Wkuno

Hvordan du kan overvinne en MMORPG avhengighet

Spill avhengighet er i dag den raskest voksende klassen av avhengighet, med MMORPG avhengighet er mest vanlig. MMORPG står for Massively Multiplayer Online Role-Playing Game. De kan ha svært skadelige effekter, og bør behandles like seriøst som andre avhengighet. Her er noen tiltak som du kan ta for å overvinne en avhengighet til en.

Trinn

Hvordan du kan overvinne en MMORPG avhengighet. Finn ut om du er hekta på et MMORPG.
Hvordan du kan overvinne en MMORPG avhengighet. Finn ut om du er hekta på et MMORPG.
 1. 1
  Finn ut om du er hekta på et MMORPG. Hvis du kan kontrollere mengden timer som du spiller, så er du sannsynligvis ikke avhengige. Noen typiske symptomer inkluderer følgende:
  • Kontinuerlig tenker på en MMORPG
  • Manglende arbeid, skole eller en sosial aktivitet for å vie tid til et MMORPG
  • Spille en MMORPG for en overdreven varighet i en sittende (mer enn 5 timer)
  • Tilbringe ekte penger på in-game elementer (Dette i seg selv er ikke et tegn. Det er OK å bruke penger hvis du har penger. Hvis du skal kjøpe mat og du kjøper i spillet elementer i stedet, kan du ha et problem)
  • Psykiske plager tilskrives mangel på gameplay (følelsen opprørt / sint hvis du ikke kan spille)
  • Tap av søvn på grunn av overdreven spilling
  • Setter mer tid inn i spillet enn viktige ting som skolearbeid, venner, familie osv.
  • Andre store livsstil endring som resulterer i å spille MMORPG oftere
 2. 2
  Gjenkjenne din avhengighet. Selv om det er bare et spill, er det fortsatt en avhengighet som påvirker din livsstil. I erkjennelse av problemet, blir du klar over at det må fikses.
 3. 3
  Fortell dine MMORPG venner at du er avslutte, enten for en viss periode, eller permanent. De kan gi deg emosjonell støtte som du trenger for å komme seg. Hvis du ikke orker avskjed fra dine e-venner, holde kontakt med dem via e-post eller chat.
 4. 4
  Starte den lange reisen til utvinning. Avhengig av hvor avhengige du er, og hvor mye tid du har til å slå din avhengighet, har du flere tilnærmingsmåter.
   • Redusere det samlede tid på å spille. Hva synes å være den mest vanlige er å sakte senke spilletid før det er ned til et rimelig beløp. Men dette kan ikke fungere for folk som ikke klarer å kontrollere sin avhengighet.
   • Tving deg selv til å slutte å spille. Slutte å spille spillet for et par måneder, og deretter din avhengighet vil snart forsvinne, forutsatt at du ikke skli tilbake til spillet.
   • Avinstaller MMORPG. Hvis du ikke kan stole på deg selv å holde seg borte fra lasting spillet en annen gang, så din beste alternativet er å fjerne programmet fra datamaskinen helt. I forbindelse med dette, slette dine høyeste nivå tegn eller tegn som er viktigst for deg før du sletter programvaren og i enkelte spill, avbryter abonnementet.
   • Hold installasjons-CD utenfor rekkevidde. Du kan låse dem bort i en skuff, eller gi dem til dine foreldre, søsken, eller betrodd venn. Hvis du er veldig bestemt, kan du selv ødelegge eller selge CD selv donere til veldedighet / veldedighet butikker fungerer.
   • Finn nye hobbyer. Se etter en annen hobby som å lese eller sykler. Det beste er om du finner noe som vil holde deg borte fra datamaskinen, i forsøk på å holde tankene bort av MMORPG.
 5. 5
  Unngå å utløse din avhengighet igjen. Etter at avhengighet er slått, holde det i sjakk. Hvis du er sikker på at avhengighet ikke vil komme tilbake, uansett hva du gjør, ikke prøv MMORPG igjen, det er for risikabelt. Også, ikke se for å starte et annet MMORPG. Du vil bare ende opp med å lede din avhengighet fra første MMORPG til den neste.

