Wkuno

Hvor å restarte en blackberry

BlackBerry ® er en av de mest solgte smarttelefoner. Den lar deg gjøre alt fra å snakke med texting å ta bilder. Telefonen har også web-surfing evner som tillater deg å sjekke de siste nyhetene eller sport mens du er på farten. Noen ganger, smarttelefonen eller noen av dets funksjoner kan føre til funksjonsfeil på grunn av trådløse eller tekniske problemer. Hvis feilsøke problemet ikke fungerer, så må du kanskje tilbakestille en BlackBerry ®. Smarttelefonen kan kreve enten en myk eller en hard reset, avhengig av problemet.

Trinn

Hvor å restarte en blackberry. Hold din BlackBerry ® slått på.
Hvor å restarte en blackberry. Hold din BlackBerry ® slått på.

Blackberry ® hard reset

 1. 1
  Hold din BlackBerry ® slått på.
 2. 2
  Åpne batteridekselet på baksiden av BlackBerry ®. Du må ta ut batteriet.
 3. 3
  Vent på opptil 30 sekunder og sett batteriet på baksiden av telefonen.
 4. 4
  Lukk batteridekselet. BlackBerry ® skal starte og fungere normalt.

Blackberry ® soft reset

 1. 1
  Start BlackBerry ® ved å prøve soft reset metoden. Du må la telefonen slått på for denne reset metoden. Denne teknikken krever at du bruker tastene på telefonen i stedet for å ta ut batteriet.
 2. 2
  Hold nede "alt"-tasten og trykk og hold høyre "shift"-tasten. Du må trykke begge knappene samtidig.
 3. 3
  Trykk på "backspace / delete"-tasten mens du fortsetter å trykke ned "alt" og høyre "shift"-tastene.
 4. 4
  Vent til BlackBerry ® for å tilbakestille. Når dette skjer, vil du se skjermen slås av. Det kan ta noen minutter eller mer for smarttelefonen til å vende tilbake til sine normale innstillinger.
 5. 5
  Slipp tastene når skjermen på BlackBerry ®-skjermen slår seg av.

Tips

 • Noen instruksjonene for tilbakestilling kan bare gjelde for bestemte BlackBerry ® smartphone modeller, så det er alltid best å sjekke bruksanvisningen. Du kan også sjekke med tjenesteleverandøren for å lære å feilsøke eventuelle telefon problemer. I tillegg kan enkelte produsenter og trådløse tjenester foretas en master reset, master klart eller en fabrikk reset. Denne prosessen fjerner ikke-BlackBerry ®-relaterte data og innstillinger og gjenoppretter telefonen til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.
 • Utføre en BlackBerry ® hard eller myk tilbakestilling sletter ikke noen av dine lagrede data eller innstillinger. Bare en master reset tørker bort alt fra telefonens minne, bortsett fabrikkinnstillingene.
 • Ikke alle BlackBerry ® smartphones vise "Alt" riktig "Shift" og "Backspace / Delete"-tastene på samme måte på QWERTY-tastaturet. Imidlertid er plasseringen av tastene det samme. Se i telefonens brukerveiledning for å bekrefte nøklene.

Advarsler

 • Ikke prøv den soft reset metoden hvis du har en modell som BlackBerry ® Pearl eller BlackBerry ® Storm. Disse telefonene ikke har et QWERTY-tastatur, men de inkluderer SureType ®-teknologien eller en SurePress ® berøringsskjerm. Følg de aktuelle retningslinjer for hvordan disse telefonene ved å konsultere bruksanvisningen eller ved å kontakte tjenesteleverandøren.