Wkuno

Hvordan lage en Windows-maskinen starter opp raskere

Er din hjemme-PC som kjører sakte? Det er mange mulige grunner til at din hjemme-PC kjører sakte. Her er noen tips du kan bruke for å få PCen tilbake opp til hastighet.

Trinn

Hvordan lage en Windows-maskinen starter opp raskere. Defragmentere harddisker.
Hvordan lage en Windows-maskinen starter opp raskere. Defragmentere harddisker.
 1. 1
  Slett filer. Windows vil kjøre fortere hvis stasjonen er ryddet for ubrukte filer. Disse ubrukte filer er vanligvis midlertidige filer, URL historikk, cookies, skjema historie, og filer som finnes i papirkurven. En enkel måte å gjøre dette på er ved hjelp av pre installert program Diskopprydding.
 2. 2
  Defragmentere harddisker. Bruk metoden nedenfor for å bruke verktøyet som følger med Windows.
 3. 3
  Åpne min datamaskin.
 4. 4
  Høyreklikk på stasjonen du vil defragmentere og velg "egenskaper".
 5. 5
  Klikk på fanen Verktøy.
 6. 6
  Velg de fragment nå....
 7. 7
  Manuelt endre programmene som automatisk starter:
 8. 8
  Klikk Start
 9. 9
  Gå å kjøre
 10. 10
  Skriv inn msconfig, og klikk ok
 11. 11
  Etter å ha skrevet feilkonfigurert, klikk på boot. Ini-fanen og klikk på +-tegnet ved siden av noguiboot, vil dette hjelpe deg ut mye, og vil stenge av vinduene animasjon. som hjelper datamaskinen til å starte opp raskere.

Alternativ metode: msconfig

 1. 1
  Gå til start, kjør deretter inn msconfig i Kjør-boksen.
 2. 2
  Et vindu skal dukke opp. Så på toppen av vinduet vil du se en oppstart-fanen. Gå til fanen oppstart og deaktivere un nødvendige programmer. Hvis du ikke vet hva det er, søker den på google.com. Hvis du er redd for å deaktivere den, la den på.
 3. 3
  Gå til boot fane eller "boot. INI"-kategorien. Så i bagasjerommet klikker avanserte alternativer. En boks skal dukke opp med valget mellom å bruke flere prosessorer ved oppstart, merk av i boksen ved siden av alternativet og velge hvor mange prosessorer du vil bruke. For Windows XP-brukere, aktivere / NUMPROC = og sett den til hvor mange prosessorer du må bruke ved oppstart. Klikk på OK og gå tilbake til boot delen av msconfig skjermen.
 4. 4
  På høyre side av msconfig boot-skjermen skal du se en timeout delen og timeout delen bør settes til 30 sekunder, endrer du denne innstillingen til 3 sekunder.
 5. 5
  Klikk ok og ok for å avslutte msconfig boksen og starte datamaskinen på nytt.

Alternativ metode: bios

 1. 1
  Slå på datamaskinen. Ikke sove eller dvalemodus, kaldstart eller å starte. Når du ser produsenten av datamaskinen logo, aka BIOS-skjermen, trykker du på tilsvarende funksjon for å åpne setup. Den viser vanligvis nøkkelen til å trykke bestemt funksjon for å åpne setup. Gå til http://www.computing.net/answers/dos/list-of-bios-set-up-keys-combinations/449.html for en liste over BIOS-oppsettet nøkler.
 2. 2
  Nå som du har lagt inn oppsettet, vil du kun skal bruke piltastene, enter, og ESC for å navigere gjennom BIOS. Flytte over til boot kategori ved å trykke på venstre eller pil ned til du kommer til boot-kategorien. En gang i bagasjerommet delen av BIOS, velg Boot priority eller boot rekkefølge eller noe lignende, og når du er i boot prioritet, vil du se de fire prioriteringer. Prioriteten bør være diskett, deretter CD, deretter HDD gruppe, så nettverk gruppe eller noe lignende. Vi kommer til å endre det første prioritet til HDD gruppen. Gå til prioritet 1 og trykk enter. En boks skal sprette opp som viser listen over maskinvare for å sette i første prioritet. Velg HDD-gruppen for første prioritet. Gå til prioritet 2 og velg CD-gruppen, og deretter prioritet 3 og sett den til nettverk gruppe, og prioritet 4 velg floppy gruppe eller du kan bare deaktivere den fjerde prioritet. Bare sørg for at HDD gruppen er i første prioritet og at det ikke finnes kopier av andre grupper i forskjellige prioriteringer. For eksempel ønsker vi å unngå at HDD gruppen blir sjekket for medier som kan bli oppstartet etter noe annet. Vi ønsker bare en gruppe for en prioritet.

h

 1. 1
  Avslutt boot prioritet og i bagasjerommet delen skal det være en rask boot alternativ, vi ønsker å aktivere dette alternativet. Flytt til rask boot alternativet og trykk enter og en boks skal dukke opp som spør om du vil aktivere eller deaktivere, ønsker vi å gjøre det så flytte til enable alternativet og trykk enter.
 2. 2
  Trykk på esc og avslutte og lagre bios.

Tips

 • Last ned Microsoft Bootvis, et gratis program som lar deg optimalisere systemet.

Advarsler

 • Husk at når du gjør endringer, gode og dårlige komme fra det. Å slette kritiske filer kan forårsake alvorlig skade på din PC. Slett filer med forsiktighet!