Wkuno

Hvordan sette inn mellomrom i HTML

HTML ignorerer mellomrom. Flere mellomrom normalt skapt av mellomromstasten, tabulatortasten og retur-tasten er alle ignorert når du skriver koden. HTML tolker slike slag som whitespace - nyttig for deg å organisere din kode, men uviktige for hva du kommer til å vise. Hvis du ønsker å vise mer enn ett mellomrom mellom biter av tekst, ord, tegn, tegnsetting eller andre steder, må du kode dem i. Les videre for å finne ut en rekke enkle løsninger avhengig av hva teksten krever.

Trinn

Hvordan sette inn mellomrom i HTML. Sett inn HTML enhet hvor du ønsker å legge et enkelt mellomrom ("nbsp" står for non breaking space).
Hvordan sette inn mellomrom i HTML. Sett inn HTML enhet hvor du ønsker å legge et enkelt mellomrom ("nbsp" står for non breaking space).

Legge til en singlety

 1. 1
  Sett inn HTML enhet hvor du ønsker å legge et enkelt mellomrom ("nbsp" står for non breaking space).
  • Hjelp er nyttig i situasjoner der du bare trenger én eller to mellomrom mellom tegn eller ord for stilistiske eller estetisk effekt.
  • For eksempel, hvis du ville ha en bestemt del av teksten for å lese med to mellomrom etter en periode - som i ". Hei Hvor er du?" - Du har å kode hver ekstra periode som følger: "Hei Hvordan har du det.?"

Legge avsnittsavstanden ved hjelp av HTML

 1. 1
  Sett <p> før teksten du ønsker formatert som i punkt form.
 2. 2
  Sett <p> ved starten av hvert avsnitt.
 3. 3
  Bruk </ p> å kikket inni. Han la merke til låsen hadde blitt tuklet med og butikken var ganske rotete. <p> John begynte å vokse bekymret, og bestemte seg for å ringe det lokale politiet. </ P>

Legge tabbed områder ved hjelp av en HTML-enhet

 1. 1
  Bruk fire eller fem harde mellomrom for å legge til en kategori. Koden vil se slik ut:.
  • Det er ingen skikkelig html kode for en fane. Hvis du trenger å bruke faner gjennom noe du viser, vurdere formatering alternativer som tilbys av CSS-kode.

Legge linjeskift ved hjelp av HTML

 1. 1
  Sett <br> hvor du ønsker å vise et linjeskift.
  • Hvis du er dobbel linjeavstand ved hjelp av denne metoden, må du legge til to linjeskift - <br> - en til kontoen for å flytte neste linje og en annen for å hoppe over den linjen.

Viser tekst som er skrevet ved hjelp av HTML

 1. 1
  Sett <pre> før teksten du ønsker å vise som er skrevet, eller "ferdig formatert." Å vise tekst som er skrevet, eller til preformat, betyr at de tomme som normalt ville ikke vise vilje. Hver mellomromstasten eller skriv tastetrykk vises som i en tekstbehandler.
 2. 2
  Bruk </ pre> for å avslutte preformating.
  • Denne metoden er spesielt nyttig når du prøver å vise frem poesi eller kode.

<head> <style>

 body {
 background-image: url (bgh.jpg); 
 background-size: 100%;
 background-opprinnelse: innhold;
 background-repeat: no-repeat;
 }
 </ Style>

</ Head> <body>

<body background="bgh.jpg">

<a href="Iw=="> Hjem </ a>

<a href="Iw=="> Gallery </ a> <a href="Iw=="> Om </ a>

<a href="Iw=="> Kontakt </ a

</ Body>

Tips

 • Alltid skrive HTML i en kode editor eller ren tekstfil. Skrive koden i en vanlig tekstbehandlingsdokument kan føre til feil, som tekstbehandlere tendens til å ha sin egen kode som de legger til tekst.
 • Når formatering avsnitt, merk at hvor mye plass mellom hvert avsnitt er bestemt i CSS-kode.
 • Hvis du finner ekstra symboler flyter rundt koden din når du dobbeltsjekke sin endelige utseende, sjekk for uferdig kode, som en <br stedet for et <br>.
 • Hvis du har en plass foretak som er mer helhetlig knyttet til utformingen av området, bør du vurdere å manipulere dine CSS koding.
 • Merk at preformatert tekst vil mest sannsynlig ha en annen skrift og bredde enn vanlig tekst.