Wkuno

Hvordan å hacke lanschool

Dette hack gjør det mulig å få kontroll over datamaskinen i minst tre sekunder når en lærer har aktivert skjermen overtakelse på lanschool, et program noen lærere bruker som tillater en datamaskin, læreren er, å kringkaste skjermens innholdet til en annen datamaskin med program installert, og dermed "The Screen Takeover", som blokkerer den andre datamaskinens eget innhold, viser vertsdatamaskinens. En virkelig god måte å gjøre dette på er å bruke addremovecleaner og dette programmet sletter lanschool filer. Du kan også være lurt å gå inn cmd.exe i Administrator og type taskkill-f-im student.exe dette vil være en midlertidig løsning, og hvis du ønsker å gjøre det permanent gå til systemkonfigurasjonen og fjern student eller lanschool.

Trinn

Hvordan å hacke lanschool. Når læreren har aktivert skjerm overtakelse trykk ctrl-alt-delete for å få opp skjermbildet som har knappene for å komme til oppgavebehandling, låse datamaskinen, etc.
Hvordan å hacke lanschool. Når læreren har aktivert skjerm overtakelse trykk ctrl-alt-delete for å få opp skjermbildet som har knappene for å komme til oppgavebehandling, låse datamaskinen, etc.
 1. 1
  Når læreren har aktivert skjerm overtakelse trykk ctrl-alt-delete for å få opp skjermbildet som har knappene for å komme til oppgavebehandling, låse datamaskinen, etc.
 2. 2
  Selv om det er åpent, trykker du på Esc flere ganger mens slippe ctrl-alt-delete å sikre at du treffer den rette som menyen forsvinner
 3. 3
  trykk ctrl-alt-delete igjen og du vil ha kontroll over datamaskinens mus i 2-3 sekunder
 4. 4
  Som et alternativ og mer effektiv metode for å få kontroll, og for en ubestemt tid, er å bare fjerne nettverkskabel fra baksiden av datamaskinen. Skjermbildet vil gå tilbake til det normale igjen!
 5. 5
  Hvis datamaskinen du bruker kobles trådløst, kan du prøve å deaktivere din internettforbindelse før en mistanke angrep
 6. 6
  Også prøve å laste ned "lanschooled", et stykke programvare som vil tillate deg å slå av folks skjermer etc.
 7. 7
  Hvis du bruker en mac, er du heldig! Det er et stykke programvare kalt "PwnSchool" som gjør at du kan stoppe prosessen og gjør det ubrukelig! Det er også effektiv for å stoppe Apple Remote Desktop og Screen Sharing, og er gratis! ()
 8. 8
  EDIT: PwnSchool er en død prosjekt, og fungerer ikke lenger. For Mac er Lanschool Blocker anbefales: https://github.com/tr4zz0id/lanschool-blocker/downloads (bla ned for å laste ned pakker, og last ned latestVersion.zip)

Tips

 • Anskaffelse av lærerens kopi av Lanschool er en mye mer effektiv løsning
 • Last ned DEMO-versjon av LanSchool slik at du kan få en følelse av hva lærerne kan gjøre. MERK: Noen funksjoner er begrenset i DEMO-versjonen.
 • Sørg for å trykke flykte flere ganger, slik at den skal registrere
 • Bare trykk lanschool nederst på skjermen for å gjøre det synes som om du ikke har gjort noe

Advarsler

 • Pass på at læreren ikke kan se dataskjermen din manuelt fra der du sitter
 • Læreren vet om du koblet nettverkskabelen fordi din IP-adresse endret og rapporteres til læreren.
 • Hvis du blir tatt gjør dette kan du bare bli din internett privilegier tatt bort
 • Du kan ikke spille flash med dette veldig bra, hovedsakelig dette er bare å se på artikler
 • Du kan ikke gå til andre nettsider uten at de er knyttet til den siden du er på, fordi når tiden at du har kontroll på musen for er over all tekst du har hatt i en tekstboks vil forsvinne
 • Hvis du blir tatt gjør dette, vil administrasjonen mest sannsynlig suspendere deg. GJØR DETTE PÅ EGET ANSVAR
 • Lærerne kan vise din søknad historie ved å vise tastene du har trykket.