Wkuno

Hvordan å eliminere skjermen shake når du bruker firefox browser for windows

Mange brukere oppleve en vertikal shake av innholdet på den browser vinduet når navigerer til et ny side ved hjelp av Firefox in Windows. Dette sjenerende motion gjør deg til en bit sjøsyk som du surfer på web. Den skyldige kan ligge i din Verktøylinjer, og disse instruksjonene bør hjelpe deg isolere og eliminere den.

Trinn

Hvordan å eliminere skjermen shake når du bruker firefox browser for windows. Merke hvis din firefox vinduet vibrering / jitters / transittstopp, prøv de Følgende forslag.
Hvordan å eliminere skjermen shake når du bruker firefox browser for windows. Merke hvis din firefox vinduet vibrering / jitters / transittstopp, prøv de Følgende forslag.

Den første tingen å prøve vil være å legge til et bokmerke til den toolbar.I har ryddet dette problemet ved å prøve den ovenfor tip

 1. 1
  Merke hvis din firefox vinduet vibrering / jitters / transittstopp, prøv de Følgende forslag:
 2. 2
  Hvis du har den winamp verktøylinjen, deaktivere den under de verktøyene> ad-ons-meny.
 3. 3
  Se å se din bokmerkene verktøylinjen er å dukke men det ikke inneholder noen bokmerker, legge til et bokmerke til det eller skjule det (view -> verktøylinjer -> uncheck bokmerker verktøylinjen).
 4. 4
  Fjern de bokmerker elementer på verktøylinjen (view -> verktøylinjer -> tilpasse -> dra de bokmerker elementer på verktøylinjen tilbake til det tilpasse verktøylinjen vinduet -> klikk gjort) hvis du putter dine bokmerker elementer på verktøylinjen på en annen verktøylinjen (for eksempel med filen / edit menylinja ) og har skjult den bokmerker verktøylinjen seg ​​selv. Erstatte de Bokmerker Toolbar Elementer som skal der du ønsker det.
 5. 5
  Bytt tilbake til standard firefox tema (verktøy -> temaer -> firefox (standard) -> bruk tema) eller prøve å se om det er et tema oppdatering som vil fikse den problem hvis du nylig byttet til en annerledes firefox tema.
 6. 6
  Prøv å bytte tilbake til standard OS tema hvis du bruker en non-standard OS tema, eller en annen OS tema, enten det være visuell stil eller WindowsBlinds, etc. Kontakt forfatteren som han / hun ikke kan være klar over problemet med Firefox, vanligvis med Bokmerker Toolbar padding.
 7. 7
  Prøve trinnene nedenfor hvis de ovennevnte trinnene ovenfor ikke løste den risting problem.
 8. 8
  Åpne et firefox browser vindu og bekreft at innholdet på the page skifter vekselvis opp og ned noen få piksler som the page er lasting.
 9. 9
  Åpne den view> verktøylinjer-menyen.
 10. 10
  Velg den første verktøylinje som har en sjekk mark ved siden av det. Dette vil fjern avkrysningen og forårsake at verktøylinjen for å opphøre å bli vises.
 11. 11
  Oppdatere din gjeldende side, eller naviger til en ny side, og se etter browser shake. Hvis den shake er eliminert, har du funnet den skyldige.
 12. 12
  Gjenta trinnet 4 inntil alle verktøylinjene har blitt alternativet ikke er valgt, eller du har funnet den verktøylinjen forårsaker den shake.
 13. 13
  Gå tilbake til visningen> verktøylinjer-menyen for å sikre at all ikke-feilende verktøylinjer er slått tilbake på.
 14. 14
  Hvis du har filtypen eQuake alert installert, deaktivere alternativet å riste skjermen når et ny jordskjelv er rapportert.

Tips

 • Når du har funnet den skyldige, må du bestemme om for å forlate at verktøylinjen off og lider den tap av funksjonalitet dens, eller å la den på hvis det er tilstrekkelig viktig å lide den browser shake.
 • Vurdere å kontakte den forfatteren av verktøylinjen for å informere dem om problemet det forårsaker.
 • Sjekk ny plug-ins at du har installert.

Ting du trenger

 • Firefox Browser