Wkuno

Hvordan lage en trådløs antenne

Har du mistet din trådløse antennen fra baksiden av nettverkskortet ditt? ikke noe problem! lage en fra bunnen av ved hjelp av noen loddetinn (eller bøyelig ledning) ca 15 cm, og en tommel tack. Ledningen vil fungere som "antenne" mens tommelen tack vil feste den på plass

Trinn

Hvordan lage en trådløs antenne. Grab noen loddetinn (helst tykk) eller noen bendy wire / loddetinn og pakk det rundt poenget med en tommel tack.
Hvordan lage en trådløs antenne. Grab noen loddetinn (helst tykk) eller noen bendy wire / loddetinn og pakk det rundt poenget med en tommel tack.
 1. 1
  Grab noen loddetinn (helst tykk) eller noen bendy wire / loddetinn og pakk det rundt poenget med en tommel tack. Dette vil gi deg en liten løkke omtrent samme størrelse som den indre 'pin' på baksiden av det trådløse kortet.
 2. 2
  Bøye ledningen i en 90 graders vinkel i underkant av løkken du nettopp opprettet. Dette vil gi rom for enkel innsetting når du plasserer den rundt indre 'pin'
 3. 3
  Plasser kabelen rundt pinnen, og pakk den resterende kabelen rundt utsiden "tråder", der du normalt vil skru på antennen.
 4. 4
  Sett tommelen tack mellom den indre 'pin' og den lille løkken du har gjort. Dette er for å sikre den indre pinnen er alltid i kontakt med loddemetallet.
 5. 5
  Den andre enden av ledningen / loddetinn kan kveiles rundt noen kabel fra baksiden av datamaskinen for å forbedre mottaksforhold.

Tips

 • Jo tykkere loddemetallet er, jo bedre.
 • Fikle med det! Hovedmålet er å ha ledningen i en løkke rundt indre 'pin' (input inn i kortet), og fordi dette er så liten, kan det kreve noen forsøk (bruk thumbtack!). Etter det, er det bare et spørsmål om å sikre loddetinn / ledning på plass ved å pakke den rundt den ytre "tråd". Den thumbtack er også bare der for å sikre ledningen på plass.
 • Avhengig av hvor maskinen din er, forlater wire / loddetinn dingler ned fra kortet kan også gi tilstrekkelig mottak.
 • Bakerste enden av antennen berøring chassiset til datamaskinen kan forsterke mottak.

Advarsler

 • Elektrisk strøm går gjennom "pin", og vil også kjøre gjennom thumbtack når en tilkobling er gjort. Spille det trygt, holde en hånd i lommen for å hindre en strøm reiser gjennom hjertet ditt.
 • Hold thumbtack unna øynene, og noen stol du kan ønske å sitte på.
 • Selv om "Wireless" (eller hvilken som helst radio) er ikke-ioniserende, bør RFR (Radio Frequency Radiation) eksponeringen minimeres. Hvis det er mulig, slå av datamaskinen eller deaktivere det trådløse kortet.

Ting du trenger

 • Loddes eller ledning
 • Thumbtack