Wkuno

Hvordan legge til et bilde i Illustrator

Adobe Illustrator er et populært vektor grafikk redigering programvare som har vært tilgjengelig siden 1986. Opprinnelig laget for Mac operativsystemer (OS), er det nå tilgjengelig på både Windows og Mac OS. Vektorgrafikk slik at en datamaskin oversetter et bilde inn i et program ved hjelp av geometriske former som punkter, linjer og kurver. Illustrator er ofte brukt til å lage logoer, 3D-grafikk og publikasjoner. Bildefiler på datamaskinen kan settes inn i en Illustrator prosjekt for å vises sammen med teksten og annen grafikk. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du legger til et bilde i Illustrator.

Trinn

Hvordan legge til et bilde i Illustrator. Lag en mappe som vil holde alle filene for prosjektet og lagre bildet i denne mappen.
Hvordan legge til et bilde i Illustrator. Lag en mappe som vil holde alle filene for prosjektet og lagre bildet i denne mappen.
 1. 1
  Forbered din image. Adobe Systems skapt sin Photoshop program for å redigere bilder, så Illustrator er ikke direkte bygget for bilderedigering. Beskjære, redigere og endre dimensjoner før du legger bildet til Illustrator.
  • Bilder bør være høy oppløsning, minst 300 punkter per tomme (DPI). DPI er hvordan skrivere måle tettheten i bildet.
 2. 2
  Lag en mappe som vil holde alle filene for prosjektet og lagre bildet i denne mappen.
 3. 3
  Åpne Adobe Illustrator-programmet
 4. 4
  Åpne et eksisterende dokument eller opprette et nytt print eller web-dokument i dialogboksen som dukker opp.
  • Hvis du legger til et bilde i et dokument som er sammensatt av mange andre elementer, vil det være lettere å arbeide på bakgrunn, tekst og overskrift lag før du setter inn bildet.
  • Hvis du planlegger å bruke bildet som bakgrunn, kan det være enklere å legge til bildet som første skritt.
 5. 5
  Klikk på det laget som du vil at bildet skal vises, eller klikk "legg nytt lag" i ikonet på bunnen av lagene boksen. Bestem hva plassering bildet ditt lag vil ha i listen over lag, klikker du på det laget som vil være direkte under bildet laget og klikk på "Legg til ny Layer."
 6. 6
  Klikk på "fil" på den horisontale verktøylinjen. Velg "Place" på rullegardinmenyen.
 7. 7
  Finn frem til bildet du nettopp har forberedt når dialog boksen kommer opp. Velg bilde i prosjektet mappen. Ditt bilde må vises på dokumentet med et rødt omriss og kryss i midten.
 8. 8
  Dra og endre størrelsen på bildet med musen eller justere bildet i "transform palett." Transformeringen paletten er ofte plassert i øvre høyre verktøylinje, men det kan avhenge av din versjon av Illustrator. Du kan finne det ved å se etter ordet "Transform".
  • Transformeringen palett kan du justere, endre størrelse og rotere bildet. Hvis du allerede har objekter i dokumentet, vil du mest sannsynlig ønsker å justere dem med grenser eller kantene på disse stedene. Legg merke til plasseringen av disse objektene på X-og Y-aksen.
  • Illustrator gjør resizing regnestykket for deg på Bredde (W) og Høyde (H) for objektet. Hvis du setter en verdi i H rad, vil det endre størrelsen på W rad for å holde de riktige proporsjoner. Trykk på «Begrens Bredde og Høyde proporsjoner" for å aktivere denne funksjonen.
 9. 9
  Merke bildet ditt, hvis du ønsker, med teksten verktøyet.
 10. 10
  Trykk legge for å gjøre bildet ditt en del av filen. Hvis du ikke legge inn bilde, vil det knytte til filen på datamaskinen. Det er ikke nødvendig å legge inn bilde hvis du fortsatt arbeider med den.
  • Du kan også lage din image del av illustratøren dokumentet ved rastreringsenhet det. Dette betyr ganske enkelt å konvertere den fra vektorgrafikk figurer til punkter eller piksler. Velg "Object" fra den horisontale verktøylinjen, og klikk deretter på "Rasteriser." Du kan gjøre endringer i dialogboksen som dukker opp.
 11. 11
  Lagre dokumentet i Adobe Illustrator format,. Ai, slik at du kan komme tilbake og endre den. Hvis du lagrer den som en JPG, GIF eller TIFF du ikke vil være i stand til å redigere dokumentet.