Wkuno

Hvordan laste ned, installere og kjøre JDK og eclipse

Programmering ved hjelp av Java er uten tvil den viktigste aspektet ved databehandling. Mange av dagens populære programmer og programmer benytter java som den viktigste kildekoden, alt fra dataspill til mobiltelefoner. Eclipse er bare ett av de mange script redigering programmer for å utvikle java programmer og tillater elevene å skrive og kompilere java-kode og kjøre programmer.

Trinn

Hvordan laste ned, installere og kjøre JDK og eclipse. Når du har valgt nedlastingen, godtar vilkårene for tjenesten og velge riktig OS tilsvarende for den spesifikke JDK.
Hvordan laste ned, installere og kjøre JDK og eclipse. Når du har valgt nedlastingen, godtar vilkårene for tjenesten og velge riktig OS tilsvarende for den spesifikke JDK.
 1. 1
  Besøk java nedlastinger siden på Oracles nettsted for å finne JDK miljø nedlasting. Bla nedover til du finner Java SE 6 43 Update og last ned JDK.
 2. 2
  Når du har valgt nedlastingen, godtar vilkårene for tjenesten og velge riktig OS tilsvarende for den spesifikke JDK. (Windows, Mac, Linux, osv.)
 3. 3
  Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på filen for å starte installasjonen av JDK.
 4. 4
  Etter den første installasjonen er ferdig, en pop up spør deg hvor din kilde java-filene vil bli. Du kan velge å endre hvor du vil beholde din mappe, men det er best å feste med det du fikk først.
 5. 5
  Når installasjonen er ferdig, vil vi begynne å installasjonen av formørkelsen. Gå til http://www.eclipse.org/downloads/.
 6. 6
  For Windows-brukere, må du vite hva slags versjon av OS du har. Hvis datamaskinen er en 64 bit Windows, velg Windows 64, og hvis du har et 32 ​​bits Windows, velg Windows 32 bit.
 7. 7
  Når du har lastet formørkelsen arkivet du trenger å dekomprimere zip-fil, noe som vil skape den utpakkede eclipse mappen. Det kan være lurt å pakke ut arkivet til roten av C: \-stasjonen, og dermed skape mappen "C: \ eclipse", eller bare flyttet ut eclipse mappen til roten av C: \-stasjonen hvis du pakket det allerede. Siden Eclipse ikke har noen installatør, vil det være en fil inne i Eclipse mappe som heter eclipse.exe (). Du kan dobbeltklikke på filen for å kjøre Eclipse.
 8. 8
  Etter formørkelse er ferdig installert og pakket ut, opprette et arbeidsområde mappe der du vil inneholde alle programfilene du oppretter.
 9. 9
  Nå som du er ferdig med å installere eclipse starte datamaskinen på nytt. Ved å starte datamaskinen det oppdaterer systemminne og tillater endringer gjort av installatører og uninstallers skal tre i kraft.
 10. 10
  Derfra lage et testprogram for å teste funksjonaliteten til formørkelse.