Wkuno

Hvordan tjene swagbucks å forløse flere premier

SwagBucks er et svært nyttig nettsted du kan bruke til å tjene poeng ved å bruke deres søkemotor, fylle ut spørreundersøkelser, etc. Å gjøre hverdagslige ting som bare søker på SwagBucks vil hjelpe deg til å forløse fantastiske premier som gavekort og spillkonsoller.

Trinn

Hvordan tjene swagbucks å forløse flere premier. Swagbucks verktøylinjen.
Hvordan tjene swagbucks å forløse flere premier. Swagbucks verktøylinjen.
 1. 1
  Søke. Du kan gjøre ting du gjør daglig likevel slik som å søke på internett. For enkelt å tjene SwagBucks, sette den som startside og bruke SwagBucks som din viktigste søkemotor. Hver gang du søker med SwagBucks søkemotor, har du en sjanse til å vinne poeng som kalles = SwagBucks. Bruk den klokt som en vanlig søkemotor. Du tjener poeng hver 1 eller 2 timer. Point beløpene varierer, men er vanligvis 5-50 poeng. Dette er den beste måten å tjene SwagBucks. Hvis du prøver å spam, vil de advare deg om at du ikke kan spam. Det er akkurat som Google søk og er drevet av Google og Ask. Så, er det i utgangspunktet den samme motoren, bortsett fra mye mer givende!
 2. 2
  Swagbucks verktøylinjen. Last den ned. Det er verdt det å bruke. Du trenger ikke å komme opp til SwagBucks søkesiden skal lastes inn. Du kan søke enkelt søk med SwagBucks verktøylinjen og tjene poeng. Hver ting er satt opp på SwagBucks sider. Du trenger ikke å gå noe annet sted.
 3. 3
  Fyll ut spesialtilbud. En annen måte å tjene poeng. Fyll ut alle de tilbudene og de fleste av dem er gratis. Fylle dem ut med nøyaktig informasjon om deg. Bruk spam e-poster å fylle ut tilbud hvis du ikke vil spam. Tilbud vil bli bekreftet og krediteres når annonsørene mottatt informasjonen. Noen tar bare fem minutter å bekrefte, noen tar en time å bekrefte, noen enda ta dager å bekrefte. # Det er også noen videoklipp å se og tjene SwagBucks. Dette kalles SBTV. For hver 10 videoer du ser, får du tre Swagbucks.
 4. 4
  Fyll ut troverdige undersøkelser. Du vil ha noen undersøkelser for å ta hver dag. Dette synes vanskelig for meg fordi det trenger din nøyaktige svar som du opplever i livet ditt. De fleste undersøkelser du ikke vil kvalifisere. Du vil kvalifisere til å ta det når det passet din erfaring og hva de trenger for sine undersøkelser. La oss si, har du erfaringer med PS3-spill, og de leter etter spillere å ta sine spill undersøkelser, etc. Så, kan du kvalifisere.
 5. 5
  Handle i. Hvis du har gamle mobiltelefoner eller iPod eller spill som du ikke bruker lenger, send det til SwagBucks. Du vil tjene noen SwagBucks. Følg prosedyrene hvordan å sende den til dem på deres nettsted. Det er ingen grense hvor mange elementer du kan handle i.
 6. 6
  Inviter venner. En annen raskeste måten å tjene SwagBucks. Du kan tjene opp til 1000 SwagBucks fra hver henvisning du refererte. Bare bare hvis de tjener ved å søke, og søker er den eneste enkleste og beste måten de skal gjøre. Send invitasjon til alle dine e-post kontakter. Du må spille fremme denne gangen. Sett opp din SwagBucks henvisning kobling på facebook, twitter, osv. Du kan også få kule bannere som du kan sette dem på bloggen din, nettsteder eller fora du aktive. Hver person som Clinks din henvisnings link eller bannere og de registrerer seg vil være alle dine henvisninger. Du vil tjene så mye som de tjener ved å søke opp til 1000 poeng per person. Og de fortsatt få sine poeng, så alle vinner!
 7. 7
  Lag en blogg ved hjelp av google blogger eller wordpress, begynne å skrive artikler om swagbucks, for eksempel hvor kult dette nettstedet er. Sett opp ditt banner på nettstedet ditt. Folk vil lese artikkelen, og de lurer på, og de vil føle seg som å gi den en prøve. Lag en youtube video om SwagBucks, forklare hvordan det fungerer, hvordan du tjener poeng, Put etc. din henvisnings link i videoen beskrivelse boksen. Folk vil klikke den og registrere deg.
 8. 8
  Swag koder. Swag koder vil bli lagt ut et par ganger daglig i flere steder. Følg SwagBucks på deres Facebook, Twitter, blogg, verktøylinje, etc. Du vil trenge øynene skrelles på dem hvis du virkelig ønsker SwagCodes. Hvis du ser en, får den og sette den i Swag koder innløse sted som heter "Gimme" på SwagBucks hjemmeside. Du vil tjene noen SwagBucks.
 9. 9
  Når du får din mengde swagbucks å innløse en vare, innløse det selv om du ikke ønsker det elementet. Gjør en unboxing video av det og forklare i videoen som du forløste det fra SwagBucks, dette området er det kjempebra, gå sjekk det ut, og din henvisnings link i beskrivelsen. Denne strategien fungerer perfekt.

Tips

 • Søk (kanskje 10 eller 20 ganger) hver 2 timer før du får noen poeng. Du vil ikke tjene hver gang du søker.
 • Bruk SwagBucks som du daglig viktigste søkemotor.
 • Gjør SwagBucks søk som startside.
 • Fremme spiller en rolle med SwagBucks. Hvis du ikke er en god formidler, er det fint. Du fortsette å søke, fyller tilbud, osv. Du har andre muligheter til å vinne SwagBucks, ikke bekymre deg.

Advarsler

 • Bruk spam e-post til å fylle ut tilbud, hvis du ikke ønsker å bli spammet i din vanlige e-post. Imidlertid bruke nøyaktig informasjon, eller du risikere kontoen din blir suspendert!
 • Bli mindfully bruke SwagBucks søkemotor. Ikke spam.
 • Swagbucks er kun tilgjengelig for beboere fra Europa, Storbritannia og Canada.