Wkuno

Hvordan du oppdaterer en Toyota Corolla bilradio

En trinn-for-steg guide til å erstatte fabrikken radio i en pre-2005 Corolla med en mp3-WMA-CD-spiller og radio.

Trinn

Hvordan du oppdaterer en Toyota Corolla bilradio. Få et ledningsnett eller adapter som gjør at bilradioen ledninger å plugge inn på baksiden av den nye radio.
Hvordan du oppdaterer en Toyota Corolla bilradio. Få et ledningsnett eller adapter som gjør at bilradioen ledninger å plugge inn på baksiden av den nye radio.
 1. 1
  Velg erstatning lyd. Du kan få en mp3-og WMA-spiller fra Walmart for 70€. De viktigste funksjonene er muligheten til å spille mp3 og WMA-format filer brent på en CD, men også fra en USB-stasjon (minnepinne eller flyttbar harddisk). Dette var mye bedre i pris funksjoner enn noe annet der ute (i 2006)!
 2. 2
  Få et ledningsnett eller adapter som gjør at bilradioen ledninger å plugge inn på baksiden av den nye radio. Disse kan bli funnet på Walmart for 5€ 0,99. Sørg for at pluggen er kompatibel med bilen (sjekk listen på baksiden av boksen). Har vist baksiden av nye radio - den svarte sett med pinner er der svarte pluggen vil gå til. De frie ledninger på den medfølgende svarte pluggen vil bli koblet til en adapter som vil plugge inn i bilen ledningsnett. For Toyota Corolla 1995 vogn, er koblingsskjemaet som vist nedenfor. Bilen kan avvike vesentlig fra dette.
 3. 3
  Koble ledningene fra pluggen som fulgte med den nye radioen til ledningsnettet adapter som du har kjøpt separat. Tvinn de riktige ledningene sammen og deretter loddetinn dem (eller bruke ledning nøtter hvis du prikken har lodding utstyr). Dekke utsatte tråd med elektrikere tape eller varme forsegling tape. Vedlagt er en annen tabell på hvordan du kobler Toyota ledninger adapter til radio plugg. Vær så snill, husk at din radio og bilen vil variere litt.
 4. 4
  Fjern fabrikkmontert radio (instruksjonene gjelder bare for corollas 95-98). Fjern de to skruene under panelet. Har vist et bilde med plasseringen av disse skruer. Ta kontroll knottene for AC og vifte, etc. Disse kommer av ganske lett med en mild pull.
 5. 5
  Bruk en tynn kniv (metall slikkepott) å sondere ca 2/3rd av veien opp og prøve å lirke sidene ut. Kniven vil løsne klipsen på hver side. Tok en bit av milde innsats, men det gjorde sprette ut. Plasseringen av disse klippene er rett under ventilene. Løft panelet opp, nå under det å forsiktig fjerne pluggene på høyre side som kobler defroster, klokken og fare blinklys. Pluggene kan fjernes ved å klemme en utløseren på pluggen og deretter forsiktig puling dem fra hverandre.
 6. 6
  Fjern radioen - To par skruer på hver side av radio holde den på plass. Fjern disse (og holde på dem fordi du vil trenge dem senere) og skyv radioen ut.
 7. 7
  Fjern antennekabelen fra baksiden av radioen. Fjern de to ledninger sele plugger som går til baksiden av radioen ved å trykke på utløseren på pluggene. Ta ut radioen. Sidene av radio har festebraketter. Fjerne disse fra fabrikken radio. sørg for at du markere hvilken som går til venstre for radio og som man til høyre. Walmart radioen kommer med flere hull på sin side - noen av dem på linje med festebrakett. Hvis du prøver å legge disse, vil små metall pigger på brakettene forstyrre vedlegget, så slipe dem ned med en dremel verktøy eller fil. Skru i venstre braketten på venstre side av radioen og høyre brakett til høyre. På bildene over, har den svarte rammen ikke blitt tatt fra radioen.
 8. 8
  Få ledningsnett som du hadde forberedt og plugge de hvite endene av selen inn i ledningsnettet som du hadde fjernet fra baksiden av den gamle fabrikken radio og som fortsatt poking ut hvor du hadde forlatt den. Koble den svarte enden inn på baksiden av den nye radio. Også koble antennekabelen inn på baksiden av radioen (store runde hull).
 9. 9
  Test plugget i radio for å sikre at det fungerer, og du kan høre lyden gjennom høyttalerne. Se om radioen lys (LED er kommet på - det er makt blir på radio, se om du kan høre lyd fra alle fire høyttalere ved å spille med balanse og fade knotter (som er alle fire høyttalerne er koblet riktig) og se om du kan lytte til FM-og AM-stasjoner (bekrefter at antennen er koblet til).
 10. 10
  Skyv på radio till side parentes er på linje med monteringshullene og fest radio med de originale skruene som brukes til å feste fabrikken radio.
 11. 11
  Test radioen en gang til bare for å være sikker. Nå fester sentrale panel som du hadde fjernet av a) plassere den i omtrentlig posisjon, b) å feste de tre pluggene til panelet, og c) å banke lett på plass på stedet der klippene er. Når du har panelet på plass, fest de to nederste skruene. Fest knotter og AC bryteren,... og det er det.

Tips

 • Google "erstatte radio på [BILEN]" eller sjekke nettsidene til auto-audio tilbehør selskaper. De kan ha detaljert informasjon om utskifting av en radio på bilen din.
 • Du trenger ikke mange verktøy, ting å klippe og koble ledninger og skrutrekkere å fjerne eller sette på radioen. En stål slikkepott var utrolig nyttig i nysgjerrige ut panelet.
 • ADVARSEL - den eneste kritiske ledninger tilkobling er strømkablene til radioen. sørge for at den positive pol kobles til +12 V og GND er koblet til-12V eller bakke av bilens elektriske system. Bytte disse kan skade din radio.