Wkuno

Hvordan lage en powerpoint presentasjon som inneholder lyd-og videofiler

Har du noen gang laget en fin presentasjon med musikk og / eller video klipp i den, som ikke ville spille på en annen datamaskin når e-post? Hvis du følger disse enkle trinnene for å sikre at alle filene som trengs er inkludert og vil være tilgjengelig på den lokale datamaskinen du vil ha en flott presentasjon.

Trinn

Hvordan lage en powerpoint presentasjon som inneholder lyd-og videofiler. Åpen powerpoint ved å klikke på Start => programmer (eller alle programmer) => microsoft office => microsoft powerpoint.
Hvordan lage en powerpoint presentasjon som inneholder lyd-og videofiler. Åpen powerpoint ved å klikke på Start => programmer (eller alle programmer) => microsoft office => microsoft powerpoint.
 1. 1
  Åpen powerpoint ved å klikke på Start => programmer (eller alle programmer) => microsoft office => microsoft powerpoint.
 2. 2
  Lag din grunnleggende powerpoint presentasjon. Klikk her hvis du er usikker på hvordan.
 3. 3
  Klikk på sett inn => filmer og lyder => film fra fil (eller lyd fra fil) for å legge en video-eller lydfil til presentasjonen.
 4. 4
  Finn filen du vil legge til.
   • Husk hvor denne filen ligger (filbanen), du vil trenge det senere!
 5. 5
  Velg mp3 eller wav-format fra filer av typen drop down boksen.
 6. 6
  Velg enten "automatisk" eller "når du klikker" når følgende melding vises: "Hvordan vil du at lyden skal starte i lysbildefremvisning"
 7. 7
  Kjør lysbildefremvisning å sørge for at filene kan spilles når du vil ha dem. Du har mange alternativer med videofiler. For å bruke noen av disse alternativene, høyreklikk på lydikonet og klikk deretter på 'Egendefinert animasjon ". Du kan bruke Hjelp-menyen for å få beskrivelser av alle alternativene.
 8. 8
  Lagre presentasjonen ved å klikke på filen => lagre som =>, og deretter bestemme hvor du vil at du filen skal lagres => navn på filen => klikk lagre.
 9. 9
  Åpne din e-post og velg alternativet for å komponere et brev.
 10. 10
  Skriv inn det grunnleggende i enhver e-post (til:, Subject:., Og annet innhold du ønsker å legge til)
 11. 11
  Fest powerpoint presentasjon filen.
 12. 12
  Fest noen musikk-eller videofiler du brukte. Dette er nøkkelen steg mange glemmer. Hvis du ikke legger disse filene, vil de ikke spille i presentasjonen. Du kan finne dem på samme filbanen der du fant dem før.
 13. 13
  Sjekk presentasjonen på en annen datamaskin. Alltid dobbeltsjekke på en annen datamaskin for å sørge for at presentasjonen går slik du vil at det skal. Ikke vent til du er i ferd med å starte presentasjonen, for da vil det være for sent.

dfvbfdvjdfv == Video ==


Advarsler

 • Vær forsiktig med hvor mange lyd-og videofiler du bruker i presentasjonen. Disse filene kan vokse ganske stor, og du kan ikke være i stand til å passe dem alle i en e-post.

Ting du trenger

 • En datamaskin
 • Microsoft PowerPoint
 • Grunnleggende kunnskap om Microsoft PowerPoint
 • En e-postkonto.