Wkuno

Hvordan finne en kopi av DVD Decrypter

DVD Decrypter er et nyttig og gratis verktøy for å rippe DVD-er, men er ikke lenger tilgjengelig for ny nedlasting. Her er noen forslag til hvordan du skal gå om å finne en kopi.

Trinn

Hvordan finne en kopi av DVD Decrypter. Spør teknisk kunnskapsrike venner hvis de bruker programmet og om de kunne brenne deg en kopi av programvaren.
Hvordan finne en kopi av DVD Decrypter. Spør teknisk kunnskapsrike venner hvis de bruker programmet og om de kunne brenne deg en kopi av programvaren.
 1. 1
  Søk google for DVD Decrypter og utforske lenkene for å se om noen tilbyr aktive nedlastinger av programvaren.
 2. 2
  Spør teknisk kunnskapsrike venner hvis de bruker programmet og om de kunne brenne deg en kopi av programvaren.
 3. 3
  Du kan også søke etter den på alle p2p programmer og / eller torrents (mindre anbefales) *
 4. 4
  Eller se om det er fortsatt tilgjengelig på fileforum. com

Tips

 • Som alltid være forsiktig med virus og annen skadelig kode i nedlastingene. Den virkelige DVD Decrypter inneholder ingen spam, virus eller trojanske hester, men uten en offisiell nedlastingsside må du være forsiktig med hva du får.
 • For å finne ut om din kopi er en ekte kopi, og ikke noe som har blitt rotet med, høyreklikk på exe installasjon og velg egenskaper. Riktig installasjon exe sier størrelse 878KB (899414 bytes).
 • Lær lover og reelle årsakene bak kriminalisering av DVD Decrypters. I USA ser DMCA. Kontakt lokale politikere og bidra til å bekjempe digital rights management

Advarsler

 • Vurdere den juridiske statusen til å bruke programmet. Siden det var fri programvare, er det ulovlig å distribuere eller laste ned?
 • Kjenn immaterielle lovene i landet ditt, statlige og / eller region. Det kan være ulovlig å ta sikkerhetskopier eller kopier av beskyttede medier.
 • Ikke bruk P2P eller *. Torrent programmer til ulovlige formål. De er også risikabelt på grunn av malware, spyware, de er ikke konfidensiell, og de inneholder mange korrupte filer. Torrents er vanligvis mer troverdig enn P2P, men anbefales det at du søker på nettet først.

Ting du trenger

 • DVD-spiller (helst DVD-brenner)
 • minst 4,7 GB eller 9.5GB ledig plass på harddisken per DVD (hvis DVD er to lag, det vil ta 9.5GB hvis det er ett lag det vil ta 4,7 GB, for å fastslå om det er Dual eller ettlags, noen DVD-filmer feste en DVD 9 eller DVD 5 logo).
 • Dekryptering programvare:
  1. (Ikke lenger oppdatert per 21 mars 2005)