinn i audition din.

Advarsler

 • Vær tro mot deg selv og synge som deg og uttrykke hvem du er! Ikke la noen ødelegge deg selv - selvfølelse!
 • Hvis du ignorerer alle disse tipsene ovenfor, være forberedt på å bli kalt en av de villeste og muligens verste sangere der ute. Men hvem vet, kan du være en av de weirdos som gjør de første episodene av europeisk Idol så utrolig morsomt!