Wkuno

Hvordan hacke en passordbeskyttet datamaskin konto + prank

(For Windows) Vil du trekke en datamaskin prank på en venn, men deres konto er passordbeskyttet? Frykt ikke fordi denne enkle steg-for-steg hvordan å guide vil hjelpe deg å hacke seg inn i deres personlige konto og gi deg valget mellom å enten fjerne passordet eller endre det. Som kombinert med et annet prank kan gjøre din venn frustrert og forvirret, men forhåpentligvis vil forlate dem ler sammen med deg etterpå.

Trinn

Hvordan hacke en passordbeskyttet datamaskin konto + prank. Start datamaskinen, og når den starter på nytt, fortsetter du å trykke F8 på tastaturet til datamaskinen skjermen viser en liste over alternativer for å starte opp datamaskinen.
Hvordan hacke en passordbeskyttet datamaskin konto + prank. Start datamaskinen, og når den starter på nytt, fortsetter du å trykke F8 på tastaturet til datamaskinen skjermen viser en liste over alternativer for å starte opp datamaskinen.
 1. 1
  Start datamaskinen, og når den starter på nytt, fortsetter du å trykke F8 på tastaturet til datamaskinen skjermen viser en liste over alternativer for å starte opp datamaskinen.
 2. 2
  Bla opp ved å bruke opp-tasten på tastaturet for å "safe mode", som skal være det første alternativet på listen.
 3. 3
  Etter noen få øyeblikk, vil oppstart menyen vises, og det vil bli en ny konto merket "administrator".
 4. 4
  Klikk på "administrator" og når maskinen logger på kontoen, trykker du "start-menyen."
 5. 5
  Åpne "Control Panel" og klikk på "brukerkontoer."
 6. 6
  Klikk på "brukerkontoer" igjen, og nå klikke på din venns konto på listen av gitte kontoer.
 7. 7
  Du kan endre passordet til din venns konto ved å klikke på "endre passord" og deretter skrive inn et nytt passord, eller du kan fjerne passordet ved å velge "fjerne passordet."
 8. 8
  Start datamaskinen på nytt og denne gangen la det legge til start-menyen. Klikk på din venns konto og nå er det tid for den prank!

Prank

 1. 1
  Det første trinnet i denne prank er å fjerne alle ikonene (eller de du vil) fra skrivebordet. For å gjøre dette, oppretter du en ny mappe og merk det hva du vil.
 2. 2
  Nå trykker "prt scr" på tastaturet for å ta et bilde av skrivebordet ditt.
 3. 3
  Åpne "maling" (ligger i "tilbehør") og lime inn bildet. Lagre filen.
 4. 4
  Gå tilbake til skrivebordet og dra ikonene i mappen du opprettet i trinn 1.
 5. 5
  Nå høyreklikk på skrivebordet og gå til "egenskaper". Gå til "Desktop" og bla etter filen du opprettet. Når du har funnet den, velger du "Ok."
 6. 6
  Og sist men ikke minst, høyreklikk på oppgavelinjen og gå til "egenskaper". Da den andre boksen som sier "Auto-skjul oppgavelinjen"
 7. 7
  Gratulerer! Nå er alt du trenger å gjøre er å lene seg tilbake og nyte utseendet på din venns ansikt når han / hun prøver å finne ut hva som skjer.

Tips

 • Sette opp denne prank dagen før, og sørg for at ingen andre bruker datamaskinen før din venn.
 • Lukk alle vinduer når du tar skjermbildet.

Advarsler

 • Dette kan avslutte et forhold, så vær forsiktig og sørge for at offeret har en følelse av humor.
 • Ikke trekk denne prank på folk som er stresset eller deprimert. Det er bare grusomt!