Wkuno

Hvordan fikse kabel-TV

Kabelen gikk ut, og leverandøren hadde du på vent i nesten en time før forteller deg at de kan ikke få noen der ute til neste uke. Glem alt dette stresset og fikse det selv. Følg denne Google guide til å fikse din kabel-tv.

Trinn

Hvordan fikse kabel-TV. Hvis TVen viser "ett øyeblikk.
Hvordan fikse kabel-TV. Hvis TVen viser "ett øyeblikk.

DVR BOX ikke viser / opptak / avspilling av elementer

 1. 1
  Reboot. God sjanse til å fikse.
 2. 2
  Hvis TVen viser "ett øyeblikk. Din kanal bør være tilgjengelig om kort tid..." dette er et signal problem. Sett inn linje som går fra vegg til KABEL / RF IN på boksen og i utløpet på veggen. Hvis ingen glede, ring kabel operatør.

Scientific Atlanta maskinvare

 1. 1
  Vær sikker på at kabelen boksen har coax (kabel antenne ledning) koblet til kabelen eller RF IN på boksen selv og være koblet til en "hot" outlet - en som du vet fungerer.
 2. 2
  Test det ved å koble en TV direkte til uttaket. Hvis du får et svakt signal, boksen vil også. Digitale bokser krever en ren SNR. Fjern in-line "overspenningsvern" på coax. Disse hindrer signalet blir sendt fra kabel-leverandør til boksen.
 3. 3
  Du kan også sjekke de diagnostiske skjermer på Motorola og scientfic atlanta bokser. For SA trykker og holder du velger på boksen helt til post blinker. Når den gjør det trykker info og guide på samme tid. Dette vil få opp den diagnostiske siden. Bruk side opp og ned på fjernkontrollen for å bla gjennom. Vær oppmerksom på sidene 1-5 bare.

På Motorola er det veldig enkelt. Trykk strømmen på fjernkontrollen for å slå boksen av, og trykk deretter på velg. Bruk opp-og ned-pilene for å bla gjennom. For VOD saker sjekke interaktiv info alternativet og bekrefte at du har en IP-adresse.

 1. 1
  Scientific Atlanta DVR eller høy def bokser: Disse må være "oppstart" eller nullstilles når visse feil oppstår. Ingen lyd på enkelte kanaler når SAP ikke er satt til ON og forvirrende feilkoder som man ikke kan synes å komme ut av. Vanlige ennå forvirrende feil er: Ingen lyd på DVR-avspilling. Ingen lyd på enkelte ulike kanaler (utelukker SAP som kan aktiveres gjennom boksen, eller TV satt seg) det er enkle måter å teste. Hvis noen kanaler lyd er på spansk når de er normalt på engelsk... det åpenbart du vil sjekke SAP først.
 2. 2
  Platefeil. På skjermen feil på TV-en som sier noe sånt... "det er problemer med lagring plate.." eller ved DVR avspilling stedet for å spille programmet looper det på seg og spiller ingenting.
 3. 3
  To ulike tiltak for å gjenstarte boks: Trykk samtidig på VOL + VOL-og "Info"-knappene på boksen selv, ikke med fjernkontrollen. Box vil da vise "Boot" og stenge helt. Ikke trykk på noen knapper eller prøve å slå på nevnte boksen. Vent til riktig tid skal vises på boksen. Denne prosessen kan ta når som helst fra 40 sekunder til timer, avhengig av hvor raskt kabelen selskapets servere reagerer på det tidspunktet og om du har nok av en kabel signal å fyre opp nedlastingen. Hvis du ringer kundeservice for din leverandør hvis dette ikke fungerer, mest sannsynlig en lastebil roll vil bli kjørt for en tech å komme ut til din bolig for å fikse signalet problemet.
 4. 4
  Når riktig tid skjermen er på det vitenskapelige atlanta boksen, deretter slår på boksen og problemer bør løses. En alternativ måte å restarte boksen er å bare koble enheten fra strømforsyningen og deretter koble den i. Bare slår den på og av med POWER ON-knappen vil ikke løse noe.
 5. 5
  På en motorola boksen og / eller DVR, den enkle vol + vol-og INFO ikke vil arbeide for å starte på nytt. Fjern AC støpselet fra stikkontakten og vent i 30 sekunder til ett minutt mens boksen er slått på. Plugg inn igjen i veggen socket.Box vil "gjøre sin egen ting", og strømmen seg på på sin egen etter at syklusen har vært vellykket (30-60 sekunder) og boksen bør kraften i seg selv tilbake til ON uten at du gjør noe. Tiden vil ikke vises på Motorola "Generelle Instrument bokser med mindre du setter den opp til å gjøre det i innstillingsmodus.

