Wkuno

Hvordan sende inn et nettsted til DMOZ

Mange søkemotorer som og AOL Søk bruke nettstedet indeks data fra, også kalt The Open Directory Project, for å bistå med indeksering nettsteder. Det er viktig for nettstedet administratorer eller en nettside # 1 fan til å sende inn deres nettsted for å bli indeksert i DMOZ slik at søkemotorer kan finne mer informasjon om nettstedet. Sende inn et nettsted til å bli indeksert i DMOZ kan være vanskelig, men med litt hjelp, kan det være morsomt!

Trinn

Hvordan sende inn et nettsted til DMOZ. Besøk katalogen nettsted.
Hvordan sende inn et nettsted til DMOZ. Besøk katalogen nettsted.
 1. 1
  Besøk katalogen nettsted.
 2. 2
  Gjennomgå toppnivå kategorier og klikk på den mest passende kategori å passe på nettsiden som du vil sende.
 3. 3
  Velg en underkategori som er plassert under alfabetet lenkene oppe midt på siden. Siden mange kategorier er omfattende i størrelse, kan det være mange underkategorier som du kan velge.
 4. 4
  Fortsett å velge underkategorier før du er på et lavest mulig kategori. Selv om ikke alltid, vil det vanligvis være en liten kategori med ikke mer underkategori koblinger øverst.
 5. 5
  Klikk foreslår url som er den tredje kobling fra venstre i det grå feltet på linkene øverst på websiden.
 6. 6
  Les regler og retningslinjer grundig som er på nettsiden siden for innsending. I trinn én, er en link gitt til innsending retningslinjer, og som bør være nøye lese slik at nettstedet innsending skjemaet er korrekt utfylt.
 7. 7
  Fyll ut innsending informasjon slik at den er ferdig mens du følger alle de innsending retningslinjer. Kategorien skal allerede være fylt ut med den kategorien som er valgt. Pass på å også inkludere din e-postadresse og bruker verifisering.
 8. 8
  Les innlevering avtalen og når du er ferdig og du er enig med det, trykk send.
 9. 9
  Vent til nettstedet ditt skal indekseres. Alle av nettstedet innleveringer for hver kategori blir vurdert av frivillige som bruker sin tid til å vurdere nettstedet innsendinger.

Tips

 • Gjennomgå alle mulige kategorier for nettstedet du sender inn. Velge den første kategorien som du finner kanskje ikke den beste - det kan forsinke innlevering gjennomgang tid. Legg merke til at hvert nettsted kan bare bli indeksert gang, i én kategori.
 • Husk at alle kategori redaktører (som er brukerne som vurdere nettstedet innsendinger) er helt frivillige. Noen kategorier kan være mer grundig overvåket og gjennomgått enn andre. Et nettsted aksept kan ta uker, hvis ikke måneder.
 • Ikke alle nettstedet innsendinger blir akseptert, uavhengig av hvor godt innsending skjemaet er fylt ut. Det er ulike årsaker, for eksempel angi en nettside som er ulovlig, at et nettsted vil bli nektet indeksering.
 • Nettstedet innsendinger blir grundig lest av virkelige mennesker. Følg alle regler da dette vil hjelpe deg og kategorien redaktører.
 • Hvis nettstedet endres etter at det er indeksert, særlig nettsiden tittel / navn eller beskrivelse, har DMOZ en opsjon på å oppdatere oppføringen. Som med nettstedet innsendinger, kan oppdateringer ta en stund å bli anmeldt, og bør sendes kun når det trengs.
 • DMOZ har et nettsted indeks for over sytti språk og er alltid legge til nye språk. Hvis du eier eller vet om en nettside på et annet språk, kan du sende den så godt!
 • Det er bedre å bruke et firmanavn eller merkenavn i tittelen i stedet for søkeord.

Advarsler

 • Ikke bruk salgsfremmende ord og beskrivelser ved utfylling av nettstedet innsending. Hvis du gjør det, vil det ta lengre tid for innsending for å bli anmeldt, og det er en høyere sjanse for å få ditt bidrag avslått.
 • Det er over to millioner ubehandlet nettstedet innsendinger på det nåværende tidspunkt - bare sende inn ditt nettsted når! Hvis du gjentatte ganger sender nettsiden, vil det være en større forsinkelse for kategorien redaktører å vurdere nettstedet innlevering og en mindre sjanse for å få ditt nettsted indeksert.
 • Aldri sende inn et nettsted som går mot DMOZ retningslinjer - pornografiske og warez nettsteder er ikke tillatt!