Wkuno

Hvordan installere og sette opp gratis til luft satellitt-TV program mottaker system

Free-To-Air (FTA) satellitt-tv-programmer gir publikum et annet valg i tillegg til kabel og betalte satellitt-selskapene. Takket være fremskritt innen teknologi, har prisen på FTA mottaker systemer blitt rimeligere de siste årene, mens deres evner har bedret seg dramatisk. Les videre for å lære hvordan du installerer og setter opp en FTA mottaker system.

Det er ulike geo-synkron satellitter i bane rundt jorden som kringkastes FTA signaler. I denne instruksjonen, kalt en gratis kinesisk mandarin program CCTV-4 på satellitt Galaxy-3 bane 95 grader vestlig lengde blir brukt som et eksempel.

Trinn

Hvordan installere og sette opp gratis til luft satellitt-TV program mottaker system. Velg en plassering med en direkte siktlinje i retning av satellitten.
Hvordan installere og sette opp gratis til luft satellitt-TV program mottaker system. Velg en plassering med en direkte siktlinje i retning av satellitten.

Installere mottaker fatet

 1. 1
  Velg en plassering med en direkte siktlinje i retning av satellitten. Generelt høye steder som et tak eller balkong er brukt. Ved hjelp av en analog kompass vil gjøre finne vinkelen enklere. I eksemplet vil dette være et sted vendt 95 ° vest.
 2. 2
  Fest fatet i den valgte posisjonen. Skålen må festes tett på det festepunkt som det må være i stand til å motstå vindstyrken. Ellers kan den falle ned og skade folk som går forbi eller skade eiendom under.
  • Hvis antenne er montert på en tre-tak, caulk rundt bunnen for å gjøre den vanntett.
 3. 3
  Juster antennen retning så den peker 95 ° vest og vippe den litt opp. Trekk til skruene som styrer retningen justering, men ikke skru dem helt.
 4. 4
  Koble satellitt-finder bruker seks fot lang koaksialkabel. Slå på satellitt-finder og innspill satellitten navn (Galaxy 3C) og nedlink frekvens nummer (11 780 Hz). Kontinuerlig pipelyd med rolige intervaller bør bli hørt.
 5. 5
  Begynne å rotere fatet og bruke pipelyd for å få den horisontale posisjonen korrekt. Hvis pipelyd intervallet blir kortere, beveger du deg i riktig retning. Hvis det blir lengre, rotere i motsatt retning.
 6. 6
  Stram rotasjon kontroll skruen helt å fikse denne vinkelen.
 7. 7
  Juster den vertikale vinkelen på samme måte som den horisontale. Mottakeren fatet plasseres nå å fange opp satellittsignalene ved den høyeste kvalitet og styrke.
 8. 8
  Koble den ene enden av den lange utendørs koaksialkabel til parabolantenne.
 9. 9
  Pent stift ledningen langs kanten av taket eller balkong. La aldri ledningen henger fritt. Det kan bli en fare eller bli skadet.
 1. 1
  Bor et hull i veggen for å passere ledningen fra utendørs til innendørs.
  • ADVARSEL: Ved boring tak i veggen, pass på at det ikke er noen elektriske ledninger eller vannrør på den posisjonen du ønsker å bore. Boring gjennom en strømførende ledning kan forårsake alvorlig elektrisk støt skade. Boring gjennom et vannrør kan føre til vannskader på bygningen.
 2. 2
  Koble ledningen til mottaker i rommet hvor den er plassert.

Tips

 • De er dyrket i siktelinjen.
  • For å motta satellitt-signaler med tilstrekkelig kvalitet og styrke, må det ikke være noen fysiske hindringer, for eksempel en høy bygning eller et stort tre, mellom satellitt og mottaker parabolen.

Ting du trenger

 • FTA mottaker
 • parabolantenne
 • bormaskin med borekroner
 • stift pistol
 • tube av silisium caulk og en drivning pistol
 • analog kompass
 • digital satellitt-finder (kan leies fra lokale FTA butikken)
 • stigen
 • 30 fot lange utendørs koaksialkabel
 • 6 fot innendørs koaksialkabel
 • 4 8 ½ "skruer

3. Sette opp mottaker

Mottakeren må konfigureres til å dekode satellitt signaler mottatt fra fatet til å konvertere til TV-signaler og sender dem til TV-apparatet.

 1. Slå på receiveren og TVen som er koblet med mottakeren, på TV-skjermen, bør du se mottakeren utfører klargjøringssekvensen.
 2. Når initialiseringen er ferdig, trykker du på Meny-knappen på mottakerens fjernkontroll; Velg Innstilling fra menyen, deretter "Velg Satellite"; En liste over forhåndsinstallerte satellitt navnene vises på skjermen, med opp-eller pil ned-tasten på fjernkontrollen, bla opp og ned på skjermen for å finne Galaxy-3C satellitt, og trykk deretter på OK-knappen for å velge det.
 3. Trykk på den gule knappen på fjernkontrollen for å starte søk kanaler, bør du se en fremgang bar vises på skjermen, når fremdriften bas treffer 100%, stopper søket pågår automatisk, og den første kanalen som er funnet vises på skjermen.
 4. Trykk Ch Up and Ch ned-tasten for å bytte kanal.
 5. Ferdig! Nå kan du se alle gratis kanaler fra galaksen-3 bane 95 ° vest lengdegrader.

Konklusjon

Installere og sette opp en frihandelsavtale TV-program mottaker system kan oppnås av ikke-profesjonelle på grunn av stor intelligens forbedringer i mottakeren selv. Men du må fremdeles ta hensyn ved montering av parabol på taket eller og balkong og kabling kabelen.

For best resultat, planlegger godt og rådføre seg med profesjonelle tjenesteleverandører om råd og hjelp når du ikke er sikker på detaljer.

Lykke til.