Wkuno

Hvordan velge en nybegynner elektrisk gitar og amp på et budsjett

Velge hvilke gitar og forsterker til å begynne med kan bli en hår-trekking oppgave. Men her er noen måter å gjøre det enklere.

Trinn

Hvordan velge en nybegynner elektrisk gitar og amp på et budsjett. Vurdere hva slags musikk du ønsker å spille.
Hvordan velge en nybegynner elektrisk gitar og amp på et budsjett. Vurdere hva slags musikk du ønsker å spille.
 1. 1
  Vurdere hva slags musikk du ønsker å spille.
  • Hvis du aldri har tenkt å gjøre oktav høy vibrato bar ting eller spille musikk i stil med band som Pantera (hard, rask metall, med massevis av høy note bøying leder), eller Jimi Hendrix (psykedelisk rock), deretter ekskludere flytende eller fancy bridge (også kalt en hale stykke). Ikke-flytende hale stykker er vanligvis mer stabile (holde melodi og intonasjon) og billigere å kjøpe.
  • Du bør besøke en lokal gitar butikk for å kjøpe din første gitar. Du vil dra nytte uhyre av deres erfaringer, og de vil være i stand til å støtte deg etter salget. Unngå steder som Walmart, Best Buy, etc., fordi alt de kan gjøre er å selge deg en gitar, og en dårlig en på det. De fleste lokale gitar butikker har gått langt for å velge gitar linjer som er brukbare, og spille og høres bra ut. Som en nybegynner, vil du sette pris på deres tjeneste og forpliktelse til deg, selv om en lokal butikker prising kan være et snev høyere. De fleste lokale butikker tilbyr undervisning, så vel.
  • Unngå mega kjede musikkbutikker som Guitar Center eller Sam Ash. Kundeservice posten er dårlig for det meste, og atmosfæren er ikke bidrar til en nybegynner å plukke ut sitt første instrument. Også de tilbyr ingen in-house kundeservice, og ingen leksjon studioer, heller.
  • Neck tykkelse. Ønsker du en all-around gitar, eller har du en viss stil du vet at du kommer til å ønske å spille? Slide blues spillere bør se etter en hals som er bredere og har en fin bue på baksiden for støtte. Hvis du ønsker å spille populære metal eller rock, bør du gå for en fin smal hals. Det er lettere å bevege fingrene.
 2. 2
  Se på det som skjer. Handling er avstanden mellom fingerbrettet og strengen som til enhver tid. Pass på at du ikke hører noe summende fra gitaren når du spiller et notat på en normal vekt. Prøv den på 5, 10, 12, slite, etc. og lytte etter "buzz" av strenger banging på frets under. Hvis noen gitar er som dette, spør musikkbutikken (noe godt en vil gjøre dette for deg) for å justere halsen hvis du kan prøve det ut i spillbar stand. Hvis de kan justere den for deg, så er det ingen problem, det bare trengte justering.
 3. 3
  Inspiser for slite slitasje, sprekker, osv.. Den åpenbare ting.
 4. 4
  Få det stilt opp og spille den i butikken. Noen mennesker kan finne dette ubehagelig, å være en nybegynner og alle. Hvis du ikke ønsker å spille det, bare begynn å bøye strenger, opp og ned ved hjelp av whammy bar, tenker på det som "gitar stretching". Deretter se hvor godt den holder seg på bølgelengde. Hvis denne gitaren har ingen låsemutrene på hodet, og det fortsatt forblir i harmoni, er det en vinner. Men hvis du må re-tune mer enn litt, og nesten alle de strenger, pass på den. Du vil vokse frustrert av det svært raskt.
 5. 5
  Koble den opp til en forsterker, og se om du liker lyden. Hvis du er ny på dette, vil din smak for tone trolig endre. Bare få noe som høres i nærheten av hva du ønsker. Tenk i form av klarhet, tinniness, dybde, farge.
 6. 6
  Ha et realistisk budsjett og hold deg til den. Se deg rundt til du finner noe i ditt område. Du kan forvente å finne noe i 150€ til 340€ utvalg for nybegynnere.
 7. 7
  Gå for tone med amp. Prøv mer enn ti forskjellige typer før du bestemmer deg. Du må kanskje kjøpe en prosessor også, så vurdere om forsterkeren har innebygde effekter eller ikke.

Tips

 • Ta en gitarist venn med deg for å hjelpe deg med å filtrere ut de lavere kvalitet gitarer.
 • Hør, observere. Få en god ide om hva du ønsker ved å lytte og prøvetaking, ikke kjøpe på et innfall. Ta noen uker hvis du må. Bare sørg for at komponentene er i god stand, og fungere som du ønsker dem til.
 • Ikke kjøp på merkenavn.
 • De beste gitarer for en lavere pris vil ikke være de store merkene. Hovedfag kan tilby gitarer i din prisklasse, men de er vanligvis dårlig gjort i Kina, eller hvem vet hvor. Når du får bedre pris selv med en stor merkevare og de store prislappen som går med det.

Advarsler

 • Tremolo barer - Mange lavere-end gitarer er designet for å se kul og er utstyrt med flytende broer for super tremolo bend og flagre. De ser kule, men et trist faktum er at mange av disse lavere end modeller har lav kvalitet hardware. Det er ingenting mer frustrerende enn å være en nybegynner, kjøpe en varm leter gitar, og må finjustere den hver 2 minutter. Unngå dette, eller kjøpe en anstendig bro for rundt 75€ 0,00 ekstra og installere den.
 • DANDY DIME ADS-Dette er en flott måte å få en avtale på nytt utstyr. Bare vær forsiktig, vil noen si noe for å få deg til å kjøpe. Med en glatt tunge å sikkerhetskopiere det, kan en billig gitar ser ut som en topp-liner til en nybegynner. Ikke kjøp inn en historie, får typebetegnelser og Google det.
 • Butikk gitarer-IKKE kjøpe en gitar fra Target, Walmart, Best Buy, osv. Disse gitarene ser veldig prangende, men har dårlige pickups, lav kvalitet tre, og gå ut av tune etter ca 30 sekunder (på ordentlig).