Wkuno

Hvordan å programmere en RCA universell fjernkontroll uten en " code search "-knappen

Har du en eldre RCA universal fjernkontroll som du ønsker å bruke, men det mangler en "code search"-knappen som de nyere RCA fjernkontroller? Ingen fare, vi kan hjelpe! Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne disse kodene slik at du kan programmere fjernkontrollen.

Trinn

Hvordan å programmere en RCA universell fjernkontroll uten en " code search "-knappen. Finn modellnummeret på fjernkontrollen.
Hvordan å programmere en RCA universell fjernkontroll uten en " code search "-knappen. Finn modellnummeret på fjernkontrollen.

Finne ekstern

 1. 1
  Finn modellnummeret på fjernkontrollen. Fjern batteridekselet på baksiden, og se etter modellnummer: RCR412S, for eksempel.
 2. 2
  Naviger til RCA ekstern kode finder side. Klikk på Model popup-menyen, og velg din modell fra listen.
 3. 3
  Du kan også klikke på den manuelle knappen øverst til venstre på siden. Skriv inn modellnummeret der, og klikk deretter på den røde forstørrelsesglass-knappen. Når funnet, kan du velge å vise brukerveiledningen, eller se hele koden list-både i PDF-skjema.
 4. 4
  Merk: I det usannsynlige tilfellet at du ikke finner modellnummeret på RCA området, besøke dette nettstedet. Søke etter fjernkontrollen, kan du klikke på den, og deretter se nederst på siden der det står "ble opprinnelig levert med modeller." Dette er modell tall for videospillere dine eksterne arbeider med, eller ble opprinnelig pakket med.

Programmere fjernkontrollen

 1. 1
  Trykk og hold på TV-knappen på fjernkontrollen. LED vil lyse opp og bo på. Ikke slipp TV-knappen.
 2. 2
  Tast inn koden. Fortsett å holde på TV-knappen, og tast inn koden på din TV eller VCR i fjernkontrollen. LED vil gå ut i løpet av nummer oppføring, og slås på igjen når den siste siffer er tastet inn.
 3. 3
  Slipp TV-knappen. Lyset blinker og gå ut hvis nummer er tastet riktig, eller flash-fire ganger hvis den oppdager en feil.
 4. 4
  Bytte kanal for å se om det har fungert.
  • Merk: Ikke alle funksjoner er nødvendigvis støttes på alle modeller, men de primære funksjonene, for eksempel kanal endring på TV og transport kontroller på en videospiller bør alle fungere skikkelig.

Codesearch

 1. 1
  Slå på enheten du ønsker å programmere.
 2. 2
  Aktiver codesearch. Samtidig, trykk og hold knappen og knappen for enheten til LED-lampen og forblir på.
 3. 3
  Play Play. En bank av ti koder vil bli sendt hver gang.
 4. 4
  Spol tilbake / bakover>. Vent to sekunder, og trykk igjen før det slås på igjen. Du må kanskje gjøre dette 10 ganger før den søker gjennom banken på ti koder tilsendt.
 5. 5
  Trykk og hold stoppknappen før lyset slukkes. Dette sparer koden.