Wkuno

Hvordan du pakker ut en JAR-fil

En JAR-fil er en samling av filer som er komprimert med Java-verktøy. Java-utviklere vanligvis komprimere sine Java-applikasjoner og applets i en enkelt JAR-fil for å forenkle distribusjonen. Dette formatet brukes vanligvis med programvare som er bærbare, eller snarere funksjonell tvers av flere operativsystemer. Denne guiden vil hjelpe deg å trekke ut og vise innholdet i disse filene.

Trinn

Hvordan du pakker ut en JAR-fil. Kontroller at en java SDK installert (java Platform Standard Edition development kit).
Hvordan du pakker ut en JAR-fil. Kontroller at en java SDK installert (java Platform Standard Edition development kit).
 1. 1
  Kontroller at en java SDK installert (java Platform Standard Edition development kit). En versjon er inkludert i Oracle JDeveloper. Det kan lastes ned fra Sun direkte, og en kobling er inkludert i Kilder og Sitater avsnittet nedenfor.
 2. 2
  Finn jar. Exe fil inne i denne Java SDK mappen. Som standard er det på innsiden av "bin" mappen i SDK. En typisk standard plassering på Windows er "C: \ Program Files \ Java \ jdk1.x.x_xx \ bin", med x.x_xx reflekterer JDK versjon. Nyere versjoner kan ha standardplasseringen satt til "C: \ Sun \ SDK \ JDK \ bin".
 3. 3
  Åpne et kommando vindu eller terminal, avhengig av ditt operativsystem, og gå til denne bin mappen. Eksempel for Windows: skriv for å nå bin mappen.
 4. 4
  Utfør glasset. Exe-verktøyet. Bruk både "x" og "f" parametere for å indikere at du er utpakking av filer fra arkivet. Eksempel: vil trekke ut alle mapper og filer komprimert av MyDownloadedFile.jar filen, og plassere dem i den aktuelle mappen.

Tips

 • Bruk "-C"-parameteren for å kopiere å trekke til et annet sted. Eksempel:
 • Alle JAR-filer åpnes automatisk inne i en Java integrert utviklingsmiljø (IDE), som JDeveloper. For å bruke disse filene utenfor IDE, vil de trenger for å bli lagre på en annen plassering.
 • JDeveloper vil plassere jar.exe fil inne i "JDK / bin" mappen.
 • Mange plattformer søker tilgang til JAR-filer on-the-fly, så dekompresjon før tilgang til ressurser på innsiden av disse filene kan ikke være nødvendig. Et populært eksempel er Mozilla Firefox som bruker Chrome for å lese fra JAR-filer.
 • JRE er runtime miljøet, som ikke inkluderer den jar.exe filen og andre Java-verktøy som finnes i JDK.
 • Firefox 3.0 kan også bla JAR-filer, starter filen som "jar: file:/ /" og slutter med ". Jar /!"

Advarsler

 • Unngå å bruke populære komprimering og dekomprimering verktøy (dvs.: 7zip, WinZip), da disse kan pakke ut filene uten korrekt kapitalisering og / eller mappe plassering.