Wkuno

Hvordan lage en flott grafisk med MS maling

Ønsker du å lage fantastiske grafikk? Denne guiden gir deg en trinn til trinn titt på å tjene profesjonelt utseende grafikk, på bare 15-25 minutter! Design og planlegge ut en godt organisert, og kjølig skaperverket. Glad grafisk making!

Trinn

Hvordan lage en flott grafisk med MS maling. Finne de rette bildene.
Hvordan lage en flott grafisk med MS maling. Finne de rette bildene.
 1. 1
  Finne de rette bildene. Bare gå til din favoritt søkemotor og klikk på bildene. Deretter skriver du typen bilder du leter etter. Prøv å finne minst fem bilder som har å gjøre med emnet. Hvis du finner en du liker, høyreklikk på den og trykk "Lagre som". Hvis det ikke fungerer kan du ta en av bildet. Som vil spare det inn på datamaskinen din, og gjøre den tilgjengelig for deg i videre trinn. Pass på at alle bildene virkelig sirkulere rundt punktet ditt. Du ønsker ikke alle sparkly, fargerike bilder, eller alle beroligende, rolige bilder. Du må ha en lik variasjon for å ha en fin balanse. Tenk på hva slags humør du ønsker å stille med dette grafisk.
 2. 2
  Planlegge den ut. Åpne opp Microsoft Word på datamaskinen din og åpne en fersk dokument. Klikk "Sett inn" på toppen og åpne "Picture" undermenyen. Klikk deretter på "Fra fil". Velg bildene du vil bruke, fra bildene dine, og så, uten å endre størrelse, legge alle bildene i rader. Se hvordan de kan forholde seg til hverandre i en grafisk. Hvilke bilder ville se bra sammen? Hvordan kan du gjøre noen bilder skiller seg ut? Er det et bilde du vil kaste? Tenk over det. Dette handler om observasjon. På neste side i dokumentet, ta noen notater om hva du ønsker å uttrykke i grafikken. Organisere tankene dine.
 3. 3
  Få det sammen. Lagre det du skrev på Microsoft Word og holde den åpen. Nå åpner en tom side i MS Paint. Dette er hvor du starter å bygge et skjelett av det ferdige produktet. Vurderer og observerer dine tidligere notater og utformingen av bildene dine, åpne opp alle de du bestemt du ville. Dette er det punktet hvor du bestemmer deg for størrelse og plassering av grafikken. Dette er bare-bones av grafikken. Ikke legg noe maling eller tekst til den grafiske ennå, bare organisere bildene dine.
 4. 4
  Legg til tekst. Opprett en konto på Lunapic. Dette er et enkelt program som ikke trenger spesiell nedlasting eller kunnskap til å fungere. Bare registrere deg, så gå til hjemmesiden til nettstedet og laste opp dine siste skjelettet. Skjermen vil ta deg til redigering sentrum, hvor du kan tilpasse og ganske mye å lage grafikken. Se på din sidebar (liten stripe med alle dine oppgaver på den), og trykk på bildet av kursiv T. Nå her er noen ting du bør vurdere for tekst:
  • Sørg for at teksten passer din type. For eksempel, hvis grafikken leser "Save the Earth", kan det være lurt å bruke en grønn skrift. Hvis det står, "Fashion", kan det være lurt å bruke en glitrende rosa skrift. Nettstedet gir mange ulike former, farger og stiler som kan hjelpe skildre din melding ytterligere. Men det er opp til deg å velge og valgte.
  • Plassering av teksten din bør ikke være tilfeldig. Ordene må være lesbar! Prøv å sette dem i en tom plass, der ingen fargede bilder kan komme i veien. Det er nedslående for seerne å måtte myse for å se teksten.
  • Størrelse teller også. Ord som er for små gjør dårlige inntrykk-som ønsker å lese med et forstørrelsesglass? I tillegg kan store teksten også være forstyrrende og for fet. Du trenger noe medium størrelse (avhengig av grafikk, et sted mellom 30-47 vanligvis fungerer godt, men plukke og valgte selv).
 5. 5
  Legg dekorasjon. Dette er tiden hvor du sprite opp din samling av bilder og tekst, til en grafisk. Bruke maling verktøy på sidepanelet er fine for bygging, men du må være smart om det. På "Paint" og "Pencil" verktøy tendens til å se uprofesjonelt, men hvis du går for en mer graffiti, sorgløs stil da de er veien å gå. Ønsker ikke det? Prøv å lage dine egne små dekorasjoner ved å bruke tilgjengelige grunnleggende former som sirkler, firkanter, linjer, osv. Se om du kan gjøre en ganske blomst grensen, eller kanskje en bolt av belysning bare å bruke de spesifikke former. Du må øve denne typen ting å gjøre grafisk utseende hyggelig.
 6. 6
  Legge til effekter. Dette er faktisk ikke nødvendig, men hvis du føler at grafikken trenger litt noe mer-så er dette veien å gå. For å legge til effekter, bare gå til animasjon-menyen øverst, og velg og vrak. Husk: effekten bør samsvare med temaet, og til og med opp med bildene. Balanse er viktig for en flott grafikk. Teste ut alle effekter for å være sikker på at effekten er øye dukker nok til å bli lagt merke til, men ikke så vill at det trekker oppmerksomheten bort fra det punktet.
 7. 7
  Revidere. Se om grafikken er virkelig hva du ønsker den skal være. Siden dette er en Normal tekst Graphic, din ikke kommer til å gå gjennom noen ekstra skritt. Gjennom det og sørge for at det er riktig størrelse og kvalitet.
 8. 8
  Lagre og bruke. Gå til bunnen av skjermen, og trykk "lagre". Deretter få koden for grafikken og bruke det! Det er så enkelt.

Tips

 • Det er vanligvis viktig å vurdere størrelsen og kvaliteten når du velger bildene-hvis du trenger et veldig lite bilde, ikke plukke en veldig stor en, og forventer å krympe det senere. Som vil gjøre bildene dine ser forvrengt og virkelig uskarpt.
 • Re-sizing kan gjøre bildene uskarpe. Det er bedre å gjøre den grafiske større hvis du vet at noen bilder ikke passer ordentlig (eller slette dem). Hvis du trenger det bildet er det fordi du har en tom plass, men du finner ikke noe lite nok, så må du sette en litt uskarpt bilde.

Advarsler

 • Sørg for at du søker er satt til "safe mode", slik at du ikke snuble over obskøne fotografier. Hvis motoren eller nettleseren du bruker ikke har en spesiell safe mode-funksjon, og du ikke helt stoler på søkemotor, må du ikke bruke den.
 • Også alltid unngå å laste ned bilder. De kan forårsake potensiell skade på datamaskinen.

Ting du trenger

 • Datamaskin med MS Paint