Wkuno

Hvordan lage din egen linjespiller sin telefon

Når dette prosjektet er ferdig, vil du ha din egen one-piece telefon som vil plugge inn i noen veggkontakt i Europa, pluss en alligator klipp adapter (for å gjøre dine telefonsamtaler selv om du ikke finner en jack).

Trinn

Hvordan lage din egen linjespiller sin telefon. Finne en ikke-trådløs telefon som har en ledning og knapper på håndsettet.
Hvordan lage din egen linjespiller sin telefon. Finne en ikke-trådløs telefon som har en ledning og knapper på håndsettet.
 1. 1
  Finne en ikke-trådløs telefon som har en ledning og knapper på håndsettet. Ha en telefon ledning crimper hendig.
 2. 2
  Koble headsettet fra baseenheten (som sitter på benken eller henger på veggen) og fjern den lille telefon plugg (RJ11-kontakt) fra enden av ledningen som går inn i basen.
 3. 3
  Stripe kabelen på samme side, slik at det vil gå inn i en telefonkontakt.
 4. 4
  Bruk samme størrelse (RJ11-kontakt) som går inn i veggen og lett klem den på slutten du strippet. Før pressing fullt, plugge telefonen inn og sjekke om det er summetone. Hvis du får en summetone, crimp (RJ11-kontakt) tett.
 5. 5
  Finn en ekstra telefonledning (kabelen som kobler telefonen til veggen) ned til de røde og grønne ledninger. Lodde krokodilleklemmer på ledningene.
 6. 6
  Hvis alt ble gjort riktig, vil du være i stand til å koble ett stykke telefonen til noen veggkontakt hvor som helst i U. S. og ringe ut (på en fungerende linje). Hvis det ikke er knekt, vil de krokodilleklemmer koble til samme farge ledninger og slå ut også.

Tips

 • Dette vil ikke bare gi deg en telefon som vil fungere overalt, vil det også ta plassen til en mobiltelefon (hvis du ikke liker den månedlige kontrakt). Det vil fungere ved å plugge inn i hvilken som helst utenfor jack som er selskapet installert og fungerer.
 • En påminnelse: I USA, ved hjelp av denne enheten for å fange eller bruke en annen telefon tjenesten er en forbrytelse i henhold til statlige og føderale lover. Den føderale straffeutmålingen retningslinjer ringe for maksimalt ti år. I de fleste stater, vil kriminaliteten bli tiltalt som et tyveri av tjeneste eller et tyveri av verktøy.
 • Lignende enheter har blitt brukt av "telefon phreaks" (som PC-kjeks, unntatt deres interesse er i telefonsystemet i stedet for datanettverk) i hvert fall siden 1980, og har blitt kalt mange navn som "beige box", "bud boks "," Beagan box "," day-glo box ", og mer, med det vanligste navnet blir" beige box ". Ulike instruksjonsvideoer filer dateres tilbake til tidlig 1980-tallet midten kan bli funnet på nettsteder som samler BBS Ephemera som textfiles.com og totse.com.
 • Kontroller lovene om bruk av en telefonkontakt på andres bolig. Denne ideen bør bare brukes når du trenger å ringe et nødnummer telefonsamtale.

Advarsler

 • Bruk av andres telefontjeneste uten deres tillatelse er en føderal forbrytelse. Det regnes som en forbrytelse («tyveri av tjenesten") straffes med bøter og fengsel, med ekstra statlige påtalemyndigheten også.

Ting du trenger

 • ikke-trådløs telefon med knapper på håndsettet
 • telefon plugg crimper
 • ubrukt telefon RJ11-kontakt
 • to små krokodilleklemmer w / støvler (dekker)
 • loddetinn
 • lodding pistol eller jern
 • Trådkuttere
 • Nebbtang