Wkuno

Slik spiller club penguin

Chatting og spill er de to mest populære online aktiviteter for barna, men de fleste virtuelle verdener er fokusert på et eldre publikum. Club Penguin setter det beste av spill i det at barna kan også spille.

Trinn

Slik spiller club penguin. Lag en klubb penguin konto.
Slik spiller club penguin. Lag en klubb penguin konto.
 1. 1
  Lag en klubb penguin konto. Gjør dette ved å gå til nettsiden ( http://play.clubpenguin.com/ ) og klikk lage en pingvin.
 2. 2
  Følg de enkle stegene. Valg av farge er inkludert i denne prosessen, men det er ikke viktig fordi det er lett å kjøpe (med virtuelle mynter) alle fargene senere.
 3. 3
  Utforsk kartet i nedre venstre hjørne. Dette vil hjelpe deg å bli kjent med øya.
 4. 4
  Bli en hemmelig agent (pingvinen må være 30 dager gammel). Bli en hemmelig agent betyr at du kan hjelpe andre spillere, gjøre oppdrag, og teleportere fra sted til sted. Du blir en av en annen pingvin sende deg en spesiell invitasjon.
 5. 5
  Rapportere penguin ser du være uhøflig eller mener, snakker upassende eller navn ringer. Knappen i øvre høyre hjørne vil gi deg instruksjoner.
 6. 6
  Send inn et dikt, gåte, spøk, eller tegneserien til avisen! Åpne papiret og klikk på "Vi trenger deg!" i øvre venstre hjørne. Husk at sannsynligheten for din oppføring vises i avisen er svært liten, men det er gøy og verdt et forsøk!
 7. 7
  Husk å aldri gi ut personlig informasjon. En pingvin kan virke vennlig og handle som de ønsker å bli kjent med deg, men å avsløre personlig informasjon er aldri en god idé!
 8. 8
  Kjøp en puffle! Puffles kan bli vedtatt i Pet Shop (ligger i Plaza). Puffles er 800 mynter hver. Det finnes 10 forskjellige fargede puffles å velge mellom. Men hvis du ar en ikke-medlem, kan du bare få to puffles av enten rødt eller blått.
 9. 9
  Ta godt vare på dine puffles ved å mate dem, leke med dem, og gi dem naps. Hvis du ikke gjør dette i lang tid, kan de løpe vekk.
 10. 10
  Hvis du er medlem, dekorere iglo. Det er tonnevis av alternativer. Bruk fantasien!
 11. 11
  Host en igloo party! Annonser i byen og åpne igloo for andre å komme! (Du må være medlem for å gjøre dette)
 12. 12
  Bli en tour guide! Gå til Ski tettsted, og det vil være et standpunkt som vil vise deg hvordan du kan bli en tour guide og hjelpe nye spillere!
 13. 13
  Spille spill for å tjene penger! Du kan tjene penger på disse spillene: Pizzatron, puffle redning, java bønner, fiske, surfing, og mine cart surfing!
 14. 14
  Vær snill og hjelpsom mot andre spillere og ha det gøy!

Tips

 • Myntene kan ikke kjøpes med ekte penger, bare tjent ved å spille spill i spillet.
 • Hvis du er en hemmelig agent, ikke fortell noen i det hele tatt. Holde det hemmelig.
 • Ikke start skriker om pingvinen kalles P15721763237 for eksempel. De er bare å sjekke for å se om navnet ditt er appropriate.This vil gå bort etter en stund.
 • Ikke-medlemmer kan bare kjøpe røde puffles og blå puffles.
 • Medlemmer kan nå kjøpe opp til "" tjue "" puffles i alle farger tilgjengelige!

Advarsler

 • Feed puffle. Hvis du ikke gjør det vil løpe vekk (Du vil ikke få myntene dine tilbake). Også hvis du logger av dere puffles settes i fryse-modus, som betyr at de ikke får sulten mens du ikke er på.
 • Ikke vær upassende.
 • Ikke hacke, og dette vil resultere i et permanent forbud.