Wkuno

Slik gjenoppretter du jailbroken fjerde generasjon iPod touch

Så du har jailbroken din iPod Touch 4. generasjon, men du liker det ikke. Du går å gjenopprette den, og iTunes starter klager. Mye, og gjelder ikke tillate deg å gjenopprette det. Det er en veldig enkel løsning på dette tro det eller ei. Bare følg disse enkle trinnene.

Trinn

Slik gjenoppretter du jailbroken fjerde generasjon iPod touch. Kontroller at du har den nyeste versjonen av iTunes installert på datamaskinen.
Slik gjenoppretter du jailbroken fjerde generasjon iPod touch. Kontroller at du har den nyeste versjonen av iTunes installert på datamaskinen.
 1. 1
  Kontroller at du har den nyeste versjonen av iTunes installert på datamaskinen. Hvis du ikke gjør det, laste det ned.
 2. 2
  Deretter må du laste ned et program som heter TinyUmbrella. Dette programmet vil gjøre deg anonym, slik at du kan omgå iTunes Apple autorisasjon prosessen.
 3. 3
  Når lastet ned, kobler iPod touch til datamaskinen med en USB-adapter.
 4. 4
  Når dette er gjort, må du starte TinyUmbrella.
 5. 5
  Når TinyUmbrella er lansert, vil du se en sidebar på venstre side. På dette, bør være din iPod Touch navn. Dobbeltklikk på det.
 6. 6
  Når du gjør dette, er det bare å trykke på fanen Avansert i nedre hjørne av den nederste boksen, og fjern "" satt verter til cydia på exit "" hvis det er sjekket.
 7. 7
  Etter det, finn knappen merket "" lagre shsh "" og klikk på den.
 8. 8
  Når du klikker, vil det spare SHSH blob. Når det er fullført * (Vent i omtrent 10 sekunder), trykk på knappen rett under "" Lagre SHSH "", som er merket "" Start TSS Server "".
 9. 9
  Når den aktiveres, slå på itunes.
 10. 10
  Når itunes er på, følger du trinnene du vil jevnlig følge for å gjenopprette ipod.

Tips

 • Hvis dette ikke fungerer, må du ikke endre noen skritt, men hvis din i Windows, går du til C:/ Windows/System32/Drivers/etc/hosts. Når du kommer til vertene, plassere filen "" verter "" på skrivebordet ditt, og redigere det i notepad. Når du kommer til ip-adresse merket "" gs.apple.com "", hvis det er en hashtag (#) foran den, fjerner du hashtag, lagre filen, og sette den tilbake i C:/ Windows/System32 / drivere / etc.

Advarsler

 • Denne prosedyren kan være ganske komplisert, når du er i System32, eller i TinyUmbrella, ikke røre noe med mindre det er nevnt i denne håndboken, med mindre du vet hva du gjør.

Ting du trenger

 • en iPod Touch
 • en Internett-tilkobling
 • den nyeste versjonen av iTunes
 • en iPod Touch USB Adapter