Wkuno

Hvordan være en youtube stjerne

I denne moderne tid vi lever i, er det en gruppe mennesker som ikke har spilt i noen Hollywood filmer, ikke har gitt ut en hit singel og har ikke vunnet noen sports trofeer. Men fortsatt millioner av mennesker vet om dem. Dette er YouTube-Stars som Numa Numa gutt, Star Wars kid, den "Jeg kan ikke tro du har gjort dette" fyr. Forhåpentligvis vil denne guiden fortelle deg hvordan du kan bli en YouTube-legende.

Trinn

Hvordan være en youtube stjerne. Utvikle en idé eller få heldige.
Hvordan være en youtube stjerne. Utvikle en idé eller få heldige.
 1. 1
  Få et videokamera. Noen kamera vil fungere, men jo høyere kvalitet, jo bedre. Webkameraer, mobiltelefon kameraer eller digitale kameraer er stor for å starte opp, men de produserer ikke veldig høy kvalitet. Forbruker nivå videokameraer kan bli funnet for under 225€. Hvis du er virkelig seriøs investere i en HD forbruker eller prosumer videokamera eller en high end DSLR. Jo bedre kvalitet på bildet, jo bedre seeropplevelse for betrakteren, og jo mer sannsynlig er det å nyte og komme tilbake til innholdet.
 2. 2
  Utvikle en idé eller få heldige. En god idé for en video kan mouthing ordene til din favoritt sang eller filme deg selv å utføre et stunt du kan gjøre. Men, er en idé ikke alltid nødvendig. Ingen kunne ha forutsett at den ballen kunne ha prellet av det innlegget på det nøyaktige vinkelen! Ingen visste at den fyren ville mis-sin tid hoppe fra taket og landet sånn, etc etc etc. Noen ganger trenger du bare å ha et kamera på deg når morsomme ting begynner å skje. Hvis du tror noe har potensial for komedie, starte opptak.
 3. 3
  Legge det ut på youtube. Dette trinnet er åpenbar. Få videoen ut i verden. Det finnes alternativer til YouTube, men ingen er så godt kjent eller så vellykket.
 4. 4
  Spre ordet. Sørg for at alle vennene dine kjenner og be dem om å fortelle folk også. Snart nok vil du ha et par hundre treff å skryte om, og ikke så altfor lenge ordet vil spre seg ytterligere.
 5. 5
  Ikke bli altfor satt ned hvis det er mislykket. Bare holde brainstorming for ideer og holde det kameraet med deg.
 6. 6
  Nyt berømmelse. Men mindre.

Tips

 • Ikke gi opp. Hvis du ikke treffer YouTube gull første prøve, holde det gående.
 • Ikke vær flau. Numa Numa ungen ville ikke ha fått millioner av treff om han hadde blitt flau av hans sprø trekk.
 • Vlogger (Shane Dawson, Ray Johnson) er god for mer langvarig berømmelse da viral.
 • Tags er alltid en god ting! Prøv dem og få seerne til å gjøre en video respons og legge det ut!
 • Selv om du ikke er en youtube stjerne, prøve å bli en YouTube-partner. Dette gjør at du kan få betalt for videoene dine, og du er mer sannsynlig å bli lagt merke til.
 • Vær deg selv!

Advarsler

 • Bli en stjerne på internett tar et jern-skall. Haters vil hate, troll vil troll og folk vil si stygge ting. Pass på at du er følelsesmessig stand til å håndtere dette.
 • Ikke legg ut noe uanstendig - det vil bli fjernet, og kontoen vil bli slettet.
 • Ikke legg ut noe med opphavsrettsbeskyttet materiale. Det truer kontoen din for sletting, og du kan ikke bli en partner senere hvis kanalen har opphavsrettsbeskyttet materiale på den.
 • Det kan være fristende å sette kodene som noe som sex, porno, osv. Men dette cheapens video og det vil ikke føles ærlig.
 • Du kan ikke bli lagt merke til i Kina, laste opp videoen på nytt i tudou.com, deretter annonsere det på Sina Micro-blogg.