Wkuno

Hvordan finne ut foreldrene sky pin

SKY pin. Det var opprinnelig ment for å stoppe barn fra å se på porno. Men noen foreldre går over bord slik at du ikke klarer å se noen tv i det hele tatt!

Her er hvordan man skal håndtere det.

Trinn

Hvordan finne ut foreldrene sky pin. Den første og mest åpenbare tilnærming er å starte på 0000 og jobbe deg opp til 9999.
Hvordan finne ut foreldrene sky pin. Den første og mest åpenbare tilnærming er å starte på 0000 og jobbe deg opp til 9999.
 1. 1
  Den første og mest åpenbare tilnærming er å starte på 0000 og jobbe deg opp til 9999. Dessverre er dette tar mye tid. Det kan ta et år på å skrive det i et par ganger hver natt for å få det (du kan være heldig og det kan være 0000... du vet aldri).
  • Hvis dette høres for vanskelig, det finnes en enklere måte (du må sky + for dette)
 2. 2
  Spille inn et show (fortrinnsvis en dokumentar... mer av sjansen for at du får lov se den).
 3. 3
  Spør mest teknologisk udugelig forelder kan du se den.
 4. 4
  Gå inn i planleggeren, og gå inn i programmet, men ikke Klikk Velg for å vise, la det bli med denne menyen.
 5. 5
  Nå går du til foreldrene dine og si "quick, skriv inn pin nå".
  • Forhåpentligvis vil de skrive det inn der og da (uten å velge "view") og "viewer definert" boksen vil komme opp med de tre første sifrene i nål i den.
 6. 6
  På dette punktet, handle overrasket og sier; "det må være noe galt med det", be om ekstern tilbake, trykk "tv guide" og last inn i showet igjen denne gangen trykke velg på "view" alternativet slik den ber om pinnen. Få en forelder til å skrive det inn igjen sier "quick, prøve det igjen!" (Spiller ikke det kult, prøv å handle utålmodig som om du virkelig ønsker å se dette showet, og du har ingen annen agenda!)
 7. 7
  Nå er alt du trenger å gjøre er å gjette det siste sifferet av pinnen og vekk du går.
 8. 8
  Hvis dette ikke fungerer kan du etterligne foreldrene dine (hvis du fremdeles er ung få en voksen (eldre søsken eller venn eldre søsken) for å gjøre det for deg), og ring opp himmelen og late som du har glemt ditt pin (dette er svært risikabelt og kanskje ikke fungerer).

Tips

 • Du kan også gå til himmelen området og (hvis det ikke allerede er en online-konto satt opp) sette opp en. Den vil be om himmelen kortnummer (det er på kortet i fronten av boksen) skriv det. Når kontoen er satt opp går til innstillingen og den vil fortelle deg hvordan du endrer PIN der og da. Det vil umiddelbart endre.:)
 • Nå kan du ikke skrive inn pin hvis du ikke har fjernkontrollen, men du kan fortsatt se de kanalene du har låst opp!
 • Prøv dette: PIN-koden er vanligvis de siste fire sifrene i visning kortet! Hvis du har oppdatert kortet ditt, finne den gamle som det vil være det gamle kortet som har den siste 4-sifret PIN-kode! Ikke mange folk gidder å endre pin.
 • Det kan være lurt å investere i et par scart fører, fører strøm etc. (noen foreldre ikke ta sjanser!)
 • hvis du trenger en fjernkontroll for å komme inn AV1 eller hva, kjøpe en virkelig billig universal fjernkontroll.
 • Hvis du ønsker å komme inn i planleggeren bare gå inn i "TV Guide" og velg "Alle kanaler", la den på denne skjermen, IKKE KLIKK PÅ SHOW! og trykk "velg" på et show som har started.This ikke bør ta med deg inn i planleggeren. (Du kan bruke knappene på himmelen boks for alt dette!)
 • Det første du gjør når du vet pinnen er å gå inn i "innstillinger" og deretter gå inn i "foreldre-alternativer". Tast inn pin og deretter gå inn i "kanal restriksjoner". Nå, fjerne restriksjoner på noen av kanalene (ikke fjern dem alle fordi foreldrene dine finner ut), må du ikke fjerne noe på den første siden (foreldrene dine er sannsynlig å se dette når de går inn i denne menyen) og åpenbart ikke fjerne restriksjonene på kanaler foreldrene dine jevnlig se. Dette er en fin liten måte å sørge for at du fortsatt komme til å se på tv hvis de endrer pin.
 • Hvis du skriver inn feil PIN-kode tre ganger, slå av sky-boksen, og deretter slå den rett tilbake videre.Dette sparer du måtte vente 10 minutter for de neste tre forsøk!
 • Nå, noen foreldre liker å ta fjernkontrollene! ikke noe problem! her er hva du gjør!

Advarsler

 • Ikke endre PIN-kode! Dine foreldre kan bare ringe opp himmelen og få det endret tilbake! Dette kan få deg i et lass av problemer (heldigvis mine foreldre skylden på en teknisk feil:)