Wkuno

Hvordan du bruker et webkamera til å spionere på folk

Så du går ned oppkjørselen for å få dagens avis, bare for å finne at fortauet er dekket med ølbokser - igjen! Du ønsker ikke å bli beskyldt for det, slik at du raskt rydde dem opp, rykende med sinne. Du ønsker å fange disse litterers i loven! Men hvordan? Du er på et lavt budsjett, slik at du raskt kaste noen ideer om å kjøpe et sikkerhetskamera. Men svaret har ingenting å gjøre med dyre kamera systemer, eller Neighborhood Watch. Svaret ligger i at webkameraet fetter kjøpte du til jul som du aldri bruker. Inntil nå.

Trinn

Hvordan du bruker et webkamera til å spionere på folk. Kjøp et webkamera (hvis du ikke allerede har en).
Hvordan du bruker et webkamera til å spionere på folk. Kjøp et webkamera (hvis du ikke allerede har en).
 1. 1
  Kjøp et webkamera (hvis du ikke allerede har en).
 2. 2
  Last ned dorgem. Dorgem er en (gratis) program som kan settes til å ta bilder når det registreres bevegelse. Jeg vil ikke forklare det i sin helhet, fordi den har en "Hjelp"-seksjonen. Koblingen er plassert nederst på denne siden.
 3. 3
  Etter at du har installert dorgem, og sette den opp for bevegelsesdeteksjon, og plassere webkamera der du vil den skal overvåke.
 4. 4
  Skjul webkameraet et sted slik at personen ikke finne ut.
 5. 5
  Finn ditt bevis!

Tips

 • Se om du kjenner personen. Hvis du gjør det, så kan du spare tid og rett og slett bare fortelle dem til å stoppe. Hvis de ikke vil stoppe, så du trekke ut webcam. Hvis du ikke kjenner dem, bør du gjøre dette.
 • Skjule webcam! Du ønsker ikke å ha en bærbar PC med et webkamera eller fotografering teknologi på det å sitte på verandaen din fordi personen kan stjele kameraet eller ikke gjøre hva de gjorde siden du får dem i trøbbel.
 • Finn ut når personen gjør sin aktivitet. Noen ganger, det varierer. Men for eksempel, hvis du ser dem gjør dette på et bestemt tidspunkt, er at når du legger ut på webcam. Hvis en dag de gjør aktiviteten til forskjellige tider deretter holde den ute hele dagen før du fikk ditt bevis. Hvis de går ut om natten, sette den ut utpå formiddagen i tilfelle den endres, hvis de går ut veldig tidlig, holde det ut over natten.

Advarsler

 • Før vi viser autoritet, eller politiet, fortelle dem hvorfor du spionert. Går opp til dem og sa: "Se hva de gjorde!" de kan være som, "hva pokker?"
 • Dette er ikke alltid lovlig. Før du prøver dette, bør du vurdere å kontakte det lokale politiet, eller sjekke lover i ditt område. Hvis denne personen finner ut, vil de ringe politiet. Det kommer an på hvorfor spionasje, hvis det er gode grunner som de er forsøpling, eller rane husene, gå videre. For å se en person i huset, eller se hva folk snakker om, det er ille.
 • Bare gjøre dette hvis det er veldig viktig! Å sette dette ut i noens hjem, eller for upassende formål, vil de finne ut, og du kan bli arrestert.

Ting du trenger

 • Webcam
 • Datamaskin
 • Dorgem