Wkuno

Hvordan du lagrer en bil

Hvis du skal bort, bor sammen med noen, eller bare delta i et stort arrangement, kan du ikke bruke bilen mye - eller i det hele tatt. I dette tilfellet kan du bare glemme om dine hjul og forlater kjøretøyet samle støv - og fugl lav - i oppkjørselen. Men hvis bilen kommer til å sitte rundt i en lengre periode, mer enn kanskje noen få uker, bør du ta skritt for å lagre den på riktig måte. Ellers kan mekaniske problemer oppstår fra stillstand.

Trinn

Hvordan du lagrer en bil. Fyll drivstofftanken med friskt, premium drivstoff.
Hvordan du lagrer en bil. Fyll drivstofftanken med friskt, premium drivstoff.
 1. 1
  Skifte olje og filter. Hvis bilen skal lagres over lengre tid, målt i år, snakke med en mekaniker om bruk av oljer uten tilsetningsstoffer, som kan inkludere litt etsende vaskemidler.
 2. 2
  Fyll drivstofftanken med friskt, premium drivstoff. Kondensasjon i tanken er et problem i lagrede kjøretøyer, da det er velkjent foreslått at du fylle tanken helt med Kjente ikke-alkohol drivstoff for å unngå eventuelle tomrom hvor vann kan samle seg. Imidlertid kan bensin bli "gummy" over tid, så det er nyttig å legge en bensin stabilisator, som er tilgjengelig for gressklippere og andre sesongmessige verftet utstyr. I enkelte områder, ikke premium gass ikke inneholde etanol som er etsende og kan slippe vann når de oppbevares i lange perioder. Sjekk med bensin selskapet distributør.
 3. 3
  Sørg for kjølevæske nivåer er riktig.
 4. 4
  Pump opp dekkene til riktig trykk. Hvis du lagrer for vinteren i et kaldt klima, sjekk manualen for riktig pressures.Over inflasjon under lagring kan bidra til å unngå flate flekker. Etter lagring forvente noen dundrende dekk før de er drevet 10 miles eller så.
 5. 5
  Rengjør og poler bilen. Pass på å vaske under bilen for å fjerne skitt, spesielt fra hjulet brønner. Rengjør innsiden omfattende, blir spesielt årvåken om alle matrester og partikler, og disse kan tiltrekke seg små dyr. Fjerne tepper for oppvarmet innendørs lagring vil hindre dem fra å bli muggen Ikke bruk Armor Alle ® eller lignende produkter;. Disse inneholder vann, som kan bli fanget inne i car.fact
 6. 6
  Vurdere å plassere et ark med fuktsperre plast under bilen på gulvet hvis de lagres innendørs. Dette vil forhindre vanndamp oppbygging i et uoppvarmet garasje, og også gjør det svært enkelt å få øye på lekkasjer når bilen er fjernet fra lagring.
 7. 7
  Åpne et vindu litt hvis oppbevares innendørs, men ikke nok til at små dyr inne. Sett etterfyll om det er en cabriolet. Stappe en fille inn i luftinntak og eksos for å hindre dyr fra fuglefjell, dekker dette med en metall-skjermen (1/4 tommers firkantet skjerm er nyttig her). Noen foreslår å bruke sterkt luktende kjemikalier som såpe eller møllkuler å holde dyr unna, men disse kan legge igjen en lukt i bilen.
 8. 8
  Bruk et batteri vedlikeholder hvis bilen skal lagres i mer enn en måned. Disse er i utgangspunktet "smarte" batteriladere som bare slår på med jevne mellomrom. For korte ganger, noen få måneder, kan den ansvarlige bli festet til batteriet mens du fremdeles i bilen. For lengre perioder, hvis du er komfortabel med grunnleggende mekanikk, ta ut batteriet og feste vedlikeholder til det utenfor bilen er en tilrådelig. Hvis du velger å gjøre dette, må du ta kontakt med bilens produsenten for å sikre at dette ikke vil forvirre ombord datamaskiner, og at du har skrevet ned eventuelle nødvendige tilgangskoder for enheter som stereo eller alarm.
 9. 9
  Legg et stykke plastfolie på frontruten under vindusviskerne, for å hindre gummi fester seg til glasset. Bedre ennå, fjerne bladene helt og oppbevar dem på et varmt sted (kanskje ved siden av batteriet og tepper). Hvis du fjerner bladene, sørg for å pad endene av viskerarmer, som kan ripe opp glasset dersom utilsiktet slått på. Du kan også la viskerne på plass og bare pakk dem med vanlig plastfolie. Dette kan være forsiktig skrubbet fra vinduet hvis det holder. Alternativt, hvis bilen din har frontruten viskerarmer som dukker ut og vekk fra frontruten, kan du lagre dem i "out" posisjon
 10. 10
  Ta ut tennpluggene og sprøyt en liten mengde olje inn i sylindrene>. Special "fogging olje" er tilgjengelig for lagring av båter, og vil fungere godt her. Bruk av en tennplugg glidemiddel på gjengene er alltid tilrådelig, for å forhindre at trådene setter seg fast. Det vil gjøre demontering enklere, når det er på tide å skifte tennplugger. Hvis du ønsker å passere på denne prosedyren, er det drivstoff tilsetningsstoffer (alkoholfri) som kan legges og deretter kjørt til pels øvre motordeler.
 11. 11
  Hvis bilen skal lagres over lengre tid, er det tilrådelig å jekke den opp på aksel står for å unngå flate flekker i dekkene. "Extended" i dette tilfellet avhenger av type dekk; skjevhet-ply dekk må være jekket opp raskere enn radialdekk, og høyprofilerte tidligere enn lav profil. En "klassisk" bil med fett skjevhet-ply dekk bør være jekket opp hvis de oppbevares i mer enn en måned, skal en moderne sportsbil med lav profil radials være greit for en vinter.
 12. 12
  Frigjør parkeringsbremsen. Hvis bremsen igjen på, kan bremseklossene holde seg til rotorene. Klosser under dekk for å hindre bevegelse, som er enda mer effektive enn bremsen, uansett.
 13. 13
  Plasser et notat til deg selv på rattet oversikt over hvilke valgfrie trinnene ovenfor utføres (fille i eksos, fille i inntaket, tepper fjernet, batteri fjernet, etc). Når du returnerer til bilen i løpet av våren, sikre alle disse trinnene er reversert, sjekke dem ut som du går ned i listen. Listen skal inneholde hvert element separat; "filler i åpninger" kan føre til at man blir liggende igjen.
 14. 14
  Låse dørene. Det vil hjelpe i tilfelle noen prøver å stjele noe fra bilen.
 15. 15
  Bruk en bil dekke bare for utendørs lagring, eller i svært støvete steder. Forlater bilen "åpne" innendørs tillater vanndamp å forlate bilen etter fuktig vær.

