Wkuno

Hvordan du installerer en flatskjerm-TV på veggen med ingen ledninger viser

En flatskjerm-TV montert på veggen er et hyggelig skue. Sammen med bedre bilde og lydkvalitet en flatskjerm LCD eller plasma TV legger også til estetiske atmosfære i ethvert rom. Men strømkabler og ledninger dingler og liggende rundt ødelegge bildet av perfeksjon som en flatskjerm-TV gir. Installere en flatskjerm-TV og skjule ledninger inne i en vegg kan være lett eller veldig frustrerende avhengig av din kompetanse og tålmodighet.

Trinn

Hvordan du installerer en flatskjerm-TV på veggen med ingen ledninger viser. Gjennomgå alternativene.
Hvordan du installerer en flatskjerm-TV på veggen med ingen ledninger viser. Gjennomgå alternativene.
 1. 1
  Gjennomgå alternativene. En enkel mulighet er å skjule ledninger bak møbler som overskap og gardiner, mens en mer permanent alternativ er å skjule ledninger i veggene bak flatskjerm-TV veggfeste. Sistnevnte alternativ trenger pre-eksisterende strømuttak spesielt hvis veggene er solide. Ved tørre eller tre skillevegger, vil en bit av boring og skjæring lar deg skjule kabler effektivt mens du installerer din flatskjerm-TV veggfeste.
  • Et stadig mer populært alternativ som brukes i dag er å skjule ledningene i dekorative listverk som ser bra ut mens blande lett med veggen. Dette innebærer mindre boring og kan gjøres raskt i løpet av en time eller så. De dekorative listverk eller raceways som de også er kjent kan males for å matche fargen på veggen.
  • Hvis du ønsker å trekke kabler gjennom veggene, så et par ting må holdes i bakhodet.
   • For det første er en hul gips det beste alternativet for denne metoden heller enn solid betong og murvegger.
   • Dernest er en gips innenfor huset mer egnet i stedet for en utvendig vegg. På denne måten vil du ikke trenger å forholde seg til isolasjon blokker og andre ledninger innebygd i yttervegger.
   • For det tredje vil et besøk til jernvarehandelen være nødvendig for en kutter, drill, kabel stikkontakter, utvidelser samt bolter og en skrutrekker.
 2. 2
  Bestemme hvor og hvor høyt på veggen du ønsker tv. Det er ingen faste råd om dette, bare hva som er mest behagelig for deg og avstanden der du sitter å vise TV. Hvis du gjør mount høyere enn 5 'av gulvet, har tenkt på en TILT mount.
 3. 3
  Bruk BLUE malere tape til layout størrelsen på TV-en på veggen. Bedre enn merking den opp med penn eller blyant.
 4. 4
  Bruk en stud finder for å finne ut hvor din stud framing ligger innenfor veggen og bruke tape for å markere disse stedene. De fleste boliger er bygget med tre pigger 16 "sentrert fra en annen. Ikke alltid, men det er en tommelfingerregel å bruke.
  • Hvis du har metall stud framing, murstein, eller andre mur materialer på eller inni veggen, annet enn vanlig gips, ta kontakt med en profesjonell fra dette tidspunktet som det er spesielle metoder for å sikre trygt.
 5. 5
  Bestem den "sanne" avstand mellom baksiden av TV-en, ned veggen til AV-utstyr og kjøpe de riktige AV-kablene. Alltids kjøpe kabler som er lenger enn du tror du trenger.
 6. 6
  Vurdere hvilke stikkontakt å plugge din nye HDTV inn. IKKE KJØR TV strømledningen eller en skjøteledning INSIDE veggen. Virkelig, det er mot alle bygg og National Electric Code (NEC) hvis du gjør. Enten leie en elektriker til å installere en stikkontakt på veggen, eller hvis du er hendig, kan du installere et spesielt utformet stikkontakt selv.
 7. 7
  Alle veggfester kommer med svært gode instruksjoner om hvordan man skal montere veggfestet til veggen og brakettene til tv, følge dem.
 8. 8
  Skjule ledninger.
  1. Bruke stud finder, må du vite nøyaktig hvor stud innramming er. Bruk stud finder vertikalt mellom den merkede studs, opp og ned veggen for å avgjøre det ikke er hindringer i veggen mellom stenderne, forventer brann blokker på ca 8 'av gulvet hvis du monterer så høy. Noen områder av landet har dem lavere, så sørg for. Isolasjon inne i veggen er vanligvis ikke noe problem bare at det kan gjøre det mer utfordrende å rute ledningene.
  2. Når du har bestemt noen hindringer, bore eller skjære en 1-1/2 hull under eller ved siden av veggfeste, ca 2-3 inches unna nærmeste stud. Bruk en bøyd kleshenger og setter inn i hullet og føler rundt for eventuelle hindringer rundt hullet, hvis alt er bra, fortsetter å bore / skjære et nytt hull på linje med hullet ovenfor.
  3. Bruk din nye fisk tape eller glød stang og setter inn i det øverste hullet og kjøre det ned veggen til det nedre hullet, må du bruke nebbtang til å ta tak i det gjennom.
  4. Bruk svart elektrisk tape til å tape endene av dere kabler, forskjøvet, til gløden stang / fisk tape. Trekk tilbake kablene fra toppen NØYE. Hvis alt gikk bra da har du dine kabler.
  5. Bruk en vegg plate med et hull boret ut av midten eller bare la hullet åpent og sikre kablene slik at de ikke faller tilbake.
  6. Hvis du kjører kablene gjennom stud framing: Finn ut hvor du må kjøre gjennom stud og klippe bort et område på gips direkte over stud. Lagre det stykke å bruke til å re-patch senere. Etter at du har fjernet gips over stud, bruk en 1-1/2 "fødte litt for å skjære i stud omtrent en tomme og en halv dypt i. Kjør kabler i det nye klippet ut i stud til neste" bay ". Bytt den lagrede gips du klippe ut og bruke gips skruer over stud cutout og re-patch med gips kitt og male.

