Wkuno

Hvordan tune gitaren din til Nashville tuning

Hvis du har et ekstra akustisk gitar eller bare ønsker å prøve noe nytt og annerledes på gitar endre gitar til Nashville tuning, vil du bli overrasket.

Trinn

Hvordan tune gitaren din til Nashville tuning. Gå til din lokale musikkbutikk og kjøpe noen enkle strenger, eller et sett med strenger for en 12 string akustisk.
Hvordan tune gitaren din til Nashville tuning. Gå til din lokale musikkbutikk og kjøpe noen enkle strenger, eller et sett med strenger for en 12 string akustisk.
 1. 1
  Gå til din lokale musikkbutikk og kjøpe noen enkle strenger, eller et sett med strenger for en 12 string akustisk. Bruk bronse strenger for akustiske gitarer. Målerne du trenger er en av hver som følger:
 2. 2
  0,010 plain
 3. 3
  0,014 plain
 4. 4
  0,009 plain
 5. 5
  0,012 plain
 6. 6
  0,018 plain
 7. 7
  0,027 såret
 8. 8
  Ta av de gamle strenger, men ikke alle på en gang, erstatte en av gangen. Rengjør gitar og gripebrettet med gitar polish og gitaren gripebrettet renere.
 9. 9
  Begynne å sette på strenger som starter med den første eller høy E strengen. Denne strengen er 0,010 sporvidde. Fortsette å installere strenger som følger. Second 0,014 streng, tredje strengen 0,009, fjerde strengen 0,012, femte 0,018 streng, og sjette 0,027 streng.
 10. 10
  Tune første to strenger (e, b) som du vanligvis ville. Den tredje, er fjerde, femte og sjette (G, D, A, Lav E) innstilt en oktav. Ikke vær redd for at du er tuning dem for høyt fordi de er innstilt en hel oktav høyere. Din e-tuner vil ikke lyve for deg.
 11. 11
  Legg merke til at etter tuning, når du gir den en klimpre og du vil bli overrasket over hva som kommer ut av gitaren din. Det inspirerte meg, og det vil inspirere deg også!
 12. 12
  Spille gitar som du alltid gjorde, men det nå høres ut som noe du aldri har hørt før. Det er en krysning mellom en Mandolin, Autoharp og en 12-streng. Høres kjempebra når du spiller med en annen gitar.

Tips

 • Vær forberedt på å dele din gitar, vil alle ønske å prøve det ut.
 • D'Addario gjør en akustisk bronse string pack for de ovenfor nevnte målere kalt "High-Stressede Nashville" som selges for ca 5€ 0,00 og høres flott ut.
 • Hvis du ikke finner riktig sporvidde strenger individuelt, kjøpe et sett med lys 12 string akustiske strenger eller email meg og jeg vil gi deg en hjelpende hånd.
 • Hvis du vil endre en elektrisk gitar til NASHVILLE tuning email meg og jeg vil gi dere strengen målere.
 • Hold strenger rene ved å vaske hendene før du spiller, og etter å ha spilt tørke strenger med en lofri klut, vaske hendene igjen.

Advarsler

 • Du vil ikke være den samme etter at du spiller den nylig Nashville innstilt gitar.
 • Pass på å bruke riktig sporvidde strenger, eller du kan bryte den du prøver å stille inn.

Ting du trenger

 • Nye singel strenger, elektronisk tuner, gitar og en fantasi.