Wkuno

Hvordan lage en anonym samtale

I dagens dag og alder er det en forventning om å vite alt om alle prøver å kontakte oss. Samtidig har vi blitt mer skeptisk til de som prøver å kontakte oss uten å avsløre sin identitet på samme tid. Nummervisning, en funksjon som bare har vært allment tilgjengelig på telefoner for de siste 15 eller 20 år, har blitt noe som de fleste av oss tar for gitt. Til tross for disse forventningene, er det fortsatt måter å lage anonyme samtaler til dem som vi ikke ønsker å avsløre vår identitet. Her er noen skritt du kan ta for å gjøre en anonym samtale.

Trinn

Hvordan lage en anonym samtale. Avgjøre om du ønsker å ringe fra en fasttelefon eller en mobiltelefon.
Hvordan lage en anonym samtale. Avgjøre om du ønsker å ringe fra en fasttelefon eller en mobiltelefon.
 1. 1
  Avgjøre om du ønsker å ringe fra en fasttelefon eller en mobiltelefon.
 2. 2
  Vente på en summetone hvis du bruker et land linje telefon (forutsatt at du ikke bruker en roterende telefonen). Når du hører tonen type "* 67" før du ringer. Du vil høre en dobbel summetone for å fortelle deg at du nå har begrenset samtalen uten å avsløre din identitet til de du ringer til.
 3. 3
  Bruke en mobiltelefon for å ringe anonymt hvis et land linje telefonen er ikke tilgjengelig.
  • Før du går inn nummeret type "* 67" akkurat som du ville gjort hvis du var å lage en anonym telefon fra en fasttelefon telefon. Men du trenger ikke å vente på en dobbel tone før vi går resten av nummeret som når du bruker et land linje telefon.
  • Før du går inn resten av nummeret på din mobiltelefon må du skrive "1" før retningsnummeret (noen selskaper krever ikke ringe en etter "67", så hvis det ikke fungerer med "1" prøve det uten), et skritt som lett kan glemmes så det er vanligvis ikke nødvendig når du ringer fra en mobiltelefon. I stedet for å mobilnummeret ditt dukke opp på innringer-ID for samtalen mottakerens telefonnummer, vil ordet "begrenset" dukker opp i stedet.
 4. 4
  Finn ut om din mobiltelefon har en opsjon på å skjule nummeret ditt til mottakerne av samtalene.
  • Alle mobiltelefoner er forskjellige, men noen kan tilby et alternativ for å skjule nummeret som standardinnstilling for alle anrop. Sjekk med mobiloperatøren hvis du er usikker på hvordan å implementere denne innstillingen på telefonen.
 5. 5
  Sikre, hvis det er mulig, at den personen du prøver å nå ikke har gjennomført en tilgjengelig funksjon kalt "anonym ringe avvisning." Selv om dette ikke er tilgjengelig for mobiltelefoner er det en tilgjengelig funksjon på fasttelefoner via telefon leverandører.
  • Hvis du prøver å gjøre et anonymt anrop til et nummer med denne funksjonen implementert en forhåndsinnspilt melding vil bli spilt varsler deg om at personen ikke godtar anonyme samtaler. For å nå denne personen du må ringe tilbake uten å skjule telefonnummeret ditt hvis det er et alternativ.
  • Selv om dette kan være et nyttig verktøy for å gjennomføre det kan også sile ut ønsket samtaler fra innringere som vanligvis skjuler sine tall, for eksempel legekontorer, en politimann, eller andre verv eller enkeltpersoner som har en legitim grunn for konsekvent å skjule sine tall.