Wkuno

Hvordan få gratis internett på en Verizon Wireless RAZR V3m

Hva mener du WAP er ikke GRATIS! Vel.. vanligvis for å få tilgang til WAP eller Wireless nettet må du ringe Verizon kundeservice og betale en månedlig avgift for WAP-tilgang. Hvis du har en messaging pakke selv, ofte trådløst WAP er inkludert. Men uansett, vil du fortsatt bruke minutter - om du bruker denne gratis WAP endring eller ikke.

Hva denne endringen gjør er endrer proxy som du bruker til å faktisk få tilgang til WAP. Når du bruker Verizon proxy, som er standard, blir du belastet for minutt bruk og for selve overføringen av data (opplasting / nedlasting). Så i essensen, ved å endre proxy, unngår du å betale ekstra avgifter for noe og alt du ser på WAP.

Også har det blitt rapportert at bruk av denne gratis WAP modifikasjon betyr også at du-ikke-må registrere deg for å få tilgang til det trådløse nettet... det er rett... Det betyr at bare bruker minutter... ingen månedsavgift, ingen kostnader for datatrafikk, kun få minutter. Og ja, det betyr at gratis netter og helger betyr helt GRATIS WAP.

Trinn

Hvordan få gratis internett på en Verizon Wireless RAZR V3m. "Enter Security Code:".
Hvordan få gratis internett på en Verizon Wireless RAZR V3m. "Enter Security Code:".
 1. 1
  Åpne telefonen. Trykk # 0SETUP * eller # 073887 * - RASKT - Hvis du tar en pause mens du skriver # 0SETUP * i, kan det ikke fungere. Merk også at det er en ZERO [0] ikke en OH [o] eller du kan skrive # # 02679737 på telefonen, og det bringer deg dit uten sikkerhetskode (hvis det ikke fungerer så bruke # 0SETUP * (raskt)
 2. 2
  "Enter Security Code:" skal være på skjermen - skriv 000 000 som er SIX [6] Zero [000000] og trykk deretter på høyre soft-nøkkel som er øverst til høyre knapp, nærmest skjermen.
 3. 3
  Web-øktene bør være det første elementet i listen, og skal være uthevet. Trykk på høyre funksjonstast-tasten for Velg
 4. 4
  Trykk ned for å merke [ny oppføring] og trykk deretter på høyre soft-key for å velge
 5. 5
  Her vil vi sette opp den nye web-økt til i hovedsak gi oss gratis WAP. Navnet skal være uthevet. Bare begynne å skrive et navn og det vil ta deg til en annen skjerm for å skrive inn tekst. Dette er ikke så viktig, og du kan navngi web-økt noe. For denne søknaden, heter vi vår web session Google. Etter at du er ferdig med å navngi web økten, trykk på venstre soft-key for OK
 6. 6
  Hjemmeside skal være uthevet. Hvis det er, trykk på ned-tasten 3 ganger eller bare bla til du markere Gateway IP 1:. Her vil vi legge inn IP-adressen til Google, som vil fungere som proxy vår. Jeg tror at å skrive i google.com for "Gateway" vil fungere så bra... men følgende er hvordan gratis wap er vanligvis beskrevet.
 7. 7
  Å angi IP-adressen, bare begynne å skrive ved å trykke på 6-tasten som tar deg til en skriving skjerm med en 6 på skjermen helt til venstre. Dette er det første tallet i vår IP-adresse. Trykk på 4 og deretter trykker du på høyre piltast slik at markøren er etter den første perioden. Skjermen skal nå lese 64 __ |... ___ ___
 8. 8
  Nå må vi gå inn i resten av tallene. Type 233 og pause deretter type 167 og pause deretter type 99 og det burde være slutten. Skjermen skal nå lese 64 0,233 0,167. 99 | og hvis den gjør det, Trykk på høyre funksjonstast-tasten for OK
 9. 9
  Trykk på ned-tasten to ganger inntil port 1: er uthevet. Trykk 8 som det er det første tallet for porten og vil få deg inn i tekst editor. Deretter trykker du på 0 noe som bør gjøre det si 80 på skjermen, og hvis den gjør det, Trykk på venstre soft-key for OK. De andre portene som er oppført nedenfor Port 1: kan stå som standard deres.
 10. 10
  Kontroller at tjenesten type 1 er satt til WAP. Hvis ikke, trykker du på midtknappen, markere WAP utvalg med piltastene, og trykk deretter Select (høyre soft-key)
 11. 11
  Og nå er vi ferdige! Trykk på høyre funksjonstast-tasten for Utført og skjermen skal si lagret: Google
 12. 12
  Du bør tas tilbake til listen over web økter. Marker Google deretter Trykk på knappen i midten (i midten av opp / ned / venstre / høyre-tastene), og det bør starte web-økten med Google.
 13. 13
  Og voila! Du har nå GRATIS WAP ved hjelp av Google som en proxy. Du bør starte ut på google web side, og du bør være i stand til å styre unna til en annen side ved hjelp av telefonens meny.

Tips

 • Du trenger motorola RSD for å endre innstillingene på den enkle måten du må ha ditt brukernavn og passord i oreder å få nettverket skal fungere må du bruke både brukernavn og passord for både CDMA og EVDO tjenester

Advarsler

 • Du kan skru opp Internett hvis det ikke gjøres riktig

Ting du trenger

 • Motorola Razr V3C / V3m / KRZR for Verizon
 • Programmering Meny og "Web Sessions"