Wkuno

Hvordan konvertere Excel til PDF

Konvertering av et Excel-regneark eller en arbeidsbok til PDF er ofte nødvendig, siden Adobe PDF-format setter regneark i et penere format for rapporter og gjør også en fil som kan leses av brukere som ikke har Excel eller har inkompatible versjoner. Det er flere måter å konvertere Excel-regneark til PDF. For brukere som har Office 2007 eller høyere, er det en enkel prosess, siden disse versjonene har en PDF Converter som følger med programvaren. Hvis du har en eldre versjon av Office, kan du bruke den fullstendige versjonen av Adobe Acrobat eller en gratis eller lave kostnader PDF Converter.

Trinn

Hvordan konvertere Excel til PDF. Åpne Excel-regneark.
Hvordan konvertere Excel til PDF. Åpne Excel-regneark.

Hvordan konvertere Excel til PDF ved hjelp av Microsoft Office 2007

 1. 1
  Åpne Excel-regneark. Gjøre noen endelige revisjoner, klikk deretter på Office-knappen i venstre hjørne.
 2. 2
  Velg "lagre som". Velg "PDF eller XPS" som filtype.
 3. 3
  Velg "pdf" fra nedtrekkslisten hvis det ikke allerede er valgt.
 4. 4
  Gi dokumentet et navn og klikk på "publiser".
 5. 5
  Åpne dokumentet i adobe reader for å vurdere det.

Hvordan konvertere Excel til PDF med Adobe Acrobat

 1. 1
  Installere Adobe Acrobat. Inkluderer muligheten til å installere Adobe PDF-skriveren.
 2. 2
  Lag en kopi av excel-filen først. Når skriveren er endret til Adobe PDF-skriveren, kan formateringen av dokumentet endres.
 3. 3
  Klikk på start-knappen. Gå til Innstillinger, Skrivere. Høyreklikk på Adobe PDF-skriveren. Velg "Angi som standardskriver" fra menyen.
 4. 4
  Høyreklikk på "General" fanen under Abobe PDF skriverinnstillinger. Utvid PostScript-alternativer ved å klikke på plusstegnet. Velg "TrueType Font ned." Velg "Native TrueType" fra valgmenyen.
 5. 5
  Åpne Excel-fil. Klikk på "Verktøy" og "Alternativer". I kategorien Skriv ut, fjerner du innstillingen for Omvendt rekkefølge. Tilpass eventuelle andre alternativer for utskrift etter behov.
 6. 6
  Velg "File" og "page setup" og velge 1200 DPI på fanen merket "side". Lagre innstillingen og avslutte.
 7. 7
  Velg "Fil" og "Skriv ut". Velg "Preview" for å se hva den konverterte regnearket vil se ut. Gå tilbake til Excel for å gjøre endringer hvis det er nødvendig. Hvis dokumentet ser akseptabel, klikk på "Skriv ut". Velg regnearkene som skal konverteres og navnet på filen. Filen lagres som et PDF-dokument i samme mappe som regneark.

Hvordan konvertere Excel til PDF med Adobe Acrobat med tredjeparts programvare

 1. 1
  Åpne nettleseren. Type "Excel PDF converter" i søkemotoren. Sjekk resultatene for å finne et program som fungerer med din versjon av Excel. Hvis mulig, finne en versjon med gode brukeranmeldelser som ser ut som en pålitelig kilde for å unngå å laste ned malware eller virus.
 2. 2
  Følg instruksjonene for å laste ned og installere programvaren. Noen programmer lar deg opprette en PDF-fil fra et Excel-regneark over Internett, uten å installere noe programvare.
 3. 3
  Åpne programmet. Følg instruksjonene eller ber forutsatt å konvertere Excel-regneark til en PDF-fil.