  Tips

  • Hvis du planlegger å installere flatskjerm-TV over peisen da uttaket kan være ved siden av mantel nær gulvet. En rack eller kabinett er nyttig til å huse kabelboks, DVD-spiller, spillkonsoll og høyttaler. Kablene kan også kjøres ved hjelp av en åpning til den andre siden av veggen eller til kjelleren hvor de kan koples til.
  • For drywalls, vil kabelen stikkontakter være festet på to steder, en der innløps ledninger festet til TV kjøres gjennom veggene og andre helst et par meter under TV-apparatet der uttaket ledninger skal kobles til enheter som kabel boks og DVD-spiller. Stikkontakten kan være lokalisert bak TV-skjermen som ville effektivt skjule kontakten og wire av skjermen.
  • Hvis du velger å skjule ledningene i veggen er det et par ting du trenger å huske på. Først av alt ville det være bedre å ikke kjøre ledninger gjennom en yttervegg som innebærer vanskeligheter med boring på grunn av ekstra avstiving og isolasjon. Du må også velge varme og brannsikre HDMI kabler i henhold til lokale standarder.

  Advarsler

  • Ikke kjør strømkabler gjennom veggene, som er et brudd på sikkerhetsregler, bare TV-kabler, kan føres gjennom. Du kan også klippe et hull i veggen og passere TV-kabelen skal kobles til et strømuttak bak veggen i den andre enden.
  • For murvegger ville det være lurt å få profesjonell hjelp til å installere din flatskjerm-TV og skjule kablene. Oppgaven ville kreve omfattende boring samt kjennskap til det elektriske anlegget i huset for å finne ledningen rør inne i veggen. Også må du kanskje installere en ny stikkontakt en oppgave som krever en kvalifisert tekniker til å utføre.

  Ting du trenger

  • TOOLS
  • Stud finder
  • Bor med utvalg av bits
  • Gips kniv
  • Nivå
  • Skrutrekkere
  • Socket sett
  • Fisk tape eller glød stang (Home Depot / Lowes bære disse i den elektriske dept.)
  • Nebbtang
  • Svart elektrisk tape
  • ARTIKLER:
  • HDTV
  • Wall Mount
  • AV-kabler lenge nok til å kjøre ned veggen og ut for å koble
  • PowerBridge (US) inwall strømuttak flytting kit
  • Overspenningsvern