Wkuno

Hvordan få folk til å lese bloggen din

Sjansene er folk ikke leser bloggen din, men det er ikke fordi de ikke liker deg eller din blogg - mest sannsynlig at de ikke engang vet at du eksisterer. Du er fortapt i en suppe av en trillion nettsteder, blogger og andre publikasjoner. Hvordan kan du gjøre bloggen din skinne over resten? Les videre for å lære hvordan å få flere folk å lese og følge bloggen din.

Trinn

Hvordan få folk til å lese bloggen din. Samhandle med andre blogger.
Hvordan få folk til å lese bloggen din. Samhandle med andre blogger.

Ved hjelp av sosiale metoder for å skape interesse

 1. 1
  Samhandle med andre blogger. Dette bidrar til å skape relasjoner med både blogger som har blogg du samhandler med og folk som følger denne bloggen.
  • Gjøre interessante og relevante kommentarer på populære blogger. Dette vil gnist nysgjerrighet om bloggen din, og du kan være i stand til å trekke tilhengere.
  • Svare på alle kommentarer noen blader på bloggen din. Du ønsker den personen som svarer til bidraget ditt til å føle seg velkommen, respektert og fortjener oppmerksomhet. Dette vil gjøre dem mer sannsynlig å snakke om og dele bloggen din med andre mennesker.
  • Finne blogger som ligner på ditt å samhandle med - likt tenkende individer vil ønske å se ditt syn på den interessen du dele.
  • Svare på populære, aktuelle artikler eller blogginnlegg på din egen blogg. Folk liker å se hvordan forfattere samhandle med hverandre og vil være interessert i å se hvordan du reagerte på noen som mener de bryr seg om.
 2. 2
  Kryss blogg! Bare dele en oppføring fra en av dine blogger med en annen av bloggene dine - enten ved å gi en link eller kopiere og lime, eller begge deler. Dette er en flott måte å få flere brukere som er interessert i materialet ditt.
  • Hvis du har mer enn én blogg, krysser etteranmeldinger fra den bloggen du ønsker å bli populær til de mest populære blogg. Folk som følger deg på en kan begynne å følge deg på den andre.
  • Hvis du ikke har mer enn en blogg, vurdere å opprette en annen blogg eller to med ulike blogging programmer - selv om du ender opp med bare å lage en kopi av den opprinnelige blogg.
  • Det finnes ulike sett av publikum som sverger til ulike blogging programmer. Du får tilgang til disse forskjellige bloggere og deres tilhengere ved å bruke så mange blogging programmer som mulig for å publisere oppføringene.
 3. 3
  Send inn dine innlegg og linker til bloggen din på verktøy som forum, discovery motorer, peer-hentet nyhetsfeeder og nettsamfunn. Dette er veldig naturlig måte å skape interesse i bloggen din blant bloggere og ikke-bloggere likt.
  • Målet her er lik krysse blogging - få innholdet ut på så mange arenaer som mulig.
  • Vurder å bruke dine personlige kontoer på sosiale medier og e-signaturer for å få folk som allerede er koblet til deg koblet til bloggen din.
 4. 4
  Skriv gode overskrifter og underlagt linjer. Hvis folk ser en oppføring med en virkelig iøynefallende bly, de er mer sannsynlig å lese det enn noe som virker kjedelig eller tørr.
  • Vurdere hvordan overskrifter påvirker sannsynligheten for at noen vil klikke på et kors postet eller delt link. Interessante overskrifter og underlagt linjer er avgjørende for å lykkes å samle interesse gjennom tredjeparter.
 5. 5
  Skritt tilbake og analysere din blogg så objektivt som mulig. Har din blogg ser dårlig satt sammen? Og har folk sett det tusen ganger før? Er bildene dine relevante for emnet? Innholdet kan bli konge, men hvis du presenterer det på en dårlig måte folk bare ikke vil lese den.
  • Unngå små fonter, elendig kontrast, dårlig design og vanskelige å lese farger - de er alle turnoffs. Utseende er viktig, første inntrykk sist.
  • Sørg for at bloggen din er riktig fungerer. Det er for mange blogger med døde lenker, plugins som bug ut, og andre problemer.
  • Fjerne det rot. Mindre er alltid mer. Ingen mengde widgets eller andre "kule ting" vil holde en person som er interessert i bloggen din. Det kan også distrahere dem bort fra å skrive. Henvise dem til innholdet i en interessant og strømlinjeformet måte.
  • Kontroller at du har en liten introduksjon eller indikasjon på hva bloggen din handler om nær toppen av bloggen din hjemmeside. På denne måten vil folk vite om bloggen din er relevant for det de er interessert i. Hvis du skriver det godt nok, kan du selv konvertere folk til dine interesser.
 6. 6
  Være konsekvent. Ikke miste tilhengere fordi du ikke klarte å oppdatere på en stund, eller endret temaet for bloggen uventet.
  • Hvis du synes det er vanskelig å oppdatere minst ukentlig, se på lignende blogger som deg og finne oppføringer som skapte en masse kommentarer. Mange kommentarer betyr at denne personen skrev om et kontroversielt tema, og du kan bruke din reaksjon på en annens blogg som grunnlag for din egen oppføring.
  • Hvis du ønsker å legge inn noe uvanlig gitt temaet i bloggen din, bør du vurdere å nevne at og legge det under en link i stedet - dine etterfølgere vil sette pris på at du tenker på sin tid og interesse.

Ved hjelp av søkemotoroptimalisering

 1. 1
  Forskning søkemotoroptimalisering, også kjent som SEO. SEO er en strategi som webutviklere bruker til å øke sannsynligheten for at noen vil finne sitt nettsted i et søk.
  • Det er både komplekse og enkle måter å optimalisere din blogg for søkemotorer. Les deg opp på hvordan andre mennesker gjør dette og bestemme hvilken strategi vil fungere for ditt ferdighetsnivå, dine behov og din innhold.
 2. 2
  Vurdere å manipulere innholdet til å omfatte flere nøkkelord. Den mest populære måten å øke din søkemotor rangering er å sørge for at du bruker de ordene som folk er ute etter.
  • Ta på perspektivet til potensielle publikum. Søke noen ting relatert til din blogg tema på noen søkemotorer og se hvilke nettsteder dukker opp på første side. Les disse nettstedene nøye - Hvilke ord synes å være i hvert ledd, hva ord stadig dukker opp igjen i faget linjer?
 3. 3
  Lenke til populære blogger du liker og nettsteder som er relevante for emnet. Gjør allierte, prøve å overbevise dem om å lenke til bloggen din over tid.
  • Dele linken til bloggen din ofte. Jo flere folk klikker på linken din, og jo mer nært knyttet bloggen ser ut til andre populære nettsteder, jo mer sannsynlig er det å dukke opp på en søkemotor.

Tips

 • Hvis du blogger handler om en viss byområde, komme opp med smarte måter å skape interesse utenfor internett. Prøver å lage klistremerker til å forlate på butikken på hjørnet, eller din lokale kaffebar.
 • Mens du utforsker bloggosfæren, ta hensyn til hva som fungerer og ikke fungerer på andres blogger - gjenskape den gode, unngå de dårlige.