Wkuno

Hvordan du kobler TiVo til et WiFi-nettverk

TiVo må være koblet til sine servere for å oppdatere med den nyeste informasjon om programmet, og for å oppdatere programvaren som kjører Tivo enhet. Mens den vanligste måten å koble er med en telefonlinje, kan du også koble TiVo til det trådløse nettverket. Dette gir større båndbredde enn telefonlinjen, og fjerner behovet for at pesky telefonledning.

Trinn

Hvordan du kobler TiVo til et WiFi-nettverk. Sikre at TiVo er kompatibel med trådløs tilgang.
Hvordan du kobler TiVo til et WiFi-nettverk. Sikre at TiVo er kompatibel med trådløs tilgang.
 1. 1
  Sikre at TiVo er kompatibel med trådløs tilgang. Merk at bare Series 2 TiVo enheter er kompatible. Legg merke til at enhver enhet som er en DirecTivo (dvs. en enhet som fungerer som din DirecTV kontroll boks) ikke vil koble til via det trådløse nettverket uten tunge modifikasjon, fordi DirecTV har deaktivert USB-portene. Noen selskaper vil fjerne denne blokken for deg, men tjenesten kan være litt kostbar.
 2. 2
  Besøk TiVo hjemmeside for en liste over kompatible USB WiFi adaptere. Mens sannsynligvis bare om noen vil fungere, er det noen på markedet som ikke er kompatible. Du vil spare deg sorg ved å få en som er kjent for å være kompatible.
 3. 3
  Plugg USB wifi-enhet i USB-porten på baksiden av TiVo din.
 4. 4
  Bruke TiVo fjernkontrollen, gå til meldinger og oppsett, deretter Innstillinger og deretter telefon og nettverksoppsett. Velg Edit Phone eller Network Settings, og velg deretter Wireless Settings, og velg deretter fortsette til neste trinn.
 5. 5
  Du vil se en liste over tilgjengelige nettverk. Forhåpentligvis er hjemmenettverket børsnotert - velg den. Dersom det ikke er oppført, enten du har satt den opp til ikke å kringkaste SSID, er TiVo utenfor rekkevidde, eller nettverket har et problem.
 6. 6
  Hvis du har sikkerhet aktivert for hjemmenettverket, vil du nå bli bedt om å oppgi et passord / WEP-nøkkel. Gjøre det.
 7. 7
  Velg ja, koble til via nettverket for å instruere TiVo til oppringt via internett i stedet for telefonlinjen.
 8. 8
  Koble pesky telefonlinje!

Tips

 • Du må ha programvareversjon 4.0 eller nyere for å koble til WiFi. Å finne programvare versjon, gå til Meldinger og-oppsett, uthev deretter System Information. Hvis versjonsnummeret er under 4,0, vil du nødt til å oppgradere programvaren først. Merk at DirecTivos ikke vil kjøre versjon 4.0 av programvaren, og muligens ikke på pre-Series 2 Tivos.
 • Du kan nå også bruke Tivo å vise bilder eller video fra datamaskiner som er koblet til samme nettverk, eller å lytte til musikk MP3-filer lagret på din PC.
 • For å oppdatere programvaren til å kjøre USB Wifi enhet, du fortsatt trenger en analog linje.