Wkuno

Hvordan brenne en playstation plate ved hjelp av nero

Å gjøre en sikkerhetskopi av en PlayStation spillet er ganske lett når man har de riktige verktøyene, og denne guiden.

Mange programmer finnes for kopiering av CD media, men denne guiden er beregnet for bruk med Nero Burning ROM. Avhengig av hvilken versjon av Nero, kan noen av disse alternativene være annerledes eller på forskjellige steder, men det generelle ordgyteri skal være svært lik.

Trinn

Hvordan brenne en playstation plate ved hjelp av nero. Plasser playstation spillet inn i din cd-r-stasjonen.
Hvordan brenne en playstation plate ved hjelp av nero. Plasser playstation spillet inn i din cd-r-stasjonen.
 1. 1
  Plasser playstation spillet inn i din cd-r-stasjonen.
 2. 2
  Starter Nero Burning ROM.
 3. 3
  Velg "ny samling" og deretter "cd-kopi".
 4. 4
  Gå til "brenne" fanen.
 5. 5
  Fjern merkingen 'bestemme maksimal hastighet "og" simulering ". Det eneste alternativet sjekket i denne dialogen skal være, "skrive" og brenne hastighet bør settes til 1x. Velg kilden eller 'leser' stasjon, fjerner du "on the fly"-alternativet og angi 'lesehastighet' til '1 x alltid '.
 6. 6
  Gå til "image" og klikk på søkeknappen eller ikonet for å velge et sted å plassere bildet at nero vil skape i løpet av denne prosessen. Du kan slette dette bildet etter at prosessen ved å sjekke 'slette bildet etter CD kopien ". Det anbefales at du gjør dette hvis du oppretter bare ett eksemplar og ikke har tenkt å gjøre mer.
 7. 7
  Sett antall lese-forsøk til 20.
 8. 8
  Sjekk 'ignorere ulovlig TOC type'.
 9. 9
  Sørg for at "lese media katalog" er avmerket.
 10. 10
  Sørg for at "data-modus 1 'er satt til' sjekk kraft rå lesing og på feil og skrive ukorrigert.
 11. 11
  Set 'data-modus 2 "til de samme mulighetene som' data-modus 1 '. For lydspor, sjekk' ignorere lesefeil '.
 12. 12
  Klikk på "kopier cd '. Når disken er ferdig blir lest, vil det bli utløst. Fjerne spillet og setter inn en tom CD-R. Dette vil starte brenne prosessen. Merk at hvis det viser seg at systemet har hengt på 100% at dette er normalt og bare krever litt tålmodighet.

Tips

 • To anbefalte typer CD-R-plater er TDK og Verbatim. Disse har blitt mye billigere over tid og nå vil kjøre deg rundt 10 dollar per femti.
 • Ved undersøkelse av en PlayStation-plate, vil du merke at den har en skinnende svart finish som er ganske forskjellig fra vanlige CD-plater. Selv om dette var et problem for lenge siden, kan de fleste moderne brennere enkelt lese disse platene, og med de riktige Nero alternativer, kan du brenne funksjonelle plater som omgår produsentene kopibeskyttelse og spille som normalt, men du må bruke riktig media skjemaet. Mange andre formater vil fungere, men enkelte medier fungerer bedre enn andre til dette formålet.
 • For noen spill, kan det være lurt å prøve å endre alternativer for "Jitter korreksjon" eller sett 'underkoden analyse' til Automatisk for visse spill.
 • Hvis du har problemer med programvare permanent frost på 100% mark (i mer enn 10-15 minutter, ekte minutter, ikke 10 sluttbruker minutter som er mer som en eneste minutt) kan du ønsker å prøve å koble noen skannere som er koblet til PC og fjerner all annen programvare for brenning, og starte PC to ganger.

Advarsler

 • Kopiering spill kan være ulovlig. Vanligvis må du eie den originale, lovlig kjøpt produsenter kopi av disken som du gjør en sikkerhetskopi av. Denne artikkelen eksisterer kun for å bistå brukere lovlig kopiering media som de eier.
 • CD-RW er svært sannsynlig ikke vil fungere til dette formålet. Vennligst sørg for at du kjøper riktig format på blanke medier.
 • Legg merke til at et stort flertall av PS3-spill er på Blu-ray-plater og denne guiden vil ikke jobbe med dem.
 • Hvis du har Adaptecs "DirectCD" installert, kan du få problemer med Nero. Det kan være lurt å vurdere å avinstallere DirectCD før dette.