Wkuno

Slik beskjærer i illustratør

Adobes Illustrator programvare brukes av grafiske designere for 3D-logo, grafisk og publisert opprettelse av dokumenter. Illustrator tillater brukeren å gjøre en rik dokument ved lagdeling elementer - fotografier, grafikk, typografi og mer. Brukeren kan også endre disse lagene med skygger, teksturer og andre effekter. Adobe Illustrator forenkler publisering prosessen ved å gjøre det enkelt å redigere dokumentet i en rekke måter. Beskjæring i Illustrator og beskjæring i et bilde program, som Photoshop, er svært forskjellige prosedyrer. Hvor bilde programmer bruker en "crop"-verktøyet for å endre et bilde, bruker Illustrator et redigerbart "klipping maske" for å skjule det området av en grafikk eller bilde fra visningen. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du skal beskjære i Illustrator ved hjelp av en klipping maske.

Trinn

Slik beskjærer i illustratør. Åpne Adobe Illustrator-programmet på datamaskinen.
Slik beskjærer i illustratør. Åpne Adobe Illustrator-programmet på datamaskinen.
 1. 1
  Åpne Adobe Illustrator-programmet på datamaskinen.
 2. 2
  Åpne et eksisterende dokument når dialog boksen kommer opp.
 3. 3
  Velg laget av objektet som du ønsker å klippe / beskjære. Hvis lagpaletten ikke er synlig, kan du gå til Windows-menyen øverst vannrett verktøylinje og velg "Lag" fra rullegardinmenyen.
 4. 4
  Klikk på boksen verktøyet, som du skal bruke til å tegne bokser eller andre former. Det ligger i den venstre vertikale Verktøy panel.
 5. 5
  Tegn en figur rundt objekt eller gruppe av objekter som du ønsker å bli beskåret. Dette vil være din klipping maske. Justere størrelsen etter behov.
 6. 6
  Bruk markeringsverktøyet til å velge begge objektene, objektet du vil bli beskåret og figuren du bare trakk over det. Markeringsverktøyet er markøren bildet på øverst til venstre på Verktøy-panelet. Velg ett objekt ved å trykke shift-tasten og velge neste objekt, for å velge mer enn en ting om gangen.
 7. 7
  Klikk på objektet menyen øverst vannrett verktøylinje.
 8. 8
  Velg "klipping maske" fra nedtrekksmenyen alternativer. Velg "Lag" fra klipping maske alternativer.
 9. 9
  Velg "ingen farge" i fargeboksene på venstre verktøy panel, for å gjøre omrisset av klipping maske forsvinne. Hvis det ikke er noen tråd, bør boksene være hvit med rød linje gjennom dem.
 10. 10
  Tilbake til objektene menyen og klipping maske muligheten til å frigjøre eller redigere klipping maske du har opprettet. Ved bruk av klipping maske, er objektet ikke permanent endret, bare skjult.
 11. 11
  Lagre din Adobe Illustrator dokumenter for å registrere endringene du har gjort. Du kan fortsatt gå tilbake til klipping maske i fremtiden for å endre det.

Tips

 • Det er en god idé å gjøre alle endringene på et bilde i et fotoredigeringsprogram som Adobe Photoshop, iPhoto eller Picasa. Illustrator er verktøyene er rettet mot lagdeling gjenstander
 • Ordet "crop" er også brukt i Illustrator for å definere beskjæringsmerkene for å angi utskrift eller kutte parametere. Disse er laget ved å velge objektet eller objektene, og deretter velge "Effect"-menyen og velge "Crop Marks" fra rullegardinmenyen.