Wkuno

Hvordan krigføringen

Mange tech kunnskapsrike enkeltpersoner begynner å vedta den hobby av "wardriving" - den fine kunsten å finne og merking de posisjoner og statusmeldinger av trådløse nettverk. Her er hvordan du kommer i gang!

Trinn

Hvordan krigføringen. Skaffe den riktig utstyr oppført i de tingene du 'll trenger seksjonen nedenfor.
Hvordan krigføringen. Skaffe den riktig utstyr oppført i de tingene du 'll trenger seksjonen nedenfor.
 1. 1
  Skaffe den riktig utstyr oppført i de tingene du 'll trenger seksjonen nedenfor.
 2. 2
  Få den nødvendige programvaren:
  • NetStumbler for Windows
  • Kismac for Mac
  • Kismet for Linux
  • Wigle (Wireless Geographic Logging Engine)-programvaren (hvis du bruker GPS)
 3. 3
  Lær programvaren. Guider er tilgjengelig fra lenkene nedenfor.
 4. 4
  Sett opp i bilen som følger:
  1. Diagrammet nedenfor viser en ekstern trådløs kort med en pigtail knyttet til det å koble antennen.
  2. Antennen kobles til taket av bilen.
  3. GPS-enheten er koblet via en USB serial adapter.
 5. 5
  Mens du kjører gjennom et område med ulike trådløse tilgangspunkter, åpne programvaren nevnt tidligere (NetStumbler, kismac, eller kismet). Som føreren fortsetter langs ruten, må passasjeren begynne å notere hvor de var i stand til å finne signaler.
 6. 6
  Oppgrader til GPS for mer effektivitet og detaljer. GPS gjør at du automatisk kartlegge alle punkter som er funnet til GPS-koordinater. Disse koordinatene kan da sees senere med et kartleggingsprogram, eller deles med wardriving samfunnet.
  1. Få en GPS-enhet og din NetStumbler og Wigle programvare som kjører (se tips)
 7. 7
  Registrer deg hos Wigle på deres hjemmeside. Når du gjør dette, vil du kunne laste ned kart pakker i ditt område. Disse vil være nødvendig å se de inntegnede aksesspunkter som du finner på et geografisk kart.
  1. Etter wardriving for en periode mens du kjører NetStumbler og Wigle programvare, vil du ha gjort en loggfil som inneholder alle koordinatene av aksesspunktene.
  2. Last denne loggfilen for å Wigle, som deretter automatisk plotte punkter på et kart for deg.
  3. Re-laste ned kartpakken til å vise disse punktene på et kart i Wigle.
 8. 8
  Hop i en bil, eller begynne å vandre rundt i byen og finne tilgangspunkter poeng!

Tips

 • Pass også på at GPS-enheten er i stand til å gi ut "NMEA, Garmin Binary, Garmin tekst eller Tripmate" dataformater. Dette sikrer at det vil være i stand til å kommunisere med et program som for eksempel NetStumbler.
 • For optimale resultater, reise med hastigheter på 35 mph eller under. Høyere hastigheter som 60 eller 75 km / h er for raske for det utstyret. Du vil fly av aksesspunktene og ikke være i stand til å registrere data.
 • GPS krever et høyere nivå forståelse av datamaskiner. Hvis du føler deg skremt av det, ikke bekymre deg. Det er ikke nødvendig å være i stand til å wardrive, men kan sees på som neste nivå.
 • For å kunne bruke en GPS-mottaker i forbindelse med "sniffing"-programmet, må den ha en COM-port grensesnitt. Hvis en enhet du leter til å kjøpe sier det har en "PC interface-kabel," det mest sannsynlig har en COM port-tilkobling. Hvis det har et USB-grensesnitt, vil det også fungere. Men for å bruke USB med NetStumbler du må bruke programvare som vil komme med GPS-enheten kalles en "port Bridger." Dette vil replikere den USB-porten på system din som en COM port, lure NetStumbler til å tro at dataene er kommer fra ett. Selv om NetStumbler foreløpig bare fungerer problemfritt gjennom en COM-port, bør USB-funksjonalitet legges i fremtiden.
 • Den beste måten å bli mer effektiv på prosessen er å bare eksperimentere og ikke bli overveldet. Wardriving kan virke komplisert i starten, men etter at alle brikkene faller på plass det skal være en lek. Over tid vil du lære strategier for mer effektivt å plotte et område, for eksempel merking ut et rutenett på et kart før du går ut, som dekker deler av det med tid og merke dem av. Dette vil sikre at du dekker hele området.

Advarsler

 • Føreren skal ikke være i drift utstyr eller programvare, men heller passasjeren burde. Hvis du ønsker å gå alene, bør du parkere bilen når i en by og søk fra det området. Den mest ideelle oppsett, derimot, er å bare plassere den bærbare datamaskinen i baksetet og la programvaren gjøre sin ting.
 • Vurdere de juridiske og etiske implikasjoner av wardriving. Det er nesten alltid ulovlig å koble til en annen persons trådløse nettverk. De betaler for Internett-tilgang slik noen anser det ikke annerledes enn å stjele noe fra sine hjem. For å sikre lovligheten ikke koble til noe nettverk eller annen grunn. Målet er ganske enkelt å oppdage nettverket og markere sin plassering.

Ting du trenger

 • Laptop (Dette kan gjøres med alle OS, selv om denne veiledningen dekker bare Windows og Mac OS)
 • Ladet batteri
 • Bil Laptop lader eller ekstra batteri, eller en omformer slik at du kan koble den bærbare datamaskinen i og makt den av bilbatteri
 • Trådløs-kort
 • Valgfritt: En liten antenne som festes til taket av bilen for å styrke signalet fra det trådløse kortet
 • * Hvis du får antenne, må du kjøpe et trådløst kort med en inngang som kan kobles til antennen
 • * Den connecter stykke fra det trådløse kortet til antennen er kjent som en pigtail og kan kjøpes fra Fab-Corp (hjemmeside nedenfor)
 • Valgfritt: GPS-mottaker

Technorati tags