Wkuno

Hvordan bli en facebook roleplayer

Kanskje du har sett noen av dine venner på Facebook å snakke med hverandre ved å skrive historier på hverandres vegger, mens de fortsatt bruker sine egne navn. For eksempel, noen kan skrive: "" Jeg er Hannah ", sier Hannah. "Hva er navnet ditt?" spurte hun. ' Og du kan også legge merke til dem snakke om rollespill.

Så, hva gjør de? De er rollespill, selvfølgelig! Rollespill er mye moro i enhver sammenheng, og det er like mye moro på Facebook. Når du får taket på det, rollespill på Facebook kan være en svært underholdende måte å tilbringe litt av tiden din på Facebook. Her er hva du skal gjøre.

Trinn

Hvordan bli en facebook roleplayer. Forstå hva en roleplayer er.
Hvordan bli en facebook roleplayer. Forstå hva en roleplayer er.
 1. 1
  Forstå hva en roleplayer er. Mange folk ikke forstår rollespill i det hele tatt, og bare se roleplayers som kverulanter, som de er mest absolutt ikke! Definisjonen av en roleplayer (eller Facebook roleplayer i dette tilfellet) er: noen som påtar seg eller oppfører seg en bestemt rolle. I utgangspunktet innebærer rollespill plukke et tegn fra et TV-show, film, bok eller fra kjendis line-up og opptre som dem. Det er akkurat det samme på Facebook. Bare sørg for å fortelle folk at du er en roleplayer og hvem du er ment å være, slik at alle er klar på hva som skjer.
 2. 2
  Velg din karakter til rollespill. Enten velge noen som omtalt i forrige trinn eller gjøre opp din egen karakter. Dette siste skapelse er kjent som en "original roleplayer". Eller bland deg litt virkelighet og fantasi sammen for å lage din egen karakter basert på den kategorien av et TV-show, film eller bok. For eksempel kan du lage en karakter som er ment å være et medium eller litterær karakter ikke-eksisterende bror, søster, kjæreste, osv. Dette er ganske hendig for favoritt tegn som ble drept av, endret på det verste, eller rett og slett forsvunnet!
 3. 3
  Opprett en ny facebook-konto. I stedet for å bruke faktisk Facebook-konto, bare lage en ny en til rollespill på. Vær helt sikker på at hvis du rollespill som en kjendis til å sette i ditt navn som du er falsk eller sette 'Rp' for Roleplay. Slå opp roleplayers fra sjangeren rollespill. For eksempel, hvis du skulle velge å være en Harry Potter roleplayer, ville du se opp Harry Potter tegn på Facebook søkeboksen, legge dem, og deretter rollespill med dem.
 4. 4
  Forstå rollespill språk. Ikke bli tatt på sengen - er det noen viktige Facebook rollespill vilkår at det er viktig å vite og forstå. Her er noen viktige seg:
  • Rp - Roleplay, eller RPer ville være roleplayer.
  • OOC - Ut av karakter. Du ville bruke dette hvis du skriver en status som den virkelige deg. For eksempel, 'OOC: Min virkelige kjæreste bare foreslått til meg!' Du kan også bruke dobbelt parentes. For eksempel ((jeg må gå. La oss fortsette neste gang)).
  • / / Når du skriver på en annen roleplayer veggen som den virkelige deg. For eksempel, '/ / Vil du rollespill?'.
  • Starter - dette er hva du trenger for å starte rollespill og brukes for å starte rollespill session. Lag en forrett ved å skrive på vedkommendes vegg. Forretter er vanligvis vanskelig for mange roleplayers å skrive, men bare en "jeg gikk nedover gatene i byen når jeg så, [personens navn]." Hei! "Ropte jeg, løping og klemmer [ham eller henne]" vil gjøre. Da svarer de på veggen og dette vil starte et rollespill!
  • Para bare - dette betyr at du paragraf rollespill. Vanligvis alle svar og startere er om en fem på syv punktum avsnitt og inneholder massevis av detaljer.
 5. 5
  Begynn rollespill. Når rollespill med noen, sørg for ikke å bruke chat snakke språket. Bruk god staving og grammatikk slik at de kan forstå deg. Sørg for å varsle dem før du begynner å spille rollespill med dem, og deretter sende dem en forrett.
 6. 6
  Hvis du rollespill som en kjendis, la folk vite at du ikke er ekte. Noen ganger folk tror du er ekte, eller at du er "posing". Å sørge for at folk vet at du ikke er så kjendis, prøve å sette ord (s) "Fake" eller "Not Real" i ditt navn. Også, legger den virkelige kjendis, deretter merke dem i et innlegg. For eksempel skriver en status sette @ og deretter navnet på personen, sier "Jeg er en roleplayer og @ (Celebrity navn) Er ekte."
 7. 7
  Hold rollespill. Nå er du en roleplayer! Nå er det på tide å spre dine vinger og prøve noen flere ting. Her er noen gode begynner ting å prøve:
  • Finne en kjæreste eller en venninne. Være helt sikker på at personen er også en roleplayer før "frieriet" dem. Også, hvis du er lesbisk eller homofil roleplayer, sørg for at de er, også, før du spør dem ut, så de vil ikke blokkere deg eller slette deg. Å spørre dem ut, bare si: "Hei, la jeg merke til at vi er både enkelt roleplayers, og ønsker å vite om du ville være min (venninne / kjæreste) på rollespill bare. Gi meg beskjed hvis du er interessert," i en melding.
  • Utvide dine filer. Ikke bare legge roleplayers fra samme kategori som deg. Bare fordi du er en Harry Potter roleplayer betyr ikke at du ikke kan legge Twilight roleplayers. Du kan ende opp med å ha mye moro hvis du blande ting opp litt.
  • Legg familiemedlemmer også, eller bli med i en familie. 'ShadowCullen' s 'og' McJonas 'er to populære facebook rollespill familier.
 8. 8
  Ved hjelp av symboler for handlinger. Hvis du ikke føler for å skrive avsnitt, kan du bare snakke normalt som du vanligvis ville gjort. For handlinger kan du bruke symboler som *. For eksempel * klemmer du virkelig tight *

Tips

 • Hvis du har lyst til, bare godta og sende venneforespørsler til roleplayers og kjendiser bare. På den måten vil folk ikke kalle deg en poser eller vil være hvis de ikke vet hva rollespill er.
 • Ha det gøy med å eksperimentere litt med rollespill. Det er ikke rett og galt bortsett fra å sikre du gjør det klart du rollespill og hvis din karakter er sprø, nutty, irritabel, gretten eller noe, prøve å holde den opp!

Advarsler

 • Hvis Facebook oppdager at du har opprettet en falsk konto, er det sannsynlig at kontoen vil bli fjernet. Facebook ble ikke skapt for oppdiktede historier eller tegn og dermed vil du sannsynligvis ha konto fjernes hvis det er forfalsket. Du vil være i en bedre posisjon til å bruke ekte konto og bare påberope seg rollespill regler når du går inn i rollespill-modus.
 • Det er mulig å bedrive litt for mange timer rollespill. Hold deg ditt sosiale liv utsiden av datamaskinen. Det er en risiko for "rollespill avhengighet", med noen roleplayers på Facebook viske ut linjene mellom fantasi og virkelighet litt for mye. Ikke gjør samme feil - set grenser for tidsbruk på Facebook.