Wkuno

Hvordan motsetning til en facebook side

Har du endelig fått nok, og du prøver å rydde opp noen av dine ubrukte likt sider på Facebook? Selv om det er blitt lettere å i motsetning til en side nå, med den nye Timeline-visningen på Facebook, er det vanskelig å finne disse sidene. I denne artikkelen vil du lære hvordan du raskt i motsetning til en side.

Trinn

Hvordan motsetning til en facebook side. Åpne nettleseren din.
Hvordan motsetning til en facebook side. Åpne nettleseren din.
 1. 1
  Åpne nettleseren din.
 2. 2
  Besøk facebook nettsiden.

Fra profilen din

 1. 1
  Klikk på navnet ditt øverst til høyre på siden.
 2. 2
  Klikk på boksen under din dekker bilde og profil bilde som sier "liker". Det bør være på høyre side.
 3. 3
  Bla nedover siden til du finner den siden du ønsker å ulikt og klikk på den.
 4. 4
  Klikk på knappen Innstillinger til høyre for knappen som sier "likt" med en sjekk-merke ved siden av seg. Klikk på "I motsetning til" på i menyen som dukker opp.

Fra profilen din (du nylig likte siden)

 1. 1
  Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen.
 2. 2
  Bla nedover til en historie fra den siden du vil i motsetning vises.
 3. 3
  Hold markøren over høyre side av den firkantede boksen til å gjøre to andre bokser synlig. Bare på denne visningen vil disse to alternativene kunne vises.
 4. 4
  Klikk på høyre av de to boksene som vises.
 5. 5
  Klikk på "i motsetning til" alternativet.

Tips

 • Med den nye Timeline, kan du nå se alle liker mye raskere enn de siste oppgraderinger på Facebook. Når du kommer til å rulle nedover på siden, fortsetter å rulle. Det vil være en ekstra oppføring som vil bidra til å organisere og vise elementer ved år når du har likt dem. Klikk på det aktuelle elementet.
 • En stor verktøylinje som de fleste mennesker har en tendens til å glemme, er i stand til å like, og i motsetning nettsteder. Bing verktøylinje har dette. Selv for sider som ikke har en "Facebook Like"-knappen festet, kan du liker / motsetning til en side via denne knappen. Les mer på deres nettsted for mer informasjon.
 • For Facebook-sider som ikke har Timeline Vis ennå, vil du fortsatt trenger å følge instruksjonene i motsetning til noe på facebook.