Wkuno

Slik spiller du tegne noe

Hvis du er en fan av Pictionary eller Charades, kan denne mobile / smartphone app være den mest fittest for deg. "Draw Something" skaper et sosialt nettverk bakken for de klassiske gruppe spill. Lastet ned av millioner og genererte milliarder av bilder, dette spillet vil holde en interesse i noen.


Dette programmet er designet for iPhone og iPad.

Trinn

Slik spiller du tegne noe. Velge vanskelighetsgraden av tegningen.
Slik spiller du tegne noe. Velge vanskelighetsgraden av tegningen.
 1. 1
  Lage et spill. Trykk på "Opprett spill" knappen og det vil gi deg sjansen til å få kontakt med folk fra ulike kilder, enten de er dine Facebook-venner, via e-post, eller ved å brukernavn. Bruk "Random" for å få kontakt med en tilfeldig Draw Something spiller.
 2. 2
  Velge vanskelighetsgraden av tegningen. Hver tegning "nivå" vil komme med mynter, jo flere mynter ordet er verdt, jo vanskeligere kan det være å tegne og hell gjette riktig av den andre personen.
 3. 3
  Flytt til tegnebrettet. Det er der bildene er opprettet. Som standard er det bare tillatt fargene svart, gul, rød og blå. Når du oppnå en viss mengde mynter, kan du bruke dem til å kjøpe andre farger. Velg "blyant"-ikonet for å tegne, "viskelær"-ikonet for å slette linjer, og papirkurven fat å starte med en ny blank skjerm. Trykk på "Ferdig" når du er ferdig med tegningen.
 4. 4
  Se etter status. En grønn "Play"-knappen på hovedsiden vil informere deg om at det er din tur. Når det står "Waiting", betyr det at den andre spilleren må fullføre sin tegning / turn.
 5. 5
  Gjett den andre personens valgt ord. Tegningen vil være animert fra start til slutt, som om de skulle tegne på et stykke papir. Du kan plugge inn bokstavene når som helst. Hvis du gir opp forsøket, trykker du på "Pass" i høyre hjørne, og du ikke får myntene. Passerer på ett bilde, ikke bare ender din del av runden, men også visker ut både folks rekord streak tilbake til null.

Tips

 • Bruk bomber klokt i spillet. Bomber blir brukt for å få nye ord for uavgjort liste, samt eliminere bokstaver i det virvar når du gjetter den andre personens ord. Når du kjører ut, eller når du trenger å fylle, må du kjøpe flere bomber.
 • Hvis du ikke liker din liste over ord eller hvis du ikke kan trekke noen av dem, det er et triks for å få en helt ny liste. Lukk programmet og dobbeltklikker på Hjem-knappen for å få opp multitasking dock. Trykk og hold app ikonet inntil de alle begynner å vibrere (kalt "vrikke mode"). Fjern app fra raden ved å trykke det lille ikonet i hjørnet, denne styrken avsluttes programmet. Start programmet og du får en helt ny liste av ord. Dette er nyttig hvis du har lite eller ingen bomber.
 • Dra nytte av spillets tegning animasjon system. Du trenger ikke å tegne hele bildet på ett lerret. For eksempel, hvis du får et sammensatt ord, for eksempel "ildkule", trenger du ikke å trekke en faktisk ball i brann. I stedet tegne en brann, og deretter kaste tegningen. Tegn et plusstegn og søppel det igjen. Til slutt trekker en ball. Forhåpentligvis de var betalende oppmerksomhet, og de vil få ordet.
 • Du kan spille spillet gratis. Men for 2000 flere ord og 400 bonus mynter, koster hele spillet 99 cent (0,62 kr).
 • Målet er å skape en "record breaking" seier strek mellom deg og din partner.
 • Hvis du bestemmer deg for å slutte å spille spillet, er det en måte å "slette" en pågående spill. Sveip fingeren over den andre personens navn eller avatar og "Delete"-knappen vil vises. Når et navn er slettet, vil den andre personen får en melding på sin hovedside at du har avsluttet spillet.
 • Hvis du virkelig stakk, kan du finne et ord Unscrambler online.
 • Tegning pilene til det spesifikke elementet i bildet hjelper mye, spesielt hvis du er bekymret for at den andre spilleren ikke vil "få" hva du tegner.
 • Hver annen farge pastell kategorien koster 249 mynter.
 • Unngå å bruke ord som erstatninger for tegninger og heller prøve å weasel gjennom spillrundene bare for å få mynter raskere. Dette er ikke poenget med spillet, og hvis du spiller / teaming med en tilfeldig person, vil det kaste bort tiden sin.