Wkuno

Hvordan å designe en logo raskt ved hjelp aaa logo

Det er mange måter å gjøre gode jakt, effektive logoer. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør en ganske enkel en ved hjelp av AAA-logo. Selv om det har begrensede muligheter, og det er et grunnleggende program ikke ment for profesjonelle logoer, kan den brukes til å lage en logo ganske raskt.

Trinn

Hvordan å designe en logo raskt ved hjelp aaa logo. Gå og laste ned prøveversjonen av aaa-logo.
Hvordan å designe en logo raskt ved hjelp aaa logo. Gå og laste ned prøveversjonen av aaa-logo.
 1. 1
  Gå og laste ned prøveversjonen av aaa-logo.
 2. 2
  Kjør programmet
 3. 3
  Når malen skjermen kommer opp, klikk enten en mal du liker utseendet på å se hvordan den ble opprettet, eller hit escape (esc) på keyboards for å skape en blank side. Ellers klikker du Fil> Ny tomt prosjekt når du ønsker et blankt lerret å jobbe med.
 4. 4
  Lek litt med alle funksjonene, og du vil snart ha makt til å lage en flott utseende logo for nettstedet ditt, brev header, firma sign.. etc
 5. 5
  Se tips nedenfor om hvordan du lagre bildet..

Tips

 • Du trenger ikke å betale for det å lagre et bilde - Hvis du ønsker å lagre / bruke / eksportere en logo du har laget med prøveversjonen. Ta et skjermbilde ved å trykke på Print Screen-knappen på tastaturet. Åpne opp maling eller annet bilderedigeringsprogram og lim inn (ctrl + v).
 • Hvis du vil ha en hvit bakgrunn uten den grå rutenettet bak. Opprette et nytt objekt. Gjøre objektet større (ved å klikke og dra til venstre på øverste høyre rute.) Og klikk deretter på "image" på toppen og endre fargen på objektet til hvit (eller den fargen du ønsker å være bakgrunnen farge
 • Du kan importere bilder inn i programmet (Fil> Importer bilde), men du kan ikke manipulere dem direkte. Men du kan lage et annet objekt, plasserer den over bildet og endre opacity slik at du kan se det importerte bildet bak. Å endre tettheten må du klikke på "Gradient"-knappen på toppen, og deretter sjekke "Gradient Overlay", deretter endre graderte farger og opasitet som du ønsker.
 • Husk de mest vellykkede logoer er enkle logoer. Tenk på alle de kjente logoene til store selskaper, og de fleste er enkle å mentalt bilde. Less is more.
 • Ikke feste med ett design, lage så mange du kan, vise dem til familie eller venner, og spør dem hva de tenker på dem, fortelle dem for å være ærlig. Ikke bli skuffet hvis de ikke liker dem... bare prøve igjen til du er fornøyd med designen. En annen test er å vise det til noen for en kort tid (dvs. 3 sekunder) og dem be dem om å tegne det. Hvis de kan huske det meste av det så er det minneverdig. Hvis de er tapt om hva du skal trekke... da prøve en annen design. Lykke til

Advarsler

 • Profesjonelle logoer er ikke skapt på denne måten. Du vil ikke være i stand til å re-størrelse det for større utskrift på plakater, kjøretøy wraps eller lignende. Det vil ikke være i stand til å bli trykt i økonomisk "Spot Colors" på brevark og konvolutter, og det vil ikke se bra ut trykt på noe annet enn en billig hjem skriver. En profesjonell grafisk designer er nødvendig for en profesjonell logo.