Wkuno

Hvordan å lytte til en ipod

En iPod er en bærbar musikk-enhet som lar deg lytte til musikk uten å bære rundt CD-spilleren.

Trinn

Hvordan å lytte til en ipod. Ta ipod ut av "hold" hvis du bruker denne funksjonen.
Hvordan å lytte til en ipod. Ta ipod ut av "hold" hvis du bruker denne funksjonen.
 1. 1
  Finn din ipod. Det kan være i lommen eller hvor du setter din iPod. Sørg for at den er ladet og at det ikke finnes programvare eller maskinvare problemer.
 2. 2
  Ta ipod ut av "hold" hvis du bruker denne funksjonen. Du vil vite om iPod er på vent hvis plass i nærheten av sølv hold-bryteren på toppen av iPod er lys oransje.
 3. 3
  Trykk på midtknappen én gang for å slå på ipod. Hvis du bruker en shuffle, skyver du bryteren på toppen eller bak. Hvis du har en iPod touch eller iPhone, holder du nede knappen på toppen.
 4. 4
  Start fra standard ipod menyen og bruke navigasjon hjulet for å bla til "musikk" alternativet. Velg dette alternativet ved å trykke på knappen i midten av iPod.
 5. 5
  Følg de nye valg under «musikk». IPod organiserer musikken alfabetisk etter artist, album og sang. Det finnes også egne seksjoner for spillelister (med de 25 mest lyttet til sanger som en av standardinnstillingene) og podcaster.
 6. 6
  Rull ned til menyvalget du vil bruke, og klikk på knappen i midten. Hvis du går etter artist, kan du enten velge sang etter album eller ved å gå til en liste over alle sangene fra artisten. Hvis du går med sang, vil sangene bli listet alfabetisk. Hvis du går etter album, finner du en alfabetisk liste over album titler. Hold rulling og til du kommer til den sangen du vil (men ikke trykk på knappen ennå).
 7. 7
  Kontroller at hodetelefonene / ørepluggene er koblet til din iPod. Du må koble hodetelefonene til en hodetelefonutgang. Ta på hodetelefoner / ørepropper. Kontakt med manuell, som ulike modeller av iPod plassere hodetelefonutgang på forskjellige steder.
 8. 8
  Klikk på sangen du ønsker å begynne å lytte til. IPod vil holde går ned spillelisten før du har lyttet til alle sangene i den aktuelle spillelisten.
 9. 9
  Bruk rullehjulet til å justere volumet på iPoden din. Ta det med klokken for å skru volumet opp og mot klokken for å skru den ned.
 10. 10
  Gi sanger ved å klikke på knappen til du ser fem prikker. Du kan slå prikkene inn stjernegraderinger ved å bevege rullehjulet på iPod.
 11. 11
  Hoppe fremover / bakover ved hjelp av knappene på navigasjon hjulet eller ved å klikke på knappen i midten av ipod når du har sangen opp til du ser en firkantet bar med en diamant på den. Flytt diamond bruke navigasjon hjulet til å gå fremover eller bakover i sangen.
 12. 12
  Hold nede "pause"-knappen i tre sekunder og ipod bør slå.
 13. 13
  Sette ipod på et trygt sted hvor det ikke blir ødelagt.

Tips

 • Du kan opprette spillelister på iPod ved hjelp av iTunes-programvaren.
 • Ikke slipp iPod fordi det vil trolig skade den på en eller annen måte.
 • Kjøpe eller lage en iPod sak å holde iPod fra å få riper.
 • IPod hjulet er utløst av et lite utbrudd av elektrisitet. Dette betyr at du ikke vil være i stand til å justere volumet hvis du har på hansker eller votter. Bare med bar hud.
 • Husk at du ikke hele tiden trenger en ny iPod så snart den neste kommer ut! Hold deg til det du har, og bare få en ny når du virkelig trenger en
 • Sett din iPod på vent når du hører på musikk fordi det vil spare batteriet
 • Trykk på "meny" for å gå tilbake til skjermen som du var før.

Advarsler

 • Det kan være lurt å vurdere å få hodetelefoner i stedet for øreplugger, siden studier har sagt at Ørepluggene kan skade hørselen.
 • Ikke hør på din iPod på fullt volum, det kan potensielt skade hørselen eller gjøre deg gå døv.
 • Ikke slipp iHome eller iPod-høyttalere mens iPod er plugget i, det vil rote opp USB-pluggen på iPod, og du vil ha problemer med å lade den.
 • Hvis iPod blir sittende fast, må du. Mesteparten av tiden en sang skal spille, men sekundene ikke fremgang og ingen sang kan bli hørt.
 • Ikke ulovlig laste ned musikk eller RIAA kan være etter at du har pen darn rask.

Ting du trenger

 • En iPod
 • Øretelefoner eller et sett med høyttalere
 • En iPod saken (valgfritt)