Tips

 • Hvis du har tilgang til bilen under lagringen, utøve bremser og clutch en gang i måneden for å hindre stikker av tetninger innenfor de hydrauliske komponentene.
 • Plassere et batteri på betong vil ikke medføre at det lades fortere enn noen annen overflate. Et batteri vil selvutlading sakte over tid, uavhengig av overflaten. Et ubrukt batteri bør aldri få lov til å sitte over 6 måneder uten å lade.
 • Hvis du må bruke et deksel, vanligvis bare for utendørs lagring eller støvete steder, bruke et deksel som er ventilert og tillater vanndamp å unnslippe. Wicking materiale, som ligner på de som brukes på idrett "teknisk slitasje", er mye brukt i high-end deksler.
 • Hvis bilen har sittet i mer enn tre måneder, skifte olje og filter igjen før du kjører. Olje brytes ned over tid, selv når bilen er lagret.
 • Blybatterier bør ikke oppbevares inne i husene. Under visse forhold kan de slipper ut giftige eller eksplosive gasser.
 • Det er ikke uvanlig at bremseskiver å utvikle overflate rust under lagring. Dette er som oftest bare et kosmetisk problem, og kan bli eliminert i løpet av noen kjøring stopper. Tyngre overflate rust kan være polert av rotorene ved å utføre 15 moderate stopp 35-40 MPH med kjøling tid i mellom.
 • Før du tar ut tennpluggene, sørg for å bruke trykkluft for å blåse noen fremmedlegemer vekk fra tennpluggen hull for å hindre at smuss og andre forurensinger fra å komme inn i forbrenningskammeret.
 • Ved påføring av glidemiddel på tennpluggen, prøve å få Glidemiddel kun på gjengene, og ikke noe annet. Også går en liten skvett av glidemiddel en lang vei, pass på å ikke bruke for mye.

Advarsler

 • Pass på å legge stabilisator til gass. Hvis du ikke gjør det, vil du bli seende motorproblemer og muligens bil boder. Dette kan minimeres ved å la kun en liten mengde bensin i tanken, og legger stabilisator til det, og når du går tilbake til bilen din - å legge fersk gass å blande seg med den eldre gass. Men dette løpet av handlingen må vurderes opp mot muligheten for kondens i bensintanken.
 • Vær oppmerksom på gnagere og andre skadedyr som kan velge å lage et hjem i bilen. Vurdere å plassere agn rundt bilen, og om mulig ha noen sjekke bilen (og agn) med jevne mellomrom. Gummi belter og slanger er spesielt utsatt for å tygge skade. Inne seter og innen Ventilasjonskanalen gjøre store boliger for skadedyr.
 • Vær forsiktig med å forlate viskerarmer utvidet. Hvis de smekker tilbake på glasset, kan armene bryte frontruten, særlig i kaldere forhold. I stedet Pakk armene i en vaskeklut og bind med et stykke duct tape, deretter legge armen tilbake på frontruten. Dette vil beskytte mot rust armen til frontruten.

Ting du trenger

 • Olje og filter
 • Gass Stabilizer
 • Batteri Vedlikeholder
 • Batteri Knife Switch
 • Dekk trykkmåler
 • Luftrenser
 • Car Cover