Wkuno

Hvordan registrere venner på din wii

Så din beste venn har endelig fått en Nintendo Wii. Visste du at du kan registrere ham / henne som en venn på din egen Wii? Ved å gjøre dette, kan du sende meldinger og gaver fra Wii-konsollen til hans / hennes Wii-konsollen, og du kan utveksle Nintendo Miier! Miier er små tegn som du kan lage selv! Her er hvordan du legger til din venn til din Wii Address Book.

Trinn

Hvordan registrere venner på din wii. Bestem Wii-konsollen nummer.
Hvordan registrere venner på din wii. Bestem Wii-konsollen nummer.
 1. 1
  Bestem Wii-konsollen nummer.
  1. Slå på Wii.
  2. Klikk på Wii Message Board knappen, plassert nederst i høyre hjørne av hovedmenyen. Dette er ikonet som ligner en liten konvolutt.
  3. Klikk på Opprett melding-knappen, plassert nederst i venstre hjørne på siden. Dette er ikonet som ligner et ark med en blyant over den.
  4. Klikk på Address Book til høyre side av skjermen. Adresseboken bør åpne til første side. Du skal se din Wii-konsoll som vises her som en 16-sifret nummer (f.eks 9999 9999 9999 9999).
   • Alternativt kan du klikke på den lille pilen til venstre side av skjermen for å bla til forsiden.
  5. Skriv ned dette nummeret. Gi dette nummeret til din venn.
 2. 2
  Bestem din venns wii konsoll nummer. Har din venn følge samme fremgangsmåte som vist ovenfor for å bestemme hans eller hennes nummer. Du og din venn må både legge hverandre til konsoller for å sende meldinger til hverandre og å utveksle Miier.
 3. 3
  Legg til din venn til din wii adressebok.
  1. Åpne adresseboken.
  2. Klikk på Register. Her får du to alternativer: registrerer en venns Wii nummer, eller registrere en ny form for kontakt (for eksempel en e-postadresse).
  3. Klikk på Wii, som ligger til venstre. En liten skjerm vil vises som viser "Tast inn en Wii Number". Klikk på denne midterste boksen for å åpne en skjerm for å skrive inn din Wii-nummer.
  4. Skriv inn din venns 16 siffer Wii konsoll nummer. Når du er ferdig, trykker du på OK. Hvis det gjøres riktig, bør det Wii-konsollen nummer vises på skjermen når du skrev det.
   • Hvis det vises en melding som sier "Dette Wii nummeret er feil", dobbeltsjekke for å se at du har angitt nummeret riktig.
  5. Klikk på OK igjen. Et vindu vil dukke ber om å gi et kallenavn for dette Wii-konsollen nummer.
  6. Klikk på dette vinduet for å angi et kallenavn. Det kan være det navnet du velger, et godt valg ville bare være din venns navn. Trykk OK når du er ferdig.
  7. Legg til en Mii til Wii-konsollen nummer. Hvis du vil, kan du velge en av dine nåværende eksisterende Miier og fest den til dette nummeret for enkelt å identifisere din venn med nummeret. Trykk OK når du er ferdig.
   • Dette trinnet er valgfritt.
  8. Bekreft at du har skrevet inn all riktig informasjon, og trykk OK for å legge til din venn til din Wii Address Book.
 4. 4
  Få vennen din legge deg til hans eller hennes wii adressebok. Følg de samme trinnene, som vist ovenfor, med din egen Wii konsoll nummer.
 5. 5
  Vær tålmodig. Når du og din venn har lagt hverandre til Wii-konsoller, må Wii serveren synkronisere sin informasjon og bekrefte at du har begge lagt hverandre. Dette skal ta fra 30 minutter til en time, på det meste - men det kan muligens ta svært lang tid.

Tips

 • Utveksle Miier! Åpne Mii redaktør og sende Miier til din venn hjemme.
 • Fronten av Wii vil lyse blått når du har en ny melding.
 • Prøv å sende meldinger til din venns konsoll!
 • Du kan også sende dine egne Miier til din venn (hvis du har det), eller til og med anbefaler forskjellige Wii Channels til dem.

Advarsler

 • Ikke slå av Wii når du synkroniserer med en venn. Vær tålmodig! Ellers må du starte på nytt.
 • Sørg for at dere begge har Wi-Fi via Wii. Hvis du ikke har Wi-Fi på en av dine Wiis det vil ikke fungere!