Wkuno

Hvordan kjøpe en brukt ipad

Apple iPad har blitt allestedsnærværende i verden av teknologi, slik at brukerne kan surfe på nettet, sjekke e-post, video chat, spille spill og gjøre så mye mer på en tynn og bærbar enhet. En påminnelse til sin enorme popularitet er prisen for å kjøpe helt nytt, som kanskje ikke er rimelig for noen. Men det er et stort marked for brukte og pusset iPads som kan spare deg over hundre dollar eller mer i de fleste tilfeller. Her er hvordan du fagmessig evaluere, velge og kjøpe en brukt iPad.

Trinn

Hvordan kjøpe en brukt ipad. Bestem hva slags ipad du leter etter.
Hvordan kjøpe en brukt ipad. Bestem hva slags ipad du leter etter.
 1. 1
  Bestem hva slags ipad du leter etter. Hvis du leser denne artikkelen, har du mest sannsynlig ikke har noe imot å bruke mindre penger for en brukt modell. Finne ut hvilke iPad generasjonen du er interessert i, hvor mye lagringskapasitet du trenger, hvilken farge du foretrekker (svart eller hvit), hvis du trenger 3G eller 4G mobil tilkobling i tillegg til Wi-Fi, og hvor mye du er villig til å betale.
 2. 2
  Finn en stikkontakt for å lete etter brukte iPads. Du har flere alternativer:
  • Apple selger tidligere eid, renoverte iPads på sin nettbutikk for alle generasjoner og av hver farge og lagringskapasitet, avhengig av tilgjengelighet. Disse enhetene er støttet av samme garanti som en ny iPad og får også et nytt batteri og ytre skall, som er nyttig å vite for de som er bekymret for kvaliteten på en brukt iPad. Jo lenger disse rabatterte enhetene er på salg, jo lavere i pris de blir, så handle raskt som når aksjen er borte er det ikke sannsynlig å bli etterfylt.
  • Sjekk online auksjon nettsteder som eBay. Det finnes hundrevis av brukte iPads tilgjengelig for en brøkdel av prisen på nytt, og sjansene er de fleste modeller blitt brukt bare lett (dvs. for noen dager eller uker før eieren valgte å ikke holde det). Du kan finne gode kjøp på denne måten, men pass på å kjøpe med bare troverdige, anerkjente selgere.
  • Bla gjennom de brukte teknologi delene av Amazonas.
  • Se etter tilbud på nettsteder som Craigslist. Du må kanskje kjøre ut et sted å møte en fremmed som en del av avtalen, men det er verdt å gjøre så hvis du kan få en 375€ iPad for over hundre dollar mindre enn full utsalgspris.
  • Hold et øye for butikksalg på teknologi eller verksted salg. Noen ganger vil det bli brukt iPads tilgjengelig til en rabattert pris.
  • Hvis en venn du vet eller familiemedlem har en iPad og uttrykker interesse for å oppgradere til en nyere modell, vurdere å be dem om å selge deg sine gamle iPad. (Med mindre de er hyggelig nok til å gi det ned til deg gratis!)
 3. 3
  Vurdere brukt ipad. Dette kan ikke være umiddelbart mulig når du kjøper på nettet, men hvis du plukke opp en brukt iPad i person, ville det være lurt å nøye inspisere enheten. Se etter tydelige tegn på vannskader, store sprekker, riper eller bulker, og døde piksler på skjermen. Sørg for at iPad slår seg på og av på riktig måte og at alle programvare funksjoner fungerer som annonsert.
 4. 4
  Koble ipad til internett. Fordi du trenger nettet for å få tilgang til nettsider og laste ned apps, har ingen tvil om at den kobles til Wi-Fi riktig. Hvis iPad inkluderer 3G eller 4G mobil tilkobling, sørge for at det ikke er noen problemer med å legge, endre eller kansellere data planer.
 5. 5
  Finn ut om noe av tilbehøret er inkludert. Mens du kan forhandle statister som iPad tilfeller og skjermbeskyttere, unngå å kjøpe en brukt iPad uten sin makt adapter / USB-kabel eller originale boksen.

Tips

 • Kontroller at du kan returnere iPad innen en rimelig tid (vanligvis en måned eller mindre) hvis du ikke er fornøyd eller om det er noen problemer med enheten.
 • Ikke ta selger for deres ord. Selgeren ønsker kanskje å kvitte seg med en mangel ved produktet, og du er den som kommer til å ha problemer med det etterpå hvis det er noe problem. Dermed inspisere iPad nøye for å sikre et fullt fungerende enhet.