Wkuno

Hvordan å opptre som en anime eller manga karakter

Hvis du elsker anime eller manga, kan det hende du ønsker å ta din fandom en skritt videre ved å kle slik som tegnene. Tenk på alle de anime show som "Naruto", "One Piece", "Kamichama Karin", "Negima", "To Heart", og selv "Yu-Gi-Oh!". Hvis du ønsker å se ut som karakterene i disse programmene, les videre.

Trinn

Hvordan å opptre som en anime eller manga karakter. Se på dine favoritt-tegn og undersøke hvordan de kler seg og hvordan deres personligheter er reflektert.
Hvordan å opptre som en anime eller manga karakter. Se på dine favoritt-tegn og undersøke hvordan de kler seg og hvordan deres personligheter er reflektert.
 1. 1
  Se på dine favoritt-tegn og undersøke hvordan de kler seg og hvordan deres personligheter er reflektert.
  • Hvis din favoritt karakter er Gaara fra Naruto, da det sannsynligvis ikke ville være en god idé å ha gresskaret.
 2. 2
  Tenk på din egen personlighet og bestemme hvordan du kan endre måten du ser å vise ditt indre ved hjelp av stiler av din favoritt tegn.
 3. 3
  Endre håret. Manga tegn nesten alltid har uvanlig hår, en primære måten vi kan fortelle hvem de er. Vurdere noen av de følgende alternativer når de vurderer en ny cut:
  • Foreta en uttalelse med håret ditt. Du bør se unik.
  • Prøv døende det farger som grønt, svart, rød, blå, rosa, lilla, brunt og oransje.
  • Hold håret skinnende og ren, og stylet kunstnerisk.
  • Hold håret bustete eller vilt og rotete.
 4. 4
  Velg gode klær. Bære noe som skiller seg ut og skaper en uttalelse som definerer deg. Se på anime tegn for å få ideer. Prøv følgende ideer:
  • Hva du du ønsker å bli ut? De promiskuøse anime jenter som Faye av Cowboy Bebop? En staselig ser personen som Twighlight Sazuka på Outlaw Star? Crazy ser ut som Vash panikk fra Trigun? Som iført uniformer? Få noen ideer fra Gundam-serien.
  • Bruk belter, kjeder, lær, lyse farger, eller en slags uniform. Ikke gå for langt med dette selv, spesielt belter og kjeder. Du vil se ut som en klovn spiller.
  • Bruk asiatisk inspirerte klær, som en skjorte designet som en liten kimono. Hvis du gjør kampsport, bære en GI. Da folk ikke vil tro du er latterlig for å gå rundt i en GI.
  • Slitasje noen japanske tegn på klærne. Male noen japanske symboler på dine T-skjorter, eller kjøpe dem med tegn ble skrevet ut på dem ned fra Internett.
  • Hva du slitasje bør være spennende og lage en uttalelse om deg, ikke om din favoritt karakter. Tross alt, vil du være iført klær, ikke dem! Når du går for en titt, ikke gå over litt går en lang vei når det gjelder å endre hvordan du kler deg.
 5. 5
  Finn et leketøy våpen, en kunai, shuriken, katana, wakazahi, assault rifle, sniper rifle, eller maskinpistol å gå med antrekket ditt. I det virkelige liv, bærer en fire fot shuriken er ulovlig og kan få deg eller noen andre drept eller fengsel.
 6. 6
  Være så sunt som mulig. Siden anime tegn er tegninger, er deres hud alltid klar. Klare opp huden din, plei deg selv, utøve å få en radmager kropp eller bygge opp til ser stort, ut som Goku. Du er ikke en anime blekk tegning, så vær varmt i det virkelige liv til ekte mennesker.
 7. 7
  Være flamboyant! Bruk litt sminke for å forbedre utseende, spesielt for fester og går ut. Prøve Smokey øyenskygge eller glitter på en fest. La fantasien løpe løpsk. Hvis du er en fyr, prøv eyeliner.
 8. 8
  Tenk å få noen piercinger.
 9. 9
  Bestem hva anime karakter du ønsker å være som, og deretter etterligne deres personlighet til en viss grad. Hva du skal du ønsker å bli? En emo, rolig fyr som Sasuke i Naruto, Hyper liker Naruto, den sterke jenta som Askuna, eller som henne slave Anthy, er du gal som Ryoko på Tenchi Universe? Lyst til å være bishounen (de ganske gutt, rare androgyne anime gutta)?
 10. 10
  Gjøre andre anime eller manga relaterte ting. De fleste anime tegn jobber for noen mål eller noe? Som Ash i Pokémon, tog Goku så hardt når han har å slå slemmingen, eller Kenshin drapsmannen, eller Utena Tenjou, ville hun stoppe på ingenting å være prinsen som aldri kom for henne. Det er kult. Finn noe å strebe etter. For eksempel ta opp Tae Kwon Do og jobber hardt for å være best i dojoen. Være kul. Jobb hardt, disiplinere deg selv og ikke gi opp målet ditt. Uansett hva det er - å være en ære student som Kudou Shinichi på Detective Conan som er veldig smart og en god fotballspiller, osv. Gjør det som et spennende eventyr.
 11. 11
  Bruk store sidelommer eller ryggsekker, helst grønn, rød eller svart farget. Anime tegn ofte bære dem (for eksempel Ash og hans grønn ryggsekk). Ikke bare gjøre dem ser manga, bør de også være manga og inneholder ting som viser mer om din personlighet og dine mål (som en notisblokk og blyant hvis du er en låtskriver).
 12. 12
  Bruk hårspray farge.

Tips

 • Stor mulighet for at du vil bli kalt weeaboo, hvis du handle som tegnet hele tiden. Kjenn dine begrensninger.
 • Prøv å sette i dataspill fra forskjellige nasjoner i samlingen din. De beste skytterne er ikke fra Japan i det hele tatt, men Europa og Tyskland.
 • Du trenger ikke å gjøre alt dette alt på en gang, kan du velge å bare endre håret, eller bruke noen makeup på en fest. Det er ikke alle eller ingenting.
 • Anime og manga er tegneserier, så det vil være umulig å se ut akkurat som din favoritt tegn som de ikke er reelle til å begynne med. Du kan foreslå et visst utseende, men ikke sammenligne deg med tegnene som ingen kan være det perfekte.
 • Husk: du er ikke en anime karakter! Vær deg selv.

Advarsler

 • Ikke farge ditt hår uten tillatelse.
 • Opptrer som en karakter fra din favoritt anime eller manga kan være morsomt, men sette noen grenser. Ikke gå gale og handle akkurat som karakteren, prøver å opptre som deg selv.
 • Ikke mal sminke på, kan det irritere huden og være farlig
 • Aldri ta et våpen (falsk eller ekte) til skole eller arbeid.
 • Det vil være folk som vil til slutt bli irritert med dette. Være forberedt på å håndtere noen som ikke forstår hva du liker. Det er godt å stikke opp for det du tror på, men unngå konflikter så mye som mulig. Etter alt, folk er gratis og har en rett til å være uenige, og det gjør du med dem. Bare være høflig om det, og du bør være i orden.
 • Sjekk med foreldrene dine før maling på klærne.