Wkuno

Hvordan bruke viggle

Viggle er en iPad, iPhone og iPod Touch app som lar deg tjene gavekort og gaver ved å se på fjernsyn. Hvorfor slappe av og slumrer på sofaen når du kan faktisk bli belønnet for bare å gjøre det også?

Trinn

Hvordan bruke viggle. Konfigurere innstillingene.
Hvordan bruke viggle. Konfigurere innstillingene.
 1. 1
  Last ned og installer viggle fra iTunes App Store, http:/ / itunes.apple.com/us/app/viggle/id487066871? ls = 1 & mt = 8. Kontroller at du oppfyller kravene før du gjør det.
  • Denne applikasjonen vil ikke fungere på Kindles eller Nooks på grunn av fravær av innebygde mikrofoner.
  • Det er en beta-versjon for Android som i mai 2012.
 2. 2
  Opprette en konto. Du må være logget inn for å motta poeng riktig.
 3. 3
  Konfigurere innstillingene. Du må bekrefte din TV-leverandør ved å skrive inn ditt postnummer. Du må også levere og innspill dine personlige opplysninger, for eksempel fødselsdato og postadresse for å forløse fysiske premier.
 4. 4
  Vet hvordan viggle fungerer.
  • Du får poeng for hvert minutt av TV du ser på. Antall poeng vil avhenge av hva du ser og / eller lengden på den fra når du sjekker inn
  • Du kan ikke sjekke inn mer enn ett program om gangen. Hvis man Showet begynner på 18:00 og går til 19:00, og hvis du bestemmer deg for å sjekke inn på et show som starter på 6:30 til 7, vil du bare samle poeng for den første halvtimen av første show, men også samle poeng for de 30 minuttene i andre show.
  • Du har kun lov til å kreve 6000 poeng eller 12 timer med visning av en dag.
  • Poeng for å se et show vil bli ført i kontoen din når showet du sjekket inn utførelser.
 5. 5
  Trykk på "check in"-kategorien. Du kan ved å bekrefte her på hva du ser på for øyeblikket.
 6. 6
  Trykk på "hva som skjer"-kategorien. Dette er de utvalgte forestillinger for uken som gir bonuspoeng. Noen viser er interaktiv, som du kan spille live ved å få flere poeng for å svare riktig trivia spørsmål fra forrige ukes show.
 7. 7
  Trykk på "belønning"-kategorien. Det er her du kan se dagens tilgjengelige belønninger.
 8. 8
  Hold deg oppdatert med visningshistorikken. Trykk på profilbildet ditt øverst i høyre hjørne for å se hva som viser at du har sett og poenget beløp for hvert show.

Advarsler

 • Viggle støttes for øyeblikket ikke utenfor Europa.