Felles iControl / on demand feil

 1. 1
  MOTOROLA BOX error 225: En fakturering lås for å hindre deg fra å bestille pay per utsikt. Hvis kontoen er forfalt, eller hvis du har et pålegg om å flytte til en ny adresse i leverandørens "system", dette er et forebyggende tiltak for å holde kundene fra å laste opp tonnevis av dyre betale per synspunkter og hoppe ut. Kabelselskapet kan ikke overstyre denne feilen. Hvis du ikke er i ovennevnte situasjoner, din leverandør kan "opp" grensen på boksen og slette den slik at du kan bestille PPV via fjernkontrollen.
 2. 2
  SCIENTIFIC ATLANTA: for ovennevnte feilkode, vil SA-boksen viser ikke en kode, men en melding om å ta kontakt med leverandøren via telefon. Samme problemet.
 3. 3
  MOTOROLA BOX FEIL 204... 203.. 207.. disse kan enkelt løses ved å reseating coax og deretter restarte boksen.
 4. 4
  SCIENTIFIC ATLANTA FEIL 2207: omstart boksen. Dette er en generell kode som betyr at boksen har mistet kontakten med serveren. Alle iControl din / On Demand bestillingene kommer via kabel-head-end servere. Hvis og når det blir overbelastet og ganger ut, feil 2207/207 vil skje. Mesteparten av tiden er dette forbigående. Reboot boksen, prøv igjen i 15-20 minutter.

Tips

 • Har du betalt regningen din siste? De fleste kabelselskaper vil avbryte kabelboks hvis du er to måneder etter forfall.
 • De fleste kabel-TV-problemer, og jeg sier 80%, kan løses ved abonnenten ved å sjekke det åpenbare som coax linjer, for ikke noe bilde på skjermen, og har en boks er TV satt seg satt til kanal 03? Har du installert splittere / flyttet utstyr? Har du en High Def-TV og boksen? Vær sikker på at du har den TVen til riktig inngang ved å bruke TELEVISION maker er fjernkontrollen til å endre seg fra AV1.. AV2.. VIDEO 1 etc gjennom innstillingene til du får en kabel bildet på skjermen. Hvis dine på skjermen viser ikke vises på TV-en. du enten ha TV-apparatet på "feil" input eller at kabelen boksen er ikke engang slått på. Som jeg sa, sjekk det åpenbare først.
  • Motorola bokser som leser 888 er døde og må byttes. Ikke kast bort tiden din til å ringe kabelselskapet, bare bytte den ut for en ny en!
  • På SA bokser fire streker (----) betyr at boksen må aktiveres / reaktiveres. Dette kanskje på grunn av å ha en ny eller en boks som kan ha blitt koblet over en lengre tidsperiode. Dette kan gjøres ved hjelp av leverandører gratisnummer når som helst, dag eller natt automatisk. Bare følg telefon instruksjonene.
 • Hvis og når kabel-tv går helt ut, mest sannsynlig er det en driftsstans og vil rydde opp spontant på sin egen. For å generere en driftsstans og har operatørene tech er kommet ut for å undersøke, rapportere alle avbrudd til kabel operatører umiddelbart. De setter pris på rapporten.

Advarsler

 • Ikke plasser kabel-bokser i en unvented område eller la ventilerte plasser fylles opp med skitt og lo. Ikke plasser boksen direkte på toppen av annet elektrisk utstyr, inkludert TV-en. Den trenger en god lufttilførsel og vil bryte hvis du mishandle den.
 • Ved lov co aksial kabelen som går inn til huset ditt bør være jordet. Hvis kabelen ledningen blir varm å ta på eller om det gnister, ringe brannvesenet dept og kabelen operatør. Ujordet eller feilaktig jordet coax er ekstremt sjeldne. Kabel coax i seg selv er ufarlig.

Ting du trenger

 • Dagens kabel coax ledning er rangert som RG6. Gammelt hus ledninger noen ganger kjørte RG59. Dette er din krone hvis huset har gamle tynne ledningene i den. Forskjellen mellom RG6 wire og RG59 kabelen er ganske teknisk, men det hovedsakelig har å gjøre med mengden av skjerming i kabelen. RG6 bruker vanligvis quad eller 4 forskjellige skjold for å holde ut forstyrrelser og RG59 bruk på de mest bare dual eller to forskjellige skjold. Hvorfor denne saken? Mange av de nyere funksjonene som kabelselskapet tilbyr, for eksempel Video on Demand bruk Ultra Høy frekvens som vanligvis går tapt i RG59 kabel, men blir lett båret av høyere kvalitet RG6 kabel.
 1. Den største grunnen til å erstatte RG59 med RG6 er potensialet demping (signaltap) på linjen. RG59 har en mindre dielektriske (hvit ting inni) og senterleder (kobber i midten) som igjen mister nesten 2x så mye enkelt over avstand. Hvis du lve i et område der det er drastiske temperaturendringer dette kan svinge dramatisk.