Wkuno

Hvordan lage en spinnende ring effekt i Macromedia Flash Professional 8 bruker tweens

Dette vil lære deg hvordan å lage en liten spinnende ring effekt effekt som ser veldig ryddig i Flash Pro 8. Hvis du bruker Flash MX 2004 så bare justere til nødvendigheter / begrensninger av Flash MX. De to er like. Det anbefales at du kjenner deg igjen i Flash til å følge disse retningslinjene.

Trinn

Hvordan lage en spinnende ring effekt i Macromedia Flash Professional 8 bruker tweens. Opprett en ny flash dokument som har en fps (bilder per sekund) i 48 (du trenger ikke å holde det så høyt, men det er en mye jevnere bevegelser).
Hvordan lage en spinnende ring effekt i Macromedia Flash Professional 8 bruker tweens. Opprett en ny flash dokument som har en fps (bilder per sekund) i 48 (du trenger ikke å holde det så høyt, men det er en mye jevnere bevegelser).
 1. 1
  Opprett en ny flash dokument som har en fps (bilder per sekund) i 48 (du trenger ikke å holde det så høyt, men det er en mye jevnere bevegelser). Gjør bakgrunnen 550 px (piksler) bred og 400 px (piksler) høy med fargen hvit.
 2. 2
  Velg den ovale verktøyet (snarvei: [trykk] O). For hjerneslag velger BLACK (du kan skape en 3D-effekt, men det er for vanskelig å komme videre med ut bilder) og har ingen FYLL (gjør dette ved å klikke på Fill Bucket til venstre og klikke den lille hvite boksen med en rød linje om det som er rett under det). Gjør slaget høyde 5.
 3. 3
  Lag en perfekt sirkel ved å holde nede shift og dra over lerretet / scene (gjøre det stort, men ikke for stor).
 4. 4
  Høyreklikk på den nye sirkelen og trykk "konvertere til symbol."
 5. 5
  Velg "filmklipp". La registrering hvor det er.
 6. 6
  Endre navnet til "sirkel"
 7. 7
  Klikk på OK.
 8. 8
  Dobbeltklikk på "sirkel" filmklipp. Dette vil ta deg til en ny redigering side der du kan redigere du filmklipp.
 9. 9
  Siden det er en rå form vi er nødt til å gjøre sirkelen annet filmklipp. Nevne dette en "ring".
 10. 10
  Single-klikk på ramme 48 og trykk f6. Dette vil skape en Nøkkelbildekontroll.
 11. 11
  Mens han fortsatt på ramme 48, klikk på "ring" og gå for å endre> forvandle> Vend horisontalt. Den vil se det samme.
 12. 12
  Nå høyreklikk på ramme 24 og velg "skape bevegelse mellom". Nå når et filmklipp starter du kan se det stopper deretter hvile, for å unngå dette og har en jevnere bevegelser, høyreklikk på ramme 48 og velger handlinger. I handlinger panel skrive "gotoAndPlay (1)," Dette vil gjøre det ikke stoppe og nullstille men automatisk gå å ramme en og starte på nytt uten å stoppe. Som vil skape en jevnere bevegelser.
 13. 13
  Hit Ctrl + enter hvis du er på en PC for å teste filmen. Du skal se en spinnende ring.

Tips

 • Du kan gjøre fargen på sirkelen en lineær gradient hvis du ønsker å ha det se ut som en 3D-effekt.
 • Du kan lime inn Movie Clip på toppen av seg selv og vende 45 grader en rekke ganger for å skape et gyroskop hvis du vet hvordan å "lime på plass" og "Free Transform".

Ting du trenger

 • Macromedia Flash 8