Tips

 • Hvis ingen av de ovennevnte fungerer for deg, kan du prøve noen mer ekstreme tilnærminger. Slette konto / karakter er en metode som kan hjelpe overgangsprosessen.
 • Prøv å hjelpe andre avhengige venner hvis du kan, som det kan ha svært alvorlige konsekvenser.
 • Ikke vær redd for å søke hjelp. Mange er flau over å være avhengige av å "bare et spill", og mange andre ikke tar MMORPG avhengighet på alvor. Det kan ha de samme virkningene av rusproblemer.
 • Moderasjon: Det er greit å spille et MMO gang på en stund, men når du begynner å tenke på det for ofte, og velge den over dine venner, vet du at du har et problem.
  • Husk: De utallige timene du legger inn i dette spillet vil bare gå ned i avløpet. Alle dine anstrengelser bare resultere i en magnetisk ladning på en harddisk eller annet sted, og du bør starte en mer levedyktig hobby, når folk spør deg hva du gjør i fritiden, vil du ha romanen vesentlige elementer for å vise dem og være i stand til å få noen troverdighet i denne verden.
  • Pass på å anerkjenne at MMORPG var ikke årsaken til de innledende motivasjon eller ønsker som førte til avhengighet og uten behandling disse problemene vil bare bli stadig unmanagable. Noe ble søkt i din avhengighet, det var ikke tvunget på deg. Innse at dine problemer er din egen og må håndteres riktig og profesjonelt fordi det er ikke spillet som gjorde dette, ville en mentalt og følelsesmessig sunn voksen ikke bli avhengige av et MMORPG.
 • Husk at dette er et spill, ikke den virkelige verden. Alt som skjer i spillet vil ikke påvirke ditt virkelige liv.

Advarsler

 • Hvis en MMORPG er alvorlig skade din mentale eller fysiske helse, søke profesjonell hjelp så snart som mulig.
  • Det har vært reportasjer om folk dør av sult og selvmord på grunn av ekstrem gaming. Hvis du ønsker å spille i lange perioder av gangen ta pauser for mat, frisk luft, og toalett.
  • Ikke rebound din vei inn i en annen MMORPG, flere andre MMOs kan like eller enda mer avhengighetsskapende enn den du spiller for øyeblikket. Hvis du har et problem med en, de er alle bra for deg.
  • Overvinne avhengighet vil ikke skje automatisk Det vil ta alt fra en måned til ett år for å ødelegge en vane. Ikke vær sint på deg selv om du føler trang til å spille igjen. Komme sint på menneskene rundt deg vil bare gjøre ting verre.
  • Hvis det er for vanskelig for deg, prøv å gjøre det gradvis og bli disclipined om det. For eksempel redusere spilletiden med 20 minutter hver dag og få en venn eller et familiemedlem til å hjelpe deg å holde orden og trekke deg ut hvis du spiller overtid.
  • Bare fordi du har kurert din avhengighet, betyr ikke at du ikke kan bli avhengig. Ikke gå tilbake til MMORPG du spilte før, eller du vil lide et tilbakefall.
  • Etter at du har sluttet, er Hvis du begynner lider store hodepine, og stadig deprimert... komme ut for litt frisk luft.
  • Vennligst tar hensyn til dine symptomer og også forstå at dette er rett og slett et spill og alle symptomer som har oppstått mens du spiller eller av mangel på å spille er ikke et produkt av noen spill. De er alvorlige følelsesmessige og psykiske problemer som må diskuteres og behandles av fagfolk. * Mangel på å spille et spill bør ikke gjøre noen deprimert hvis for eksempel du ble motivert av hensyn til herding din egen eksisterende depresjon gjennom gameplay og en gang selv kur har blitt fjernet symptomene har økt, og du kan være i enda større fare enn du var når du spiller.
  • Det er veldig viktig, og dette kan ikke understrekes nok at noen tegn til depresjon eller humør endring basert på MMORPGs eller fritidsaktiviteter flere enn sannsynlig stammer fra problemer beste behandlet av en medisinsk professonal.