Wkuno

Hvordan å spore mobiltelefonen tall

Det er frustrerende. Du er i ferd med å skrive den rapporten, og du er fokusert på å gjøre en god jobb, når telefonen ringer. Du trenger ikke gjenkjenner nummeret, og det kommer fra halvveis over hele landet. Senere, på middag, er du i ferd med å sette seg ned med daten din, og - RING. Samme nummer.

Når det er på tide å finne ut hvem som plager deg, her er et par måter å reversere-slå opp en celle telefonnummer.

Trinn

Hvordan å spore mobiltelefonen tall. Bruk en omvendt mobiltelefon katalogen.
Hvordan å spore mobiltelefonen tall. Bruk en omvendt mobiltelefon katalogen.

Den gratis måte

 1. 1
  Søk på google. I søkefeltet, satt i nummeret som er oppført. Hvis nummeret eier har lagt den ut på hans / hennes blogg eller nettside, kan du være i stand til å finne ut hans / hennes navn eller firma fra søkeresultatene.
  • I noen tilfeller vil det hoppe rett ut på deg. For eksempel kom en nylig samtale fra (260) 432-8176, et tall ukjent for oss. Taste inn nummeret i Google-søkefeltet ga oss dette resultatet:
  • Bevisene gjort det klart at det var et salg samtale fra et selskap i Fort Wayne, Indiana.
 2. 2
  Søk et nettsamfunn. Selv om du ikke kan enkelt finne telefonnummeret via Google, kan du være i stand til å spore det ned ved å skrive inn nummeret i forskjellige nettsamfunn 'søkefunksjoner. På et minimum, prøv Twitter, Facebook og MySpace.
  • Hvis du mistenker at det er noen du har befatning med elektronisk, søke i nettstedet der du utveksle chat eller informasjon med dem, for eksempel på nettstedets forum. Du vet aldri hva som kan komme tilbake.
 3. 3
  Ring ukjent nummer. Forklar den som svar at du har mottatt samtaler fra nummeret. Høflig spør hvem de er. Hvis de forteller deg, trenger ikke å fortsette! Hvis de ikke gjør det, prøv en av metodene nedenfor.
  • Prøv å ringe med en rekke andre enn din egen. Hvis du har ringt flere ganger og fått noe svar, er det mulig at den andre parten er å velge ikke å plukke opp samtalene. Ringer fra et annet nummer kan hjelpe utelukke denne muligheten.

Lønnen måte

 1. 1
  Bruk en omvendt mobiltelefon katalogen. Mens de fleste, om ikke alle, av disse områdene krever et betalt medlemskap (vanligvis mellom 25€ og 45€), kan du likevel få heldig hvis du gjør et søk. Ofte ganger, kommersielle bedrifter ønsker å bli funnet, slik at de ikke gjør for mye for å skjule seg fra søkere.
  • Hvis du må betale for resultatene, vil du vanligvis få navn, adresse, sted for samtalen, og telefonen bærer av den som ringer også. Hvis du ikke ønsker å betale, kan du være i stand til å registrere deg for en gratis prøveperiode på ett av disse områdene og gjør søket på den måten.
 2. 2
  Leie en privat etterforsker. Mange private etterforskere belaste mellom 55€ og 75€ for å bare finne en person. Men hvis du kommer til en privat etterforsker vil du sannsynligvis være på jakt etter mer informasjon enn bare et telefonnummer. For å sikre at du ikke overladet, sørg for å få et anslag før du logger deg noe.

Tips

 • De tre første numrene til en amerikansk eller kanadisk telefonnummer kalles retningsnummer. I andre land retningsnummer kan være 2-5 sifre. Du kan slå opp plasseringen av et område kode på nettet eller i en telefonkatalog.
 • Den fjerde til sjette numrene til en amerikansk eller kanadisk telefonnummer representere børsen koden. Søke utveksling kode vil innskrenke plasseringen til den som ringer ytterligere.
 • Hvis du ikke vet nummeret enten se i din lokale telefonboken eller se på internett.

Advarsler

 • Hvis du klarer å få tak i den som ringer på den andre enden og jobbe ut hvem det er, holde deg rolig og ikke bli engasjert i en opphetet krangel. Hvis de er frekk, truende eller ekkel, ikke holde lytting. Hvis de gjør trusler om fysisk skade, ta saken til